Kizlar transfer olala 3 gün oldu ama hic bir belirti yokk normalmi sanki saatler gecmiyor gunleri soylemiyorum zaten normalde belirti olmasi gerekiyormu olmayanlarda varmidir?

Kizlar transfer olala 3 gün oldu ama hic bir belirti yokk normalmi sanki saatler gecmiyor gunleri soylemiyorum zaten normalde belirti olmasi gerekiyormu olmayanlarda varmidir?
benim belirtilerim 4 günü başladı oda akşama doğru
rahat ol bazıların hiç ama hiç belirtisi olmuyor ve 12 gün sonra sürprizzz

mentha canım acaba bende genetik tarama yapıyımı embriyolara

Sağol metha, darısı başına canim..
Her şeyi plânlamışsın çok sevindim..Iyi bir doktor bulmanada ayrıca daha çok sevindim canim..Bence bu kadar estrojen ile sana bir zarar geldiğini dusunmuyorum, her sey saglikla gelecek...
Ebriyolara tarama derken genetik mi yatıracaksın?

Zazacim transfer sonrasi hep yatmak mi lazim, ben resmen duramiyorum, ilk gun 3sa sonra ucak yolculugu yaptim,Adana ya uctuk,2. gun mutfak alisverisi yapip 400km araba yolculugu yaptim ve 3.gun yani bugun evde heep ayaktaydim,hatta temizlik icin toz aldim duramadim,cok mu yormusum kendimi, hatta aklimdan amaan bu olmaz gibi cnku hic dikkat edemedim dedim durdum, hitte donmuslar transfer oldu, ilki dusuktu

Evet canim pazartesi transfer yapildi aynen orda kaldik benimi gördün:)
Eveet,cunku ben de pazartesi hitte oldum ama oncesinde 1 hafta boyunca portwiev daydik,ozellikle pazartesi gunu sanirim gordum sizi,aklimda 3 bayan var ve biri sizsiniz hangisi onu bilmiyorum,biri mavi salli idi,digeri ekmek kizartma makinesinde ekmek kizartiyordu,ama hangisi sizsiniz bilmiyom :))

Ekmek kizartiyordumm her sabah evet ama şal yoktu ayni gün keske tanissaymisiz arkadasim sende transfermi yaptirsin

buradaki arkadasları önemsiyorum bizler aynı kaderi paylasan kaderdaslarız.
bence olumsuzu hic düsünme suan.Benim gecen transferde tttnm beirttiler tam olarak vardi.ama melesef negatifmis.o yuzden ümidini kaybetme .gecen sefer belirti oldu diye yine olacak diye bi şart yok.Lütfen şuan orada sana tutunmaya calisan bi bebek var..ona destek olmak icin yapicagin en iyi sey sakin ve huzurlu olmaktir.Kadınlar üzulunde kendini sıkar ve oan rahim duvarlarında titresim olurmus.Buda tutunma cabasındaki bi kuzu için sartıntılı anlar demekmiş.Insallahhh guzel haberi vereceksin.Rabbim ol derse olucak.

Ekmek kizartiyordumm her sabah evet ama şal yoktu ayni gün keske tanissaymisiz arkadasim sende transfermi yaptirsin
Inanin tanissak iyi olurmus,biz esimle kahvalti yapiyorduk, siz ekmek kizartiyordunuz, sanirim esiniz de cay aliyordu, birden sizin de bizim gibi oldugunuzu hissettik esimle,zaten 2 bayan icin hissetmistim,biri sizsiniz,isabet olmus :)
Biz daha once hitte bir kez yaptirdik,kimyasal olmustu,simdi ise son dondurulmusumuzu transfer icin gitmistik,benim rahim kalinlasmiyor, 6,5mm ile transfere girdim,bakalim Allahtan baska umudumuz yokki..
Sizin transferiniz de hayirli bebekli olsun insAllah :)

Allah razi olsun,yazdiklariniz beni yumusatti,sakinlestiriyor..
InsAllah hepimiz saglikli ve hayirli evlatlar dogurabilelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…