sen üç denemeyi de euroıvf de mi yaptın? tek donörden mi 3 defa deneyebildin yoksa dondurulmuşların bitti sil baştan yeni donörle mi başladın

Ben 16 haziranda adet olacagim. Baslayacak. Eylem hanim ilk gun beni ara dedi. Fakat ben o ilk gunden once lucrin falan vuruluyor diye okumustum burada. Yani son adetten once ilac falan baslamayacak miyim.

Ay inşallah güzel Haberler alırsınız kızlar

Ben 16 haziranda adet olacagim. Baslayacak. Eylem hanim ilk gun beni ara dedi. Fakat ben o ilk gunden once lucrin falan vuruluyor diye okumustum burada. Yani son adetten once ilac falan baslamayacak miyim.
zelita bende freş istedim düşükle sonuçlandı biliyorsun
bu iş nasip kısmet biliyorsun
ama dondurulmuş bence daha rahat oluyor daha rahat bizi hazırlıyorla
eksi taktirde donorlere hormon ilaçlarıyla müdahale ediyorlar senkronize etmek için

Arayıp tekrar dondurulmus mu desem. Bu kararsizlik ve yanlis yapma korkusu cok zor. Ne dersin

sen üç denemeyi de euroıvf de mi yaptın? tek donörden mi 3 defa deneyebildin yoksa dondurulmuşların bitti sil baştan yeni donörle mi başladın
Merhaba evet 3 transferimde Euro ivfde oldu. Son kalan 2 dondurulmuşlarımla nicel bey tarafından 30.04.2018 de transferim oldu

Canım ben de taze istedim biliyosun negatif oldu. Eylrm hanım dondurulmuş kullansaydık embryolar hakkında önceden bilgimiz olabilirdi ama bu seklde son gün durumlarını öğreniyoruz bu bizim için dezavantaj olablr dedi bana. tekrar denicem bukez dondurulmuş kullanıcaz bakalım nasip bence eğer anne olmak varsa kaderimizde olcaz senin de içine ne siniyosa onu yap Allah yardımcımız olsun inşallah

merveety canım inşallah yeni donörle iyi sonuca kavuşursun
yardım ettimi merkez

Arkadaşım kusura bakma yarım yamalak yazmişim hastanedeydim testi tekrarladı o arada yazdım öle olmuş:) dondurulmuş tu benimki... bu yolda hiçte şanslı olduğum söylenemez ama şansıma mı dondurulmuş olmasının avantajımıydı bilmiyorum ama tuttu şimdilik sıkıntı yok bugun küçücük keseyide gördüm

Zazacım bırsy sormak istiyorum transferde demir degerim 65 ti, düsük mü? Ferro sanol kullansam yan etkisi var mı
kuzum bir pozitiv sonucun çıksın güzelce doktora git kan testine baksın ve yazsın lazım olan ilacı
demir ilacı biraz kabızlık yaratıyor şuarada sana kabız olmak yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…