Evet ya interneti fazla kurcalamaycan. okudukça örkütücü şeyler çıkıyor karşına. ben sana özelde ne yazdım, daha zamanın var. bu arada kendini hazırla. kanda homosisteine baktır . türkiyede pek belinmiyor bu tahlil, ama çok önemli. hamililek için değer 6 altında olması gerek. yüksek olduğunda düşükler oluor, ya da bebek hiç tutunamıyor. ofis histeroskopi yaptırabilirsin. doktorun ultrasyona bakıp herşey normal dediğine inanma derim. benim nasıl oldu, doktor herşey güzel, git transferini ol dedi. ben inadına of.histera yaptırdım haklıda çıktım, rahim içi küçük poliplerli dolu idi, kendi gözlerimle gördüm. çok şükür temizlendi. merkez için bende son ana kadar kararsızdım, inan ki zamanı geldiğinde hemen karar veriyorsun.

Şuan 3 kişi topiğimizde beklemekte allah üçünüzede versin sağlıklı gebelik ve güzel sonuçlu doğum

geraniy canım bu homosisteyin neymiş ona bende bakıyım belki bende yüksek onunçin bebiş beni attı

Yani

Yumurta donasyonu yapildi 21 yumurta dölllenmisti 5. Gun emriyosu koyuldu 6 tane donduruldu rahimde 7.7 miilim di koyulan emriyo kaliteleri cok iyi dedi gebelik getiren emriyolar demisti emriyolog

Birde ilk denemem yumurta naklini 2 kere tüp bebek denedim yumurta gorülmedi bile

Arkadaslar ozelde adetin 2.gunu yaptirdigim amh 0.75 cikmisti.adet bitikten sonra unv hastanesinde yaptirdim bugun cikmis 1.25 anlamiyorum.simdi bu surwkli artan azalan biseymi.

Yanlış ölçüm var canım...AMH değişmiyor uzun süre en az 6ay-1 yıl o da düşme olur çıkma olmaz...1.25 süper doğru olan o bence

Evet genetik yaptırmak istiyorum..Eğer deneme şansım olursa kalanlara genetik yaptırıp en iyi iki tane alıp son birkez deneyeyim..Sonrasında kısmetse olur ,değilse kaderi daha fazla zorlamayacağım sanırım

Evet hite gidecez sende mı hite gittin? Bu arada otele ne ödediniz çok pahalı oteller

Yani

Yumurta donasyonu yapildi 21 yumurta dölllenmisti 5. Gun emriyosu koyuldu 6 tane donduruldu rahimde 7.7 miilim di koyulan emriyo kaliteleri cok iyi dedi gebelik getiren emriyolar demisti emriyolog
Allahin izniyle olur sizinki bence,cunku iyi miktarda yumurta dollenip iyi miktarda dondurulmus olmasi cok guzel,esinizin spermi iyi ve sizin rahim de iyi oldugu icin hadi bakalim gelsin pozitif )

Evet hite gidecez sende mı hite gittin? Bu arada otele ne ödediniz çok pahalı oteller
Canım biz Salamis Bay Conto'da kaldık,biz tedaviyi tatil tadında geçirmek istedik,o yüzden tercih ettik pahalıydı ama biz memnun kaldık,magosa merkezde çok daha uygun fiyatlı yerler var,merkezden seni yönlendirirler..

Arkadaslar uzun bir aradan sonra tekrar mrb,benim de dondurulmusum vardi ve merak ediyorum transfer sonrasi ozellikle ilk 3 gun hic belirti yasamayan, kabizlik da yasamayan ve tutmadi diye dusunen oldu mu sizlerden ?
Ben tam da oyleyim de..
ben varım hiçbir belirti yaşamadım sadece 7 .8. gündü sanırım hapşurduğumda ilk defa bıçak saplanır gibi bişiler oldu kasıklarıma 9. günde de mercimek kadar kahve leke geldi

Evet hit,bizim 2.denememizilki kimyasal oldu,simdi dondurulmusla devam ettik,biz her iki gittigimizde de 7 gun kaldik, genelde 3000 gibi bir ucret odedik,hersey dahil kahvalti ve aksam yemegi,sauna,yuzme vs, aslinda hastane ile otelin bir anlasmasi var,hastaneye indirim uyguluyor orda bebek tedavisi gorenlere ama oyle bile olsa fiyat fazla oldugu icin biz internet uzerinden gitmeden 2ay once pesin olarak aldik,neredeyse 1000tl fark etti,yaz geldikce indirimler azalir

ben varım hiçbir belirti yaşamadım sadece 7 .8. gündü sanırım hapşurduğumda ilk defa bıçak saplanır gibi bişiler oldu kasıklarıma 9. günde de mercimek kadar kahve leke geldi
InsAllah benimki de oyle olur ve pozitif olur sizin gibi ve size bagislasin Allah..
Sizin hitte miydi ya da yanlis mi hatirladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…