BOş ver kuzum kremi satışını artırmak içindiKızlar çok şükür döndük.Hemen eczaneye geldim jelim az kalmıştı.esteoferm ve crinonayı alırken eczacı bana ,bunları kullanırken güneş kremi sürüyorsunuz demi dedi?
Neden dedim...
Ciltte lekelenme yapar tüm hormon ilaçları dedi.
Daha önce hiç duymamıştım,haberiniz olsun istedim bilmeyenler varsa
Merhaba cnm :)Merhaba Hayırlı ramazanlar arkadaşlar, uzun süredir giremedim biraz yoğundum. Nasılsınız ?
İnş, hayırlı haberlerini alırız canım. Bebiş iyi büyüyor çok şükür, bulantılarım çok ama güzel acılar bunlar :)Merhaba cnm :)
iyiyim ben kendi adıma...
15 mayıs ta transferim oldu...Bekliyorum..
Sen nasılsın ?Nasıl bebiş büyüyormu? :)
Sağol cnm inşallahhhhİnş, hayırlı haberlerini alırız canım. Bebiş iyi büyüyor çok şükür, bulantılarım çok ama güzel acılar bunlar :)
Cnim sol tarafında bebis sana tutunmaya çalışıyor.haydi hayirli haberlerini bekliyoruz.Kızlar çok yatmıyorum..
Yani arada kalkıp yürüyorum , evi falan kendimi yormadan topluyorum.Yalnız birşey farkediyorum sol tarafımda batma oluyor incecik.Bugün 3.gün.Birde belim ağrırdı ama şimdi eksta hassas sanki.
Ya ilaçlardan diyorum ama ilaçlarda değişen birşey yok yine aynı ilaçlar...
Bu bekleme işi zor bir süreç aslında zorluktan ziyade,ne oluyor acaba tuttumu diye sürekli bir belirti arama durumu..
Çok yatmak daha zor inanın..O yüzden evde işlerimi hallediyorum bilgisayar başında şuan...Yoksa patlıcam :)
Ayyy cnm keşkeee yaCnim sol tarafında bebis sana tutunmaya çalışıyor.haydi hayirli haberlerini bekliyoruz.
bk görürsün hemde ikiside tutunacak inan çok samimi söylüyorum.İNŞALLAHAyyy cnm keşkeee ya
Ya tatlım ağzından bal damlıyor ama son güne kadar sanırım çok kaptırmıcam kendimi :)bk görürsün hemde ikiside tutunacak inan çok samimi söylüyorum.İNŞALLAH
Haydi cnm yolun açık olsun ...benim E2 -29, progesteron- 0.62 çıktı. rahim kalınlığı 4mm. Allahın izniyle bizde başladık.
İNŞALLAH.Haydi cnm yolun açık olsun ...
Herşey istediğin gibi olsun..
Bebeler gelsin :))
Haydi cnm yolun açık olsun ...
Herşey istediğin gibi olsun..
Bebeler gelsin :))
Hayırlı olsun arkadaşım...Umarım herşey yolunda gider.Merhaba kızlar ben hastahane de kararsızdım biliyorsunuz.iki merkezlede görüştüm içime sinen gynolife oldu.önümüzdeki ay başlıyorum inşallahumarım herşey yolunda gider
Sağol canım inşallah sende Bebişlerini sağlıcakla kucağına alırsınHayırlı olsun arkadaşım...Umarım herşey yolunda gider.
İçine neresi siniyorda orda yaptır
Canım inşallah bi önce teste gitsem :))Sağol canım inşallah sende Bebişlerini sağlıcakla kucağına alırsın
Geriniyor sen de cd 56 yaptırdın mı Murat bey istedi mibenim E2 -29, progesteron- 0.62 çıktı. rahim kalınlığı 4mm. Allahın izniyle bizde başladık.
benim rumum "geraniy"geriniyor değilGeriniyor sen de cd 56 yaptırdın mı Murat bey istedi mi
Nerede yaptırdın tahlilibenim rumum "geraniy"geriniyor değilyani verimli demek.ben kendim yaptırdım. cd56 10.8 çıktı çok şükür. ama Murat bey isteyip istemediğini bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?