Genetik tanılı tüp bebek maliyeti 40 bini belki fazlasını bile bulur. Bu aşıyo hiç duymadım Z Zaza74 r araştırsana canım inşallah sana şifa olurZazacim internette kadin lar klubunde Bu ASI ile ilgili lobular var mesela 2 tane sini kopyaladim asagidaki sana,uyelerin yazilari.Faydasini gorende var gormeyende,Bu arada arkadasim doktor Seval Tasdemir’in calistigi Tup bebek merkezinde yaptirmis ve hamile kaldi. Bu doktorla Benim Bir tecrubem Yok ama tv de gormustum birkac kez.
1-Ben 4 kez düşük yaptım. Hiç bir hamileliğimde kalp atışlarını duyamamıştım. Bu benim 5. hamileliğim. Lenfosit aşısı yaptırdıktan sonra hamile kaldım. Ve ilk kez bebeğimin kalp atışlarını duyuyorum. Eğer yaptığınız düşüklerin sebebi , vücudunuzun zigotu yabancı bir madde olarak algılayıp bağışıklık sistemini çalıştırmaksa o zaman lenfosit aşısı nın faydasını görürsünüz. Başka sebeplerle düşük yapıyorsanız lenfosit aşısından fayda göremezsiniz. Doktorum bana böyle bilgi verdi
2-arkadaslar aranızda lenfosıt asısı yaptıran var mı?
bu ası cok kez dusuk ya da gebelık kaybı yasamıs kısılere yapılıyormus ama ulkemızde cok yaygın degıl bır merkezde yapılıyormus bıldıgım kadarıyla ve bılımsel gecerlılıgının fazla olmadıgı dusunuluyor ama benım doktorum tum testlerımın sorunsuz cıkmasından dolayı bana bu asıyı onerdı ve ben senın yerınde olsam denerdım dedı aşının yapıldıgı merkezle gorustum basarı oranını benım durumumdakı hastalarda %60 verdı.
bence bu oran cok ıyı neredeyse tup bebek basarı oranları gıbı.
ıkıncı alternatıfım genetık tanılı tup bebek.
bu ıslem ıse normal tup bebekten daha da malıyetlı.
Damarmı yakıyor?? Çok korktum açı eşiyimde düşük ben her halde bağırırım acıdan-))
Cok gecmis olsun. Bir ay sonra da olsa geliyor demekinanılmaz büyüktü portakal kadar. Ama sorun yok jel dedi. Hem yazayım desimmbaşona gelen olursa endişelenmesin benim gibi
DemekkiCok gecmis olsun. Bir ay sonra da olsa geliyor demek
çok sağol canım.. inşallahh öyle olur :)Senin güzel haberlerini bekliyorduk.Ama olsun vardır bunda bi hayır. Bi dahaki ay gidip sağlıcakla bebeklerini alacaksın.
moralim bozuldu tabii ki biraz ama dediğin gibi iyi ki transfer olmadan yaşadım.. burdaki doktorum da aynı şeyi söyledi.ya transferden sonra kanama başlasaydı diye.. çok şükür ki öyle olmadı.. ben gyno life murat önal a gidiyorum canım. burdaki doktorum önerdi.sağol kuzum
sende hiç üzülme disfunksiyon olmuşun hormonlardan iyiki transferin olmadı yoksa negativ olurdu
hangi merkeze gidiyorsun canım
burda başlarda sayfayı okuyunca bir kız transfer sırasında kanaması başlamış firdevs hanımdamoralim bozuldu tabii ki biraz ama dediğin gibi iyi ki transfer olmadan yaşadım.. burdaki doktorum da aynı şeyi söyledi.ya transferden sonra kanama başlasaydı diye.. çok şükür ki öyle olmadı.. ben gyno life murat önal a gidiyorum canım. burdaki doktorum önerdi.
