stresten kuzumKızlar ben bu tedavilere girdiğimden beri
Dişlerim çürüdü sizinde olan oldumu böyle acaba
kuzum boş ver bu testleriKandan baktırdım canım ,bunun rahimide mi var?ona nasıl bakılıyoro biraz korkunç sanki
Kaç yumurtan toplandı canım0,07 amh ile bile,3. Gune 1. Kalite geldi ama 4. Gunde buyumeleei durdu cnm
Bu yuzden 0,75 amh de sans var Bence yumurta kalitesini destekleyici takviyeler alip uygun zamanda baslamali ve Ilkinde olmaz da Bir daha denemeli diye dusunuyorum Maddi ve psikolojik gucu varsa...
Tabi spermde onemli...
Her zaman endişe korku taşımalısın bu doğru bir duygu ..Ilk ikiz gebeligimde erken doğum sebebim bu tarz ağrılarla başladı..lütfen rahim ağzı uzunluğunu her kontrolünde olctur arkadaşım doktorların bir şeyy yok demesine sakın aldanma ..belki de rahim büyüdüğü için bu tarz ağrılar olabilir ama her zaman temkinli ol..saglicakla kucağına alman dileğiyleBEnimde bugün adet ağrısı gibi ağrım var şiddetli değil ama sürekli. Hep oluyordu ama biraz daha fazla korkayım mı? Allahım bitmiyor endişe korku
Birsey yoktur inşallah canım bebeğin büyüyor ne güzel inşallah sağlıkla kucağına alBEnimde bugün adet ağrısı gibi ağrım var şiddetli değil ama sürekli. Hep oluyordu ama biraz daha fazla korkayım mı? Allahım bitmiyor endişe korku
Yahu bu neymiş peki?kuzum boş ver bu testleri
dün gittiyim doktorda cd 16/56 daha doğru test diyor
her kes bir şey diyor cepte para kalmadı
Yolunuz açık olsun arkadasim. Maşallah ne guzel. Iyi haberlerini bekliyoruzKizlar rabbim nasip ederse yarin kıbrıs gidiyorum ve ertesi günde transer yapılacak 21 emriyo toplanmış hepsi döllenmiş suan 8 hücre dediler çok heyecanlıyım bu günler nasil geçicek bana dua edin olurmu arkadaşlar
Allah bu tedaviden ikiz evlatlar versin sana canımKizlar rabbim nasip ederse yarin kıbrıs gidiyorum ve ertesi günde transer yapılacak 21 emriyo toplanmış hepsi döllenmiş suan 8 hücre dediler çok heyecanlıyım bu günler nasil geçicek bana dua edin olurmu arkadaşlar
Sen nerde deniyorsun canım ne donasyon u seninKizlar rabbim nasip ederse yarin kıbrıs gidiyorum ve ertesi günde transer yapılacak 21 emriyo toplanmış hepsi döllenmiş suan 8 hücre dediler çok heyecanlıyım bu günler nasil geçicek bana dua edin olurmu arkadaşlar
Sen nerde deniyorsun canım ne donasyon u senin
Allah bu tedaviden ikiz evlatlar versin sana canım
İnşallah her şey güzel olucak
Hersey güzel olsun cnm...Kizlar rabbim nasip ederse yarin kıbrıs gidiyorum ve ertesi günde transer yapılacak 21 emriyo toplanmış hepsi döllenmiş suan 8 hücre dediler çok heyecanlıyım bu günler nasil geçicek bana dua edin olurmu arkadaşlar
Hersey güzel olsun cnm...
Bebekler seni bekliyor orda ,al da gel :) kaç tane koydurucaksın
Rahimin iyi kalınlaşmışsa 2 koydurÇok sagoll 2 tane 3 dedim ama riksli olur dediler
Canım allah yüzünü güldürsün inşallah bebişleri al gel müjdeli haberlerini bekliyoruzÇok sagoll 2 tane 3 dedim ama riksli olur dediler
Valla korkunç. Yalan söyleyemem.Kandan baktırdım canım ,bunun rahimide mi var?ona nasıl bakılıyoro biraz korkunç sanki
Valla rahim ağzı kapalı diyor başka bişi demiyor. Ölçün mü demem lazımHer zaman endişe korku taşımalısın bu doğru bir duygu ..Ilk ikiz gebeligimde erken doğum sebebim bu tarz ağrılarla başladı..lütfen rahim ağzı uzunluğunu her kontrolünde olctur arkadaşım doktorların bir şeyy yok demesine sakın aldanma ..belki de rahim büyüdüğü için bu tarz ağrılar olabilir ama her zaman temkinli ol..saglicakla kucağına alman dileğiyle
Evet biyopsi gibi yapildi banada anestezisiz , Cok kisa suruyor 5 saniye ama bayagi aciyor ama sadece 5 saniye :)Kandan baktırdım canım ,bunun rahimide mi var?ona nasıl bakılıyoro biraz korkunç sanki
Korkma yaptir 5 saniyecik ayni transferdeki gibi pipeti koyduktan sonra icerdeki duvardan cekiyor azicik o sirada Adet sancisi gibi Bir agri ama siddetlisi oluyor ve bitiyor hemen.Evet biyopsi gibi yapildi banada anestezisiz , Cok kisa suruyor 5 saniye ama bayagi aciyor ama sadece 5 saniye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?