Yok yanlış anladınız ben siz sahte diyordunuz demedim,kendi fikrimi dedim çünkü ben forumu baştan sona okumaya çalışıyorum ve genelde herkes hamile,tabi bende gözümle birşey görmedim ,sadece okuduklarımı paylaştım...Öyle birşey yapıyorlarsa Allah'larından bulsunlar

Kusura bakma canım moral bozmak için paylaşmadım ,okuyunca bende çok etkilendim,güvenmekten başka çaremiz yok...

iyi geceler hanimlar kismet olursa bu ayin sonunda tedaviye baslicam fakat 3 gundur cok hastayim bir suru ilac kullandim antibiyotikte var icinde bu tedaviye engelmi

iyi geceler hanimlar kismet olursa bu ayin sonunda tedaviye baslicam fakat 3 gundur cok hastayim bir suru ilac kullandim antibiyotikte var icinde bu tedaviye engelmi
Iyi geceler sana da gecmis olsun, neyin var, antibiyotik kullanimin en fazla 15-20 gundur sanirim, her ilac etkiler ama doktoruna danisirsan tup bebek tedavine uygun ilaclar yazar.

Canım çok yatmakta zararlı kan dolaşımını sağlaman gerek
ama kendini yorma
senindemi düşük oldu ilki
kaç haftalıktı
keseyi gördünmü
benimde düştü hemde transferin 15 günü beta iyi artarak

Kizlar 4.gün hiç bir belirti yokk cok üzülüyorum kibrista daha mutluydum inaniyordum ama eve geldim icimde bir huzursuzluk moralimide bozdular kibrisa gittigimi bilen 4 kisi var en güvendigim iclerinden 1 tanesiydi hepsine guveniyodumda oda eşine soylemis herkez başka sehire gittigimi biliyordu oda bizi havaalanindan almaya geldi ve arabada kibris nasildi demesiyle kaynar sular başimdan aşaga döküldü dakika 1 gol 1 keşke kibrista kalsaydim stres yapmim diyorum ama elimde degil uyuyamiyorum 10 gün boyunca beni uyutucak bi ilac varmidir

fazla yumurta alınacak diye aldanma. çok yumurta almak için çok ilaç kullanılıyor ve yumurta kalitesi düşüyor maalesef. doğru karar vermemize Allah yardımcımız olsun.
canım onu bana gynolife da rahme hanım da söyledi biz dedi az ilaç kullanıyoruz dedi gürcistanda aynı şeyi söyledi bizde az ilaç veriyoruz diye şu an kafam allah bullak gerçekten dediğinde çok doğru ben şeyi de düşünüyorum dondurulmuş embriyo kalmıyor kelimesini anlamyamıyorum burada okuduğumda savana 72 çocuğunda böbrekle ilgili rahatsızlık çıkmıştı ve hemen dondurulmuş embriyo denemesi yapacaklardı diye okumuştum bir de kıbrıs tüp bebek rezaleti yazan sayfalarda antalyada bir aile ye yapılmış ve hastalıklı yumurta kullanılmış pgt falan yapılmamış arkadaşlar çocuk %100 spastik onları okuyunca akşam çok korktum Allahım esirgesin

Canım transfer gününü sayma bugün senin transfer sonrası 3 günün lütven bebişleri düşün onların rahat sana bağlanmanı sağla

bunları takma canım Allahım sonunu güzel eylesin inşaallah hamile kalırsın boşver insanlar bazen böyle tanınıyor yapacak birşey yok

Evet zazacim daha once 5 subatta kimyasal oldu ilki,seninle de yazismistik,evet yasadiklarini hep biliyorum,bhcg dustu diye yazdigin gunu unutamiyorum biranda reflex olarak eyvah dedigimi hatirliyorum icim sizlayarak..
Ama neler yasadin Zazacim 16 kez, bununla gordukki rahmin artik bebisleri kabul etmeye baslamis,bundan sonraki denemende alip getirip senle olacaklar insAllah,
Benimki hitteydi,hatta senle konustugumuzda dondurulmuslarin kalitesinin 1,2 gibi dusuk oldugunu belirtmistim,pazartesi hitte yapildi,bugun 3.gun sadece Allah ol derse olur,aksi halde notr heyecanim yok..

canım çok para verip hiçbir güvencesi olmayan işler bunlar Allah hepimize yardım etsin hepimiz yuvanın devamı çocuklar istiyoruz misafirliğe gidince çocuktan bahsetmek ne bileyim artık tedavilerden konuşmak istemiyoruz veya acıyan gözlerle bakmalarından rahatsız oluyoruz eşimizin çocuklara bakışını görünce içimiz burkuluyor buraya yazan eğer ki sahte hesap değilse hepimiz çok çok yaralıyız bu sitede umut arıyoruz negatif olunca olan arkadaş kadar üzülüyoruz korkuyoruz sıramızın geleceğini biliyoruz pozitif olunca da bizde gülüyoruz seviniyoruz ben burada yazdıklarımın kardeşimle bile paylaşamıyorum mavisufi arkadaş yazmış ben sahte hesap değilim fakat bahçeci beni yakan bir yer oldu ilk başta eşimle ilgili hiçbirşey söylemeyip sonra negatif olunca eşinin spermleri doğuştan bozuk demeleri ameliyat ettim dedi hala sağ tüpte sıkıntılarım var anlayacağınız ben çok yorgunum büyük bir ihtimal arnavutluk olacak benim tercihim aytuğ kolonkaya işini çok düzgün yaptığını duydum en azından eşimin çocuğunu taşıyacağım Allahım bu yolda çabalayan herkesin karşısına iyi insanları çıkarsın vicdanlı merhametli

Aslinda bugun 3.gunun canim, bu arada yumurta mi sperm donasyonu mu, kacinci denemen ve rahim kalinligi kacla girdin trsnsfere, bir de kac yumurta toplandi kaci 5.gune gitti,kaci transfer oldu ve kaci donduruldu,kusura bakma cok sordum ama ben de daha once yasadigim icin sana yardimci olmak adina yorum yapabilmek icin

Hangi otelde kaldınız bizde haziranda gidecez insallah:)
Hite mi gideceksiniz, eger oyleyse Portwiev hotel var magusa merkezde,biz hem gorusmeye gittigimizde,hem de ilk denemede,hem de simdiki gidisimizde orda kaldik,personelle kanka olduk,cok temiz ve cok tatli biryer ve hersey dahil tercih ettik her gidisimiz 7 gun kaldik :) cok tavsiye ederim:))

canım artık hafızamda bozulmuş unutmuşum yazışmamızı
eşinin spermi nasıldı hatırlıyormusun

Canım en çok orda dikkat et inan paraya döktüler kuzum herşeyini sağlama bağla
Canım bunu hep söylüyorum belki ama her merkezin sıkıntıları var.Burayı bırakıp başka merkeze gitsem ve orda olmazsa pişman olmak istemiyorum.Artık bir yola girdim doktorumun tavsiyesi ile o sebepten devam edicem.Sonra keşke tuh başka merkeze gitmeseydim demek istemiyorum.Kısmetimde varsa gelir bebek.Yoksa yapıcak birşey yok.Her merkezin olumlusu olumsuzu var ,yazışıyoruz işte burda.Hayırlısını diliyorum az zamanım kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…