ahmet mehmet erdemler kardeşlericanım ya sen şu ankara gazi de meşhur ikiz drlar varmış birde onlara görünsen çok duydum onları özellikle de bnm yengemden (yengem anasının gözü dedikleri türdendir herşeyin iyisi nerde bilir) o da şimdi eylülde tüp bebek yaptıracak onlara en azından farklı dr lardan da görüş almış olursun
Çoookkk teşekkür ederim darısı başına olsun :)Ay hadi gözünüz aydın :) çok sevindim :)
Kesinlikle çok güzel bir duygudur :)
0 rh pozitivkan grubun ne senin?
sevgi canım çok umutlandım 104 görünce ama malesef budefa olmadıKizlar bugunku 18. Betahcg 341 cikmiş iyi ilerliyormu
10.gun13
12.gun32
14.gun 104
18.gun 341 dusukmu ilerlerliyo bir sorun olabilirmi cok korkuyorum
Canım bence verdiğin saatler de önemli.14.gün verdiğin saatte mi yaptırdın 18.günü?400 kusur olması gerekirken 341 çıkmış.ama bence olumlu.sadece saat farkı olmuştur diye düşünüyorum.Kizlar bugunku 18. Betahcg 341 cikmiş iyi ilerliyormu
10.gun13
12.gun32
14.gun 104
18.gun 341 dusukmu ilerlerliyo bir sorun olabilirmi cok korkuyorum
maşallah yüz bin kere maşallahBenim küçük minicik üç milimlik mercimeklerimin teyzeleri şükür ikisininde kalp atışlarını duyduk bugun:) Beş haftalığız...hepiniz yaşayın ve hissedin bu duyguyu inşallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımızaBenim küçük minicik üç milimlik mercimeