Bencede en zor kısım bu.Oyalanmak için birşeyler yapmak lazım ...
Bu arada normal hareket ediyormusun cnm ? Doktor o konuda birşey dedimi?
Doktorum normal hayatına dönebilirsin dedi ama işte insanın içi rahat etmiyo çoğunlukla dinlendim jelden sonra yürüyüşe çıktım onun dışında hep evdeydim uzandım oturdum yattım ve şuan şükürler olsun ki hamileyim kan sonucuma göre darısıda senin ve isteyen bütğn herkesin başına inşAllah :)

Canim hayirli ugurlu olsun çok sevindim rabbim devamini getirsin insaallah kan sonucundaki degerin neydi acaba
Allah razı olsun canımm amiin darısı burada olan olmayan bütğn arkadaşlarıma . 919 çıktı acildeki doktor ben kadın doğumcu değilim dedi yolladı :)

İnşallah cnm :)
Sağlıkla kucağına al cnm :)
Belirti oldumu hiç

Canım bikaç gündür cenazem vardı giremedim foruma en çok seni merak ettim tramsfwr oldumu kaç embriyon kaldı
Canım başın sağolsun
Benim salı günü transferim inşallah cnm.16 yumurta toplandı olgun .Bugun 14 ü ilerledi 3.gün embriyosuydu.bakalım 5.güne kaçı gidicek?
Senin kaç toplanmıştı cnm ?

İnşallah cnm :)
Sağlıkla kucağına al cnm :)
Belirti oldumu hiç
Amiin inşallah canımm
Valla transferden sonra ilk bir hafta bel ağrım gelip gidiyodu 6. Günümde çok hafif varla yok arası açık renlli bi lekelenme oldu ama idrarımda bile çıkmadı peçeteyle sildigimde geldi sadece bidaha hiç gelmedi ertesi gün coraspini kestim son zamanlarda da hafif hafif kasık ağrım oldu birde canım transfer oldugundan beri her gece kivi portakal ananas yedim ve bir bardak havuç suyu içtim düzenli olarak belki onlarında etkisi olmuş olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…