- 1 Şubat 2018
- 772
- 811
- 53
Ya bu kadar belirgin olması tuhafıma gitti benim.Yani umarım tutunmadır.1 saattir baya baya net hissettiriyor kendiniTutunmadır inşallah :)
Acaba doğrumu ki o zaman :/Canim benim ilk tüp bebek denememde lekelerim oluşmuştu
Bence doğru maaleseffAcaba doğrumu ki o zaman :/
O zaman ben güneş kremi sürüp çıkarım güneşe artıkBence doğru maaleseff
Özel laboratuvarda, 150 tl tuttu.Nerede yaptırdın tahlili
Neden yurtdisinda denemiyorsunZeyno2018 bu habere cok sevindim, Allah saglikla kucagina nasip eylesin... Merkez ekip nasil di? Yurt disinda yasadigimizdan dolayi bir hafta Kibris da konaklama olcak siz nerde kaldiniz?
Bizim bulundugumuz ülkede yapilmadigindan dolayi yani yasak...Neden yurtdisinda denemiyorsun
cnim dogrumudur bilmiyorum.tek bildiğim ışıl ışıl parrlayan kömür saclarimin tup bebek sonrasında dökülme, kuruluk ve seyrekledigni gordum.onun yani sıra hiç abartısız söylüyorum keşke fotomu buraya atma gibi durumum olsaydı,yani bebek gibi cildim lekelerden gözükmüyor maleseff))) Bende tup bebek sonrası üzüntüye baglamistimAcaba doğrumu ki o zaman :/
Peki sadece güneşe çıkarsak mı lekelenme oluyo yüzümüzde yoksa normal zamanda da mı acabacnim dogrumudur bilmiyorum.tek bildiğim ışıl ışıl parrlayan kömür saclarimin tup bebek sonrasında dökülme, kuruluk ve seyrekledigni gordum.onun yani sıra hiç abartısız söylüyorum keşke fotomu buraya atma gibi durumum olsaydı,yani bebek gibi cildim lekelerden gözükmüyor maleseff))) Bende tup bebek sonrası üzüntüye baglamistim
Bende saç dökülmesi mevcut ama lekelenme yok cnm o zaman korucaz kendimizicnim dogrumudur bilmiyorum.tek bildiğim ışıl ışıl parrlayan kömür saclarimin tup bebek sonrasında dökülme, kuruluk ve seyrekledigni gordum.onun yani sıra hiç abartısız söylüyorum keşke fotomu buraya atma gibi durumum olsaydı,yani bebek gibi cildim lekelerden gözükmüyor maleseff))) Bende tup bebek sonrası üzüntüye baglamistim
Cnm herhalde dışardaykendir ya.onu sormadım.Eczaneye gideniniz olursa sorarmısınız?Peki sadece güneşe çıkarsak mı lekelenme oluyo yüzümüzde yoksa normal zamanda da mı acaba
canım çok güzel bulguBuldum, kendim sordum, kendim cevaplayim:) bilimsel bir araştırmadan aldim, simdi sade dille cevirecek olursak şöyle
cd56 reseptoru ile natural killer dediğim bagisiklik hücreleri daha once çok kez cocuk aldırma ve üst üste tup bebek deneyip düşük yapanlarda yüksek cikiyor zira vücutun savunma sistemi bu bölgede embriyo ya karşı yabancılaşip, aktif olarak ekarte edebiliyor, yani tutunmasını engelleyebiliyor imiş.
Boyle bir durumunuz yoksa çok da kaygilanmaniza gerek yok.
"The percentage of CD56(dim) cells and the level of peripheral blood NK cell cytotoxicity in RSA patients and women with IVF failure were significantly higher than in both the healthy multiparous and successful IVF control groups (P<0.001). The findings of the present study suggest that increases in the percentage of CD56(dim) cells and NK cytotoxicity in peripheral blood may be important contributing factors for both RSA and IVF failure."
Cnm herhalde dışardaykendir ya.onu sormadım.Eczaneye gideniniz olursa sorarmısınız?
girtigimde bi sorup yazayım canım :)Cnm herhalde dışardaykendir ya.onu sormadım.Eczaneye gideniniz olursa sorarmısınız?
Hayırlı olsun.. ben de orada tedavideyim şu anda.. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur :)Merhaba kızlar ben hastahane de kararsızdım biliyorsunuz.iki merkezlede görüştüm içime sinen gynolife oldu.önümüzdeki ay başlıyorum inşallahumarım herşey yolunda gider
hoşgeldin canım aramıza.. ben de şu anda gynolife da tedavi görüyorum.. bana burayı ist.daki doktorum tavsiye etti. benim ne yazık ki kanamam olduğu için bir ay sonraya ertelendi .. 4 tane embriyo oldu 5.güne giden. şu anda donduruldu ve beni bekliyorlar.. bakalım herşey yolunda giderse mayısın son haftası sanırım transferim gerçekleşicek.. gynolife da doktor Murat Bey var .. ilk izlenim olarak samimi ve güler yüzlü biri.. hakkımızda inşallah hayırlısı olur..Kizlar merhaba, araniza yeni katiliyorum yasim 42, (erken menopoz) bu yüzden yumurta donasyonuna karar verdik, aklimda üc merkez var fakat cok kararsizim... Bunlardan bir tanesi gynolife bu merkez de tedavi Gören veya görmüs olan arkadaslarin tecrübelerine cok ihtiyacim var lütfen yardimci olun bana
korkma kuzum yüksek ateş ve enfeksiyon bebişlere zarar verir allah korusunArkadaşlar dün çok fena hastalandım boğazım şişti ateşlendim halsizleştim kadın doğumcuya gittim gebe oldugumu söyledim augmentin yazdı gebelikte hiçbir zararı yoktur dedi. Ama ben o an hastalıktan tüp bebekle gebe oldugumu ve estrofem hap crinone jel kullandıgımı söylemeyi unutmuşum acaba ilacı kullansam bi sıkıntı olur mu aranızda kullanan oldumu hiç
Zaza'm yabancı kaynaklara göre naturel killerlere karşı en etkilisi: immunoglobulin serum.canım çok güzel bulgu
acaba tedavisi net olara ne okudunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?