Acaba doğrumu ki o zaman :/
cnim dogrumudur bilmiyorum.tek bildiğim ışıl ışıl parrlayan kömür saclarimin tup bebek sonrasında dökülme, kuruluk ve seyrekledigni gordum.onun yani sıra hiç abartısız söylüyorum keşke fotomu buraya atma gibi durumum olsaydı,yani bebek gibi cildim lekelerden gözükmüyor maleseff))) Bende tup bebek sonrası üzüntüye baglamistim

Peki sadece güneşe çıkarsak mı lekelenme oluyo yüzümüzde yoksa normal zamanda da mı acaba

Bende saç dökülmesi mevcut ama lekelenme yok cnm o zaman korucaz kendimizi

Merhaba herkese,
Eşimde azospermi var ve biz de Kıbrıs’da sperm donasyonunu denemeye karar verdik. Uzun uzun burada yazanları okuyorum bir süredir. Öncelikle şu an yumurta, sperm, embriyo donasyonu olmuş ya da olacak herkese biran önce güzel haberler almalarını ve annelik hissini tatmalarını diliyorum
Tüm okuduklarımdan çıkardığım kdarıyla gynolife, hit, british bahceci ve dunyaifv en çok tercih edilip memnun kalınanlar sanırım. Haftaya haftasonu kubrısa gidip tüm bu kliniklerle görüşmeyi planlıyoruz. Gittiğimizde direkt doktorla mı görüşüyoruz, evet ise özellikle hangi doktorla görüşmeliyiz? Ve daha yeni araştırma aşamasında olan birine dikkat edilmesi gereken ya da bilinmesi gerekenler neler olur?
Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar dün çok fena hastalandım boğazım şişti ateşlendim halsizleştim kadın doğumcuya gittim gebe oldugumu söyledim augmentin yazdı gebelikte hiçbir zararı yoktur dedi. Ama ben o an hastalıktan tüp bebekle gebe oldugumu ve estrofem hap crinone jel kullandıgımı söylemeyi unutmuşum acaba ilacı kullansam bi sıkıntı olur mu aranızda kullanan oldumu hiç

canım çok güzel bulgu
acaba tedavisi net olara ne okudunmu

Merhaba kızlar ben hastahane de kararsızdım biliyorsunuz.iki merkezlede görüştüm içime sinen gynolife oldu.önümüzdeki ay başlıyorum inşallahumarım herşey yolunda gider
Hayırlı olsun.. ben de orada tedavideyim şu anda.. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur :)

hoşgeldin canım aramıza.. ben de şu anda gynolife da tedavi görüyorum.. bana burayı ist.daki doktorum tavsiye etti. benim ne yazık ki kanamam olduğu için bir ay sonraya ertelendi .. 4 tane embriyo oldu 5.güne giden. şu anda donduruldu ve beni bekliyorlar.. bakalım herşey yolunda giderse mayısın son haftası sanırım transferim gerçekleşicek.. gynolife da doktor Murat Bey var .. ilk izlenim olarak samimi ve güler yüzlü biri.. hakkımızda inşallah hayırlısı olur..

korkma kuzum yüksek ateş ve enfeksiyon bebişlere zarar verir allah korusun
sen antibiyotiğe başla

canım biz bahçeci murat beyle tedaviye başlamıştık kendisi çok naif ve ilgili bir doktor mutlaka onunla görüş derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…