8.gün bugün. kanda 12. Gün cıkıyosa idrarda dha gec cıkar dimiKaçıncı gün oldu mervee?
sanırım hamilelik testi yapan arkadaşlar vardı 7-8.gün.İdrardan evde yapılanlardan cnm8.gün bugün. kanda 12. Gün cıkıyosa idrarda dha gec cıkar dimi
benim belirtilerim 4 günü başladı oda akşama doğruKizlar transfer olala 3 gün oldu ama hic bir belirti yokk normalmi sanki saatler gecmiyor gunleri soylemiyorum zaten normalde belirti olmasi gerekiyormu olmayanlarda varmidir?
mentha canım acaba bende genetik tarama yapıyımı embriyolaraMerhaba Mavi senin için çok sevinçliyim,inşallah yavrularına sağlıkla kavuşacaksın..
Ben 12 Mayısa kadar meme kanseri açısından detaylı tetkiklerimi yaptıracağım..Tetkiklerin tamamı bittiğinde herşey olumlu olursa iyi bir tüp bebek doktorunda tedaviye başlayacağım.Histeroskopi ve çizik işlemini yaptırmadan önce 2 kere kanama geçirip dondurulmuşlarla denemek istiyorum.Ama bu sefer dondurulmuşlar için de tarama yaptıracağım sanırım..Çok iyi bir doktor buldum onun da fikirleri doğrultusunda denerim.Tek duam inşallah deneme şansım olur
merveety rabbim yüzünü güldürsün8.gün bugün. kanda 12. Gün cıkıyosa idrarda dha gec cıkar dimi
Evet ilk deneme siz ne için gideceksiniz hite tuo bebek için mı yoksa yumurta donasyonu mu?Bende Hitte 2.denemimi yapacam sizin ilkmi
8.gün bugün. kanda 12. Gün cıkıyosa idrarda dha gec cıkar dimi
Sağol metha, darısı başına canim..Merhaba Mavi senin için çok sevinçliyim,inşallah yavrularına sağlıkla kavuşacaksın..
Ben 12 Mayısa kadar meme kanseri açısından detaylı tetkiklerimi yaptıracağım..Tetkiklerin tamamı bittiğinde herşey olumlu olursa iyi bir tüp bebek doktorunda tedaviye başlayacağım.Histeroskopi ve çizik işlemini yaptırmadan önce 2 kere kanama geçirip dondurulmuşlarla denemek istiyorum.Ama bu sefer dondurulmuşlar için de tarama yaptıracağım sanırım..Çok iyi bir doktor buldum onun da fikirleri doğrultusunda denerim.Tek duam inşallah deneme şansım olur
9. Gün yani yarın varsa kanda artık çıkar meveeecim..idrarda dilinde olsa çıkabilir ama kan artık çıkar.. .8.gün bugün. kanda 12. Gün cıkıyosa idrarda dha gec cıkar dimi
Canim benim ilkinde 8.gun kanda pozitifti,yani belliydi8.gün bugün. kanda 12. Gün cıkıyosa idrarda dha gec cıkar dimi
Mrb Sevgisaygi,pazartesi hitte mi oldu transferiniz,portwiev da mi kaldinizKizlar transfer olala 3 gün oldu ama hic bir belirti yokk normalmi sanki saatler gecmiyor gunleri soylemiyorum zaten normalde belirti olmasi gerekiyormu olmayanlarda varmidir?
Mrb Sevgisaygi,pazartesi hitte mi oldu transferiniz,portwiev da mi kaldiniz
Eveet,cunku ben de pazartesi hitte oldum ama oncesinde 1 hafta boyunca portwiev daydik,ozellikle pazartesi gunu sanirim gordum sizi,aklimda 3 bayan var ve biri sizsiniz hangisi onu bilmiyorum,biri mavi salli idi,digeri ekmek kizartma makinesinde ekmek kizartiyordu,ama hangisi sizsiniz bilmiyom :))Evet canim pazartesi transfer yapildi aynen orda kaldik benimi gördün:)
Eveet,cunku ben de pazartesi hitte oldum ama oncesinde 1 hafta boyunca portwiev daydik,ozellikle pazartesi gunu sanirim gordum sizi,aklimda 3 bayan var ve biri sizsiniz hangisi onu bilmiyorum,biri mavi salli idi,digeri ekmek kizartma makinesinde ekmek kizartiyordu,ama hangisi sizsiniz bilmiyom :))
buradaki arkadasları önemsiyorum bizler aynı kaderi paylasan kaderdaslarız.Oncelikle durumumu unutmay
Oncelikle durumumu unutmayip hatirlayip deger verip yazdiginiz icin tesekkur ediyorum
2 tane transfer ettiler ama anladigim kadariyla 2.si destek gibi dusunuluyor,cunku gebelik olur mu bundan dedim,olabilir cevabini aldim yani Allah bilir tabi ama onlara gore de beklenti dusuktu canim..
Ve ne bir agri ne bir kabizlik,hicbirsyim yok,ilkinde vardi ve gebelik de olmustu,bunda olmayinci dogal olarak bastan alistirayim kendimi gibiyim..
Inanin tanissak iyi olurmus,biz esimle kahvalti yapiyorduk, siz ekmek kizartiyordunuz, sanirim esiniz de cay aliyordu, birden sizin de bizim gibi oldugunuzu hissettik esimle,zaten 2 bayan icin hissetmistim,biri sizsiniz,isabet olmus :)Ekmek kizartiyordumm her sabah evet ama şal yoktu ayni gün keske tanissaymisiz arkadasim sende transfermi yaptirsin
Allah razi olsun,yazdiklariniz beni yumusatti,sakinlestiriyor..buradaki arkadasları önemsiyorum bizler aynı kaderi paylasan kaderdaslarız.
bence olumsuzu hic düsünme suan.Benim gecen transferde tttnm beirttiler tam olarak vardi.ama melesef negatifmis.o yuzden ümidini kaybetme .gecen sefer belirti oldu diye yine olacak diye bi şart yok.Lütfen şuan orada sana tutunmaya calisan bi bebek var..ona destek olmak icin yapicagin en iyi sey sakin ve huzurlu olmaktir.Kadınlar üzulunde kendini sıkar ve oan rahim duvarlarında titresim olurmus.Buda tutunma cabasındaki bi kuzu için sartıntılı anlar demekmiş.Insallahhh guzel haberi vereceksin.Rabbim ol derse olucak.
Inanin tanissak iyi olurmus,biz esimle kahvalti yapiyorduk, siz ekmek kizartiyordunuz, sanirim esiniz de cay aliyordu, birden sizin de bizim gibi oldugunuzu hissettik esimle,zaten 2 bayan icin hissetmistim,biri sizsiniz,isabet olmus :)
Biz daha once hitte bir kez yaptirdik,kimyasal olmustu,simdi ise son dondurulmusumuzu transfer icin gitmistik,benim rahim kalinlasmiyor, 6,5mm ile transfere girdim,bakalim Allahtan baska umudumuz yokki..
Sizin transferiniz de hayirli bebekli
Onlar kesin bizizrabbim insaalh nasip eder sizede banada isteyen herkeze hakkimizda hayirlisi olsun insaalahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?