7 ye silik silik çıkmaya başlamıştı canım. Ama her kadın farklıdır. Ben şimdi 7. Gün yaparsın çıkmaz üzülürsün sonra çıkar seni etkilemek istememe çok hassas konular biliyorsun. 8-9 gün dene istersenTeşekkür ederim canım peki 12. Günden önce belli olur mu sen test gününde mi yaptırmıştın
Bende çok uyku olmuştu..Transferden sonra 3. gün başladı hala devam ediyor..Şimdilik bişey hissetmiyorum kızlar bebeklerim bana tutunmuş mudur bilmiyorum sizde belirtiler var mıydı
Kızlar selam...
Bugün her ne kadar doktorlar istemese de gittim cd56 testini verdim.Sonuç biraz uzun sürede çıkıyormuş ama haftaya bugüne ayarlıcaklar.
Aynı mantıkta yapmıştım bende aklımda kalacağına diye düşünerek. Boşver kafan rahat olur. İnşallah sorun çıkmazKızlar selam...
Bugün her ne kadar doktorlar istemese de gittim cd56 testini verdim.Sonuç biraz uzun sürede çıkıyormuş ama haftaya bugüne ayarlıcaklar.
Korkma cnm benimBEnimde bugün adet ağrısı gibi ağrım var şiddetli değil ama sürekli. Hep oluyordu ama biraz daha fazla korkayım mı? Allahım bitmiyor endişe korku
AY inşallah ya çok saol canımKorkma cnm benim
Cok normal,Rahim genisliyordur Senin artik,bebis buyuyor demekki :)
Evet minik artık bebek oluyor annesi sanırım..Uzan dinlen canım..Uzanarak dinlendiğinde hafifliyor ve geçiyorsa problem olmuyormuş...Bende ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum...BEnimde bugün adet ağrısı gibi ağrım var şiddetli değil ama sürekli. Hep oluyordu ama biraz daha fazla korkayım mı? Allahım bitmiyor endişe korku
İnşallah cnm güzel çıkar.Sürekli bir bekleme modundayız.Onu bekle bunu bekle ,onun sonucunu bekle...Allahım sabır ver :)Bence iyi yaptin cnm. Guzel cikar insallah 12 nin ustunu yuksek kabul ediyorlar sanirim.
Bende garanti altina almak istedim.Bakalim guzel gelsin insallah sonuc:)Aynı mantıkta yapmıştım bende aklımda kalacağına diye düşünerek. Boşver kafan rahat olur. İnşallah sorun çıkmaz
Canim bencede bebis buyuyor artik ondandir.Bide dikkat ettikce agriyi daha fazla hissediyor insan.Cok takilmamaya calisBEnimde bugün adet ağrısı gibi ağrım var şiddetli değil ama sürekli. Hep oluyordu ama biraz daha fazla korkayım mı? Allahım bitmiyor endişe korku
Her şeyden nem kapıyoruz napalım. Çok saol canım sizin gibi arkadaşlarım sırdaşlarım olduğu için çok şanslıyımEvet minik artık bebek oluyor annesi sanırım..Uzan dinlen canım..Uzanarak dinlendiğinde hafifliyor ve geçiyorsa problem olmuyormuş...Bende ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum...
İnşallah canım sadece kanda baktırdın. dimi rahim de değilBende garanti altina almak istedim.Bakalim guzel gelsin insallah sonuc:)
İnşallah inşallahCanim bencede bebis buyuyor artik ondandir.Bide dikkat ettikce agriyi daha fazla hissediyor insan.Cok takilmamaya calis
Sağol canim. Her bilgi bizim icin kiymetli. Insallah tutar da güler geçersin endiselerine.az kaldi sık dişini güzel olacak inşallahArkadaşlar iyi günler bikac gündür yazamadım biraz dinlenmek istedim biliyosunuz dondurulacak embriyo kalmaması biraz moralimi bozdu ama bekliyorum suan inşallah hayırlı sonuc alırım.
Merkezden memnun kaldık sabah 9 gbi gittik bizi cok bekletmeden odaya aldılar 12 gibi transferim oldu o süreye kadar bir sürahi su getirdiler içmemi istediler snra seyyar ultrasonla sıkışıklığımı kontrol edip hazır olunca transfere aldılar transferden snra 1 saat hiç kalkmadım snrasında 3 e doğru cıkabileceğimizi söylediler eylem hanım ara ara gelip bizimle sohbet etti. Murat bey gelip bilgi verdi onun dısında da hemşireler gelip ara ara isteklerimizi fln sordu yani merkez iyiydi
Kandan baktırdım canım ,bunun rahimide mi var?ona nasıl bakılıyorİnşallah canım sadece kanda baktırdın. dimi rahim de değil
cnim her adet dongunde bu tarz ağrılar normaldir.ağrı kesici alabilirsin,minoset ben sürekli icerdim ağrım olduğunda doktorum onerimmisti.kasılma vs durduruyor.BEnimde bugün adet ağrısı gibi ağrım var şiddetli değil ama sürekli. Hep oluyordu ama biraz daha fazla korkayım mı? Allahım bitmiyor endişe korku
İnşallah rahmin büyüyor canım ama geçmese doktora git belkide proluton depot vururlarAY inşallah ya çok saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?