- 1 Şubat 2018
- 772
- 811
- 53
Canım hiç farketmez ama rahim iyi kalınlaşırsa 2 koydurmayı düşünüyorum.Tek çoğul farketmez yeterki sağlıklı olsunHayırlı olsun bende duydum orayı konustumda ama biz hite karar verdik. Inşallah güzel geçer ikizmi tek gebelik mı istiyorsun?
Evet ya interneti fazla kurcalamaycan. okudukça örkütücü şeyler çıkıyor karşına. ben sana özelde ne yazdım, daha zamanın var. bu arada kendini hazırla. kanda homosisteine baktır . türkiyede pek belinmiyor bu tahlil, ama çok önemli. hamililek için değer 6 altında olması gerek. yüksek olduğunda düşükler oluor, ya da bebek hiç tutunamıyor. ofis histeroskopi yaptırabilirsin. doktorun ultrasyona bakıp herşey normal dediğine inanma derim. benim nasıl oldu, doktor herşey güzel, git transferini ol dedi. ben inadına of.histera yaptırdım haklıda çıktım, rahim içi küçük poliplerli dolu idi, kendi gözlerimle gördüm. çok şükür temizlendi. merkez için bende son ana kadar kararsızdım, inan ki zamanı geldiğinde hemen karar veriyorsun.canım onu bana gynolife da rahme hanım da söyledi biz dedi az ilaç kullanıyoruz dedi gürcistanda aynı şeyi söyledi bizde az ilaç veriyoruz diye şu an kafam allah bullak gerçekten dediğinde çok doğru ben şeyi de düşünüyorum dondurulmuş embriyo kalmıyor kelimesini anlamyamıyorum burada okuduğumda savana 72 çocuğunda böbrekle ilgili rahatsızlık çıkmıştı ve hemen dondurulmuş embriyo denemesi yapacaklardı diye okumuştum bir de kıbrıs tüp bebek rezaleti yazan sayfalarda antalyada bir aile ye yapılmış ve hastalıklı yumurta kullanılmış pgt falan yapılmamış arkadaşlar çocuk %100 spastik onları okuyunca akşam çok korktum Allahım esirgesin
Şuan 3 kişi topiğimizde beklemekte allah üçünüzede versin sağlıklı gebelik ve güzel sonuçlu doğumAslinda bugun 3.gunun canim, bu arada yumurta mi sperm donasyonu mu, kacinci denemen ve rahim kalinligi kacla girdin trsnsfere, bir de kac yumurta toplandi kaci 5.gune gitti,kaci transfer oldu ve kaci donduruldu,kusura bakma cok sordum ama ben de daha once yasadigim icin sana yardimci olmak adina yorum yapabilmek icin
geraniy canım bu homosisteyin neymiş ona bende bakıyım belki bende yüksek onunçin bebiş beni attıEvet ya interneti fazla kurcalamaycan. okudukça örkütücü şeyler çıkıyor karşına. ben sana özelde ne yazdım, daha zamanın var. bu arada kendini hazırla. kanda homosisteine baktır . türkiyede pek belinmiyor bu tahlil, ama çok önemli. hamililek için değer 6 altında olması gerek. yüksek olduğunda düşükler oluor, ya da bebek hiç tutunamıyor. ofis histeroskopi yaptırabilirsin. doktorun ultrasyona bakıp herşey normal dediğine inanma derim. benim nasıl oldu, doktor herşey güzel, git transferini ol dedi. ben inadına of.histera yaptırdım haklıda çıktım, rahim içi küçük poliplerli dolu idi, kendi gözlerimle gördüm. çok şükür temizlendi. merkez için bende son ana kadar kararsızdım, inan ki zamanı geldiğinde hemen karar veriyorsun.
Aslinda bugun 3.gunun canim, bu arada yumurta mi sperm donasyonu mu, kacinci denemen ve rahim kalinligi kacla girdin trsnsfere, bir de kac yumurta toplandi kaci 5.gune gitti,kaci transfer oldu ve kaci donduruldu,kusura bakma cok sordum ama ben de daha once yasadigim icin sana yardimci olmak adina yorum yapabilmek icin
Aslinda bugun 3.gunun canim, bu arada yumurta mi sperm donasyonu mu, kacinci denemen ve rahim kalinligi kacla girdin trsnsfere, bir de kac yumurta toplandi kaci 5.gune gitti,kaci transfer oldu ve kaci donduruldu,kusura bakma cok sordum ama ben de daha once yasadigim icin sana yardimci olmak adina yorum yapabilmek icin
Arkadaslar ozelde adetin 2.gunu yaptirdigim amh 0.75 cikmisti.adet bitikten sonra unv hastanesinde yaptirdim bugun cikmis 1.25 anlamiyorum.simdi bu surwkli artan azalan biseymi.
