- 2 Ocak 2018
- 29
- 13
- 3
- 53
Bu kisilerde kan pihtilasma sorunu oluyormus o yuzden gebe kalmalari zor oluyormus olanlarda dusukler goruluyormus. Folik asit degil folate kullanilmasi gerekiyormus. Ne derece dogru bilmiyorum. Bu kisilerde bir gen bozuklugu buna sebep oldugunu soyluyor. Dun bende folate basladimCanim bu bahsettigin hastaliklar varsa ne oluyormus?Ben tam anlayamadim.Bende troit var,cikolata kisti
Ameliyatida gecirdim 9 sene once .
Hayirli olsun sonucun guzel cikmis insallah sorunsuz ilerler gebeligin.Merhaba bende 30.04.2018 de dondurulmuşlarımla denedim. Euroıvf de nicel bey yaptı transferimi 6. Gün eşim ve ben dayanamadık kanda baktırdık değerim 14.22 çıktı bugün testi tekrarladık sonuç 38.79
He senin embriyo transferi onda bilgim yok benimki yumurta donörü olduSiz embriyomu oldunuz?Benim embriyo olucağı için yumurta toplamaya gidemicem o yüzden direk transfere gidicez.Aradılar yeniden konuştuk.Yumurta toplama olsaydı toplanılan gün alıyoruz dediler ,bizim embriyo bu şekildeymiş
Hayırlı olsun kardeşim sonucun, benım de 30 nısan transfer tarıhım, hatta #Sevgisaygı da 30 nısan ama biz de cesaret yok pek yaptırmya cunku benım ılkı kimyasal oldu, donmuslarla yapıldı, onların da kalitesi orta idi, bu yuzden yokmus gıbı yaşıyorum test gününe kadarMerhaba bende 30.04.2018 de dondurulmuşlarımla denedim. Euroıvf de nicel bey yaptı transferimi 6. Gün eşim ve ben dayanamadık kanda baktırdık değerim 14.22 çıktı bugün testi tekrarladık sonuç 38.79
Tamam cnm işte siz önceden gittiğiniz için o şekilde.Benim donörlerin işlemi 10 mayısta başladığı için yarın ödemeyi yapıcam.Biz sadece transfere gidicez.O zaman normal zatenCanım biliyorsun ben de ilk denememi Berk Beyde yaptırmıştım ama ben parayı eşim spermini verdiği gün ödedim. Önceden istemediler..
Benim biliyorlar troitim olduğunu ama hiç bahsetmediler böyle bişeyden.Bu kisilerde kan pihtilasma sorunu oluyormus o yuzden gebe kalmalari zor oluyormus olanlarda dusukler goruluyormus. Folik asit degil folate kullanilmasi gerekiyormus. Ne derece dogru bilmiyorum. Bu kisilerde bir gen bozuklugu buna sebep oldugunu soyluyor. Dun bende folate basladim
Çok teşekkür ederim bu benim 3. Denemem ilkinde 3 embriyo transfer oldu ikiz gebelik yaşadım 13 haftalıkken bebeklerimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Kasım 2017 de tekrar dondurulmuşlarla denedim ama maalesefki negatif sonuç aldım inşallah allahımın izniyle dualarımızla bebişlerimiz bizle kalacak bu sefer dualarım sizinleHayırlı olsun kardeşim sonucun, benım de 30 nısan transfer tarıhım, hatta #Sevgisaygı da 30 nısan ama biz de cesaret yok pek yaptırmya cunku benım ılkı kimyasal oldu, donmuslarla yapıldı, onların da kalitesi orta idi, bu yuzden yokmus gıbı yaşıyorum test gününe kadar
Hashimoto troidim var kan pıhtılaşma sorunum var ve tabiki en büyük problemim genetik translokasyon ama bir gebelik ve düşük hariç hiç gebeliğim olmadı. Şimdiki yumurta donasyonu tabiki. Folik asit kullandım şimdi decavit bir sıkıntı yaşamadım. Umarımda olmazBu kisilerde kan pihtilasma sorunu oluyormus o yuzden gebe kalmalari zor oluyormus olanlarda dusukler goruluyormus. Folik asit degil folate kullanilmasi gerekiyormus. Ne derece dogru bilmiyorum. Bu kisilerde bir gen bozuklugu buna sebep oldugunu soyluyor. Dun bende folate basladim
