Arkadaslar ozelde adetin 2.gunu yaptirdigim amh 0.75 cikmisti.adet bitikten sonra unv hastanesinde yaptirdim bugun cikmis 1.25 anlamiyorum.simdi bu surwkli artan azalan biseymi.

merveety rabbim yüzünü güldürsün
evde erken gösteren idrar testine bak
belirtilerin varmı kuzum
Bwlirtilerim var mı anlayamıyorumki göğüslerimde hassasiyet var sağ kasığımın oralarda da hafif batma gibi olup geciyo bikac gündür ama yumurtalıklarıma doğRu biyerde yani kasığımda mı tam anlayamıyorum

Mrhb arkadaşlar,inşallah bende 3 haftaya tedeviye başlıyorum...Arkadaşlar Kıbrıs'taki tüp bebek merkezleri ile ilgili transfer yapılmıyor gibi yorumlar var...Kimseyi demorize etmek istemiyorum,ama okuyunca öyle etkisinde kaldım ve korktum,siz transfer öncesi embiryolarınızı gördünüzmü,yada böyle talepte bulunabiliyormuyuz...

Nerde okudun ki canim bunu
Valla ekrandan gosteriyorlarmis diye biliyorum.Bide ben esimin de girmesini isticem benim yanimda

Nerde okudun ki canim bunu
Valla ekrandan gosteriyorlarmis diye biliyorum.Bide ben esimin de girmesini isticem benim yanimda
Canım googlede "Kıbrıs'ta Tüp bebek Rezaleti"diye geçiyor,suçlamalar genelde tek bi kliniğe yönelik ama altta yapılan yorumlar moralimi bozdu...Ben eşim girsin diye talep etmiştim ama almadılar...Zaten şüpheciyim iyice kafam karıştı

Oyle bir istekte bulunmadim ben ama ulturasonla koyulurken her ani görünüyor ve bilgilendiriyorlar yani ben gördum bebislerimin koyuldunu

Oyle bir istekte bulunmadim ben ama ulturasonla koyulurken her ani görünüyor ve bilgilendiriyorlar yani ben gördum bebislerimin koyuldunu
İnşallah öyledir canım ,öyle okuyunca korktum zaten özümde şühheciyimdir,o kadar çok emek veriyoruz gerçekten öyle birşey yapan merkezler varsa belalarını bulsunlar...

Canım benim bir çok insana saçma felsefe aslında onlar dediğin gibi çocuğun oluyorlar. Ben de köpeğimi trafik kazasında kaybettim yıllar geçti üstünden hala unutamam. Ama sen kendine çok yüklenme canım bebişlerini düşün. İnşallah bebişlerinle avuntu bulacaksın

Hangi otelde kaldınız bizde haziranda gidecez insallah:)

Canım benim başın sağolsun seninde Bugün daha iyiyim.Güzel dileklerin için sağol cnm benim

bazi kliniklerde transfer yapilmadan yapildigi soyleniyor.uzun zamandir bu donasyonla ugrasip benim gibi merakli olup didik didik arastirinca .heleki insan dialogun iyi ise guzel bi dialog kurarsan bazi kliniklerin malesef neler yaptigini ögrenirsin.
Ancak bunu gözlerimle gormedigimden duyduklarimdan bahsetmem vebal olur ki bunu yapmam.
transfer oncesi minimum 8 hucresi bulunun bi emb getiriyolar. Agucuk guguk bebegini sever gibi seviyosun (o gercekden senin embriyon mu allah bilir)
transfer sırasinda dr un elinde uzun cubuk icindede demin fotosunu gordugun bebegin var deniyo(allah bilir gozle gorurnur degil ki ) sonra transfer sirasinda yanda ekranda cubugun içine girmesini goruyosun ve bi minicik noktacık ileri dogru ilerliyo ( ekranda gördugum o sahne.o anama ait yoksa bi tane cekilmis.herkese ayni bant kaydimi izletiliyo.tv de her program canlimi .cogu bant yayinı onun gibi düşünün )
sonuç olarak Sadece Allaha ve onların merhametine kalmış işimız.O yüzden mutlaka merhametli dr u seçin.çoğu para peşinde.Bu işlerin içinde çok zaman harcayınca hangisinin kalbi kara hangisinon ak anlıyosun.Kalp gözünüzün açık olmayı dileği ile...

Şimdi içime iyice kurt düştü,yanlız o okuduğum negatif yorumlarda işlem yapıldığını dair ve ödenen paraya karşılık bi makbuz yok deniliyor..Ben geçen yıl yaptım ilk denememdi,ödediğimiz paraların makbuzuda var ve işlem öncesi bize bi form okutuldu ve imzalattırdılar,yani belgeliydi hepsi..Benim yaptığım ay laboratuarlarındaki bi sıkıntıdan dolayı (tabi bu sonra anlaşılıyor)bütün denemeler negatif oluyor...Drumuz aradı bizi ve durumu anlattı ,şimdi ücretsiz deneme yapacaz...Bilmiyorım Allahım inşallah anlattığınız gibi bi durum yoktur,madem anlattığınız gibi birşeyler dönüyor,forumdaki bayanların çoğunluğu hamile,eee bu bebekler nerden geliyor,sahtemi bu üyeler,neye inanacağımı şaşırdım...Bu defada şansımı deneyecem,olmazda aklımda İspanya ve Çek Cumhuriyeti var...

Bende 1 saattir o sayfadaki tüm yorumları okudum
Moralim bozulmadı desem yalan olur.Allah biliyor naptıklarını.Eğer transfer yapıyoruz deyip ,yapmıyorlarsa ya da başka bir sıvı koyuyorlarsa oraya Yazıklar olsun.Ne umutlar ne zorluklarla gidiyoruz oraya.İlaçları iç iç ,sonra parayı alıp yallah.
Bu olay baya eski olmuş.sonra yorumlar azalmış.Devam etmemiş pek

Ben hic bi arkadaşıma asla sahte DEMEDIM..
sadece gözümüz kapalı girdigimiz bu olayda onlar ne derse ona inanmaya mecbur birakiliyoruz dedim.Donor kac yumurta verdi kaci dönlendi ben gözümle hic birini görmedim çünki embriyolog degilim.Onlar dedi biz doğru oldugunu varsaydik.Dosyaya imza atmis olmak benim dedigim hic biseyin aciklamasi olamaz. Altini kırmızı kalemle çizip cumlemi yineliyeyim
Gözümle görmedigim hetşeye şupheyle bakarım her bilincli insanın yapacağı gibi.Orada ne olup bitiyo sadece Allah bilir..Bizler Allaha emanet islem yaptiriyoruz. Bizlerden yalan yanlis alinan tum paralar haramdir.

Inşallah öyle birşey yoktur. Sanmıyorum hic kimse bu kadar vicdansız olamaz. Bence birileri bilinçli bu tür haberler yapiyor

Inşallah öyle birşey yoktur. Sanmıyorum hic kimse bu kadar vicdansız olamaz. Bence birileri bilinçli bu tür haberler yapiyor
Olabilir cnm hiçbirşeye güven kalmadı ,hep paranoyaklık ama işte doğruda olabilir ne biliyim ya kafam karışık ama yapıcak birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…