Genetik tanılı tüp bebek maliyeti 40 bini belki fazlasını bile bulur. Bu aşıyo hiç duymadım Z Zaza74 r araştırsana canım inşallah sana şifa olur

Damarmı yakıyor?? Çok korktum açı eşiyimde düşük ben her halde bağırırım acıdan-))

Once iyicene Bir arastir aklina yatarsa ve denemeye karar verirsen ,vallahi kusura bakma ister Bagir ister agla istersen ortaligi dagit :))) ,yeter ki ise yarasinda dusmesin bebekler. Sonrasindada mutluluktan aglarsin insallah...

sağol kuzum
sende hiç üzülme disfunksiyon olmuşun hormonlardan iyiki transferin olmadı yoksa negativ olurdu
hangi merkeze gidiyorsun canım
moralim bozuldu tabii ki biraz ama dediğin gibi iyi ki transfer olmadan yaşadım.. burdaki doktorum da aynı şeyi söyledi.ya transferden sonra kanama başlasaydı diye.. çok şükür ki öyle olmadı.. ben gyno life murat önal a gidiyorum canım. burdaki doktorum önerdi.

burda başlarda sayfayı okuyunca bir kız transfer sırasında kanaması başlamış firdevs hanımda
transfer sonrasıda kanama artmış tabii negativ olmuş
direk onu hatırladım
iyiki senin kanaman transfer öncesi başladı ve tedavin iptal oldu
geç olsun güç olmasın inşallah

İnşallah bu güzel Cuma günü hürmetine başta sen olmak üzere hepimizin duaları kabul olur. (amin)

Ay Allah korusun valla yaa... aynen canım geç olsun ama tam olsun kesinlikle..

Arkadaslar simdi unv hastanesine geldim rahim duvarim nasil dedim gayet iyi dedi bi olcu vermedi. Iki taraftada 5 5 10 yumurta var dedi.bu iyi biseymi anlamadim.ama amh 0.75 cikti dedim.evet biraz azalma var ama bi kan tahliliyle hersey belli olmaz dedi daha yapilcak birsuru test var dedi.ben esimde verikosel var tup bebek yapcaz dedim.ona istinafen boyle dedi.bu yumurta sayisi iyimi simdi.birsuru test istemis onlari yaptiricam simdi

ÇOK güzel canım antral folikül sayı baya var bence kendi yumurtalarınla denemeye deyer

Canım benim inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder hem senin için hem de buradaki herkes için hayırlı güzel sağlıklı evlatlar verir. Tüm sorunlarımız çözülür sen hepimize umut oldun bunu hep içinde hisset herşey güzel olacak eminim bundan

Canimsin Allah hepimizden razi olsun.
Onemli olan ise yaramasi...
Haberlerini bekliyoruz.

Kızlar gittim adam pek içime sinmedi yine yükledi beni 6 estrofem koraspirin 300 denemek amaçla bakalım endometriuma
dedim ben size geldim lenfosit aşısı için yaparız dedi
immunglobulinde yaparız
yaparızlar bitmedi
para tuzağına benzetim hiç güvenemedim doktora
allahım kime güvenicem bilemem

10 yumurta gayet iyi cnm.bence kendi yumurtalarınla tüp bebek dene önceeee

canım benim.haklısın valla.içine sinmediyse yaptırma.ist daki dr gelsen ona yaptırsan keşke...

Zaza başkentten göğşen hocaya gitsen...o dürüst bir adam..çok da ilgili hastalarıyla, sanırım profosör olmuş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…