Kızlar saat 14,30 dr gurur polata randevu aldım ankarada bu lenfosit aşısını yapan doktormuş
allah defne arkadaşımdaN BİNLERCE razı olsun belkide bu lenfosit aşısıyla inşallah işim çözülür
gelince haber vericem size
Ay Allah korusun valla yaa... aynen canım geç olsun ama tam olsun kesinlikle..burda başlarda sayfayı okuyunca bir kız transfer sırasında kanaması başlamış firdevs hanımda
transfer sonrasıda kanama artmış tabii negativ olmuş
direk onu hatırladım
iyiki senin kanaman transfer öncesi başladı ve tedavin iptal oldu
geç olsun güç olmasın inşallah
ÇOK güzel canım antral folikül sayı baya var bence kendi yumurtalarınla denemeye deyerArkadaslar simdi unv hastanesine geldim rahim duvarim nasil dedim gayet iyi dedi bi olcu vermedi. Iki taraftada 5 5 10 yumurta var dedi.bu iyi biseymi anlamadim.ama amh 0.75 cikti dedim.evet biraz azalma var ama bi kan tahliliyle hersey belli olmaz dedi daha yapilcak birsuru test var dedi.ben esimde verikosel var tup bebek yapcaz dedim.ona istinafen boyle dedi.bu yumurta sayisi iyimi simdi.birsuru test istemis onlari yaptiricam simdi
Canım benim inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder hem senin için hem de buradaki herkes için hayırlı güzel sağlıklı evlatlar verir. Tüm sorunlarımız çözülür sen hepimize umut oldun bunu hep içinde hisset herşey güzel olacak eminim bundanKızlar saat 14,30 dr gurur polata randevu aldım ankarada bu lenfosit aşısını yapan doktormuş
allah defne arkadaşımdaN BİNLERCE razı olsun belkide bu lenfosit aşısıyla inşallah işim çözülür
Kızlar saat 14,30 dr gurur polata randevu aldım ankarada bu lenfosit aşısını yapan doktormuş
ÇOK güzel canım antral folikül sayı baya var bence kendi yumurtalarınla denemeye deyer
Senin bu değerle tuttumu canım peki?Bencede kendi yumurtalarimla dene cnm vazgecme derim ben 0,07 amh ile bile denedim ve yumurta kalitesinarttirmak icin takviyeler al. Allah yardimcin olsun.
10 yumurta gayet iyi cnm.bence kendi yumurtalarınla tüp bebek dene önceeeeArkadaslar simdi unv hastanesine geldim rahim duvarim nasil dedim gayet iyi dedi bi olcu vermedi. Iki taraftada 5 5 10 yumurta var dedi.bu iyi biseymi anlamadim.ama amh 0.75 cikti dedim.evet biraz azalma var ama bi kan tahliliyle hersey belli olmaz dedi daha yapilcak birsuru test var dedi.ben esimde verikosel var tup bebek yapcaz dedim.ona istinafen boyle dedi.bu yumurta sayisi iyimi simdi.birsuru test istemis onlari yaptiricam simdi
canım benim.haklısın valla.içine sinmediyse yaptırma.ist daki dr gelsen ona yaptırsan keşke...Kızlar gittim adam pek içime sinmedi yine yükledi beni 6 estrofem koraspirin 300 denemek amaçla bakalım endometriuma
dedim ben size geldim lenfosit aşısı için yaparız dedi
immunglobulinde yaparız
yaparızlar bitmedi
para tuzağına benzetim hiç güvenemedim doktora
allahım kime güvenicem bilemem
Zaza başkentten göğşen hocaya gitsen...o dürüst bir adam..çok da ilgili hastalarıyla, sanırım profosör olmuş ...Kızlar gittim adam pek içime sinmedi yine yükledi beni 6 estrofem koraspirin 300 denemek amaçla bakalım endometriuma
dedim ben size geldim lenfosit aşısı için yaparız dedi
immunglobulinde yaparız
yaparızlar bitmedi
para tuzağına benzetim hiç güvenemedim doktora
allahım kime güvenicem bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?