Bende de var hashimato var o yuzden basladim folate tablet kullanmaya. Sanirim pihtilasma icin aspirin ve derialti yapilan kan sulandirici mi kullaniyorsun? veya ilk baslarda mi kullandin? Pihtilasma icin homosisteinemi bakildi hatirliyor musun arkadsim? 6 aya kadar geldigine gore gebeligin sorunsuz devam eder diye dusunuyorum. Saglicakla bebisini kucagina nasip edsin Allah bize de dualarinda yer verirsen memnun oluruz.Hashimoto troidim var kan pıhtılaşma sorunum var ve tabiki en büyük problemim genetik translokasyon ama bir gebelik ve düşük hariç hiç gebeliğim olmadı. Şimdiki yumurta donasyonu tabiki. Folik asit kullandım şimdi decavit bir sıkıntı yaşamadım. Umarımda olmaz
Hepimız duaları kabul olsun inşAllah canım :)Çok teşekkür ederim bu benim 3. Denemem ilkinde 3 embriyo transfer oldu ikiz gebelik yaşadım 13 haftalıkken bebeklerimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Kasım 2017 de tekrar dondurulmuşlarla denedim ama maalesefki negatif sonuç aldım inşallah allahımın izniyle dualarımızla bebişlerimiz bizle kalacak bu sefer dualarım sizinle
Arkadaslar bende de haşimato var ama normal sınırlardayım ilac kullanmıyorum olumsuz yönde etkiler miBende de var hashimato var o yuzden basladim folate tablet kullanmaya. Sanirim pihtilasma icin aspirin ve derialti yapilan kan sulandirici mi kullaniyorsun? veya ilk baslarda mi kullandin? Pihtilasma icin homosisteinemi bakildi hatirliyor musun arkadsim? 6 aya kadar geldigine gore gebeligin sorunsuz devam eder diye dusunuyorum. Saglicakla bebisini kucagina nasip edsin Allah bize de dualarinda yer verirsen memnun oluruz.
Cnm cd 56!tinda problem yok.12 ustu riskli kabul ediliyor.Hatta Zaza nin dedigini gorede 20 ustu serumluk. Yani seninki guzel cikmis.kızlar cd 56 -10,8
homosistein 12,2- ( 5-12), biraz yüksek çıkmış.
kızlar cd56 nasıl sizce? referans aralığı yazılmamış.
Yaşadıkların çok normal ama zamanla insan bu fikre alışıyor yada alışmak zorunda kalıyor...Ben geçen yıl ilk denememi yaptım ,giderken bu duruma hazır olduğumu düşünüyorumdum ama Kıbrıs'ta öyle olmadı yarı yolda dönecektim,neticede olmadı tabi..Demem o ki iyice sindirip,ruhen hazır olduğunuzda gidin,benzeme konusuna gelince spermler eşinize ait olduğu için%50 eşinize benzeme ihtimali var...Kendini çaresizde hissetme iyiki bu işlem var,olumlu tarafından bakmaya çalış canım,ben artık öyle yapıyorum....Kızlar merhaba,
ben 28 yasında 3 senedır erken menopozum. hıc yumurtam yok , donasyondan baska carem de yok anne olabilmek adına. ama bir türlü içime sindıremıyorum. siz nasıl kabullendınız boyle bır seyı. anne olan cocuklarını kucagına alanlar cocugunuz kıme benzıyor bana lütfen yardımcı olun cok caresizim.
Benimde hasimato troidi.6 aydir her ay gittimHashimoto troidim var kan pıhtılaşma sorunum var ve tabiki en büyük problemim genetik translokasyon ama bir gebelik ve düşük hariç hiç gebeliğim olmadı. Şimdiki yumurta donasyonu tabiki. Folik asit kullandım şimdi decavit bir sıkıntı yaşamadım. Umarımda olmaz
Kızlar merhaba,
ben 28 yasında 3 senedır erken menopozum. hıc yumurtam yok , donasyondan baska carem de yok anne olabilmek adına. ama bir türlü içime sindıremıyorum. siz nasıl kabullendınız boyle bır seyı. anne olan cocuklarını kucagına alanlar cocugunuz kıme benzıyor bana lütfen yardımcı olun cok caresizim.
Biz bi miktarını eşimin sperm verdiği gün,diğer kalanınıda transfer günü vermiştik canımKızlar merkezden aradılar ödemeyi embriyo transferinde önceden alıyorlarmış.Ben anlamadım bu işi.Normalde transfer günü vericektik.Yarın ödemenin tamamını yapıcam hesaba.Böyle önceden yatıran oldumu hesaba?Ya da siz gidincemi verdiniz transfer günü?
Tama cnm .Benim farklı olduğu için böyle olucak.Çözdük :)Biz bi miktarını eşimin sperm verdiği gün,diğer kalanınıda transfer günü vermiştik canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?