8.gün bugün. kanda 12. Gün cıkıyosa idrarda dha gec cıkar dimi
Sağol metha, darısı başına canim..
Her şeyi plânlamışsın çok sevindim..Iyi bir doktor bulmanada ayrıca daha çok sevindim canim..Bence bu kadar estrojen ile sana bir zarar geldiğini dusunmuyorum, her sey saglikla gelecek...
Ebriyolara tarama derken genetik mi yatıracaksın?
Iste o sorundu cunku morfoloji %1 di, napcaz bilmiyorum :/canım artık hafızamda bozulmuş unutmuşum yazışmamızı
eşinin spermi nasıldı hatırlıyormusun
Evet hite gidecez sende mı hite gittin? Bu arada otele ne ödediniz çok pahalı otellerHite mi gideceksiniz, eger oyleyse Portwiev hotel var magusa merkezde,biz hem gorusmeye gittigimizde,hem de ilk denemede,hem de simdiki gidisimizde orda kaldik,personelle kanka olduk,cok temiz ve cok tatli biryer ve hersey dahil tercih ettik her gidisimiz 7 gun kaldik :) cok tavsiye ederim:))
Allahin izniyle olur sizinki bence,cunku iyi miktarda yumurta dollenip iyi miktarda dondurulmus olmasi cok guzel,esinizin spermi iyi ve sizin rahim de iyi oldugu icin hadi bakalim gelsin pozitifYani
Yumurta donasyonu yapildi 21 yumurta dölllenmisti 5. Gun emriyosu koyuldu 6 tane donduruldu rahimde 7.7 miilim di koyulan emriyo kaliteleri cok iyi dedi gebelik getiren emriyolar demisti emriyolog
Canım biz Salamis Bay Conto'da kaldık,biz tedaviyi tatil tadında geçirmek istedik,o yüzden tercih ettik pahalıydı ama biz memnun kaldık,magosa merkezde çok daha uygun fiyatlı yerler var,merkezden seni yönlendirirler..Evet hite gidecez sende mı hite gittin? Bu arada otele ne ödediniz çok pahalı oteller
benim eşimdede aynı sorunIste o sorundu cunku morfoloji %1 di, napcaz bilmiyorum :/
ben varım hiçbir belirti yaşamadım sadece 7 .8. gündü sanırım hapşurduğumda ilk defa bıçak saplanır gibi bişiler oldu kasıklarıma 9. günde de mercimek kadar kahve leke geldiArkadaslar uzun bir aradan sonra tekrar mrb,benim de dondurulmusum vardi ve merak ediyorum transfer sonrasi ozellikle ilk 3 gun hic belirti yasamayan, kabizlik da yasamayan ve tutmadi diye dusunen oldu mu sizlerden ?
Ben tam da oyleyim de..
Evet hit,bizim 2.denememizilki kimyasal oldu,simdi dondurulmusla devam ettik,biz her iki gittigimizde de 7 gun kaldik, genelde 3000 gibi bir ucret odedik,hersey dahil kahvalti ve aksam yemegi,sauna,yuzme vs, aslinda hastane ile otelin bir anlasmasi var,hastaneye indirim uyguluyor orda bebek tedavisi gorenlere ama oyle bile olsa fiyat fazla oldugu icin biz internet uzerinden gitmeden 2ay once pesin olarak aldik,neredeyse 1000tl fark etti,yaz geldikce indirimler azalirEvet hite gidecez sende mı hite gittin? Bu arada otele ne ödediniz çok pahalı oteller
InsAllah benimki de oyle olur ve pozitif olur sizin gibi ve size bagislasin Allah..ben varım hiçbir belirti yaşamadım sadece 7 .8. gündü sanırım hapşurduğumda ilk defa bıçak saplanır gibi bişiler oldu kasıklarıma 9. günde de mercimek kadar kahve leke geldi
Zazacim erkeklere yonelik takviyelere inaniyor musunbenim eşimdede aynı sorun
artık budefada olmasa artık embriyo donasyonu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?