- 1 Şubat 2018
- 772
- 811
- 53
Bu arada merkezden bugün ki son durum 16 embriyodan 14 ü 3.güne gelmiş.Bakalım 5.güne kaçı gelebilicek :)
Yarın sabah Kıbrıstayız.Salı transfer inşallah kızlar
Şimdiden hayırlısı olsun inşallah bizde birgün önceden gidecektik kıbrısa uçağı kaçırdık transferden bir saat önce gidebildik çok streslenmiştim buna rağmen inşallah tutunmuşlardır yarın test yapmayı düşünüyorum dayanamıyorumBu arada merkezden bugün ki son durum 16 embriyodan 14 ü 3.güne gelmiş.Bakalım 5.güne kaçı gelebilicek :)
Dilediğin gibi herşey çok güzel olsun inşallah, transferde hiç kasma kendini çok rahat pozitif ol bebişlerini alda gel :))Bu arada merkezden bugün ki son durum 16 embriyodan 14 ü 3.güne gelmiş.Bakalım 5.güne kaçı gelebilicek :)
Sağol cnm ..Amin inşallahHayirli ugurlu olsun insallah her sey gonlünce olur
Canım teşekkür ederim inşallah güzel olur herşey..Şimdiden hayırlısı olsun inşallah bizde birgün önceden gidecektik kıbrısa uçağı kaçırdık transferden bir saat önce gidebildik çok streslenmiştim buna rağmen inşallah tutunmuşlardır yarın test yapmayı düşünüyorum dayanamıyorum
Bugün 10. Günüm :)Canım teşekkür ederim inşallah güzel olur herşey..
Uçağı kaçırmak fena olmuşBizde trafiği göz önüne alarak erken çıkıcaz ..Artık orda bekleriz ...
Kaçıncı günün oldu test için ?
Canım çok sağol...İnşallah rahat olucam.Ayyy umarım alır geliriz...Bana yapışırlarsa beraber uçakla dönerizDilediğin gibi herşey çok güzel olsun inşallah, transferde hiç kasma kendini çok rahat pozitif ol bebişlerini alda gel :))
Yap bencede :) Yani yarın 11 :) ben de dayanabilirmiyim bu sürece bakıcaz.Beklemek zor :)Bugün 10. Günüm :)
İnşallah :)Canım çok sağol...İnşallah rahat olucam.Ayyy umarım alır geliriz...Bana yapışırlarsa beraber uçakla döneriz
En zoru bu testi bekleme süreciymiş ömrüm tükendi nasıl bu kadar irademe sahip çıktım hala yapmadım bende şaşkınım :))Yap bencede :) Yani yarın 11 :) ben de dayanabilirmiyim bu sürece bakıcaz.Beklemek zor :)
Bencede en zor kısım bu.Oyalanmak için birşeyler yapmak lazım ...En zoru bu testi bekleme süreciymiş ömrüm tükendi nasıl bu kadar irademe sahip çıktım hala yapmadım bende şaşkınım :))
Çoooooooooooooook güzellllllll haberrrrr :) çift çizgi netmi çıktı kuzum :))) OleyyyyyKızlar dayanamadım test bu saatte kan testi yaptırdım vee hamileyimmmm
Bende öyle götürdüm 100 cc den fazlaysa alamazsınabagajaavermen gerek dediler gösterdim tmm bunları alabilirsin yanına dediler aldım bagaja vermedim orada kullanacağınız kadarınıkKızlar bu ilaçlarımızı jelleri özellikle el çantasına alıyorlarmı uçakta ?Sorun çıkmaz umarım.Sırt çantamda taşımayı düşünüyorumda
Gözün aydın allah tamamına erdirsin inşallahKızlar dayanamadım test bu saatte kan testi yaptırdım vee hamileyimmmm
Tamam cnm iyi ki sordum...O zaman 5 tane alıcam yanıma..Telefonum dondu :) orada kullanacağınız kadarını al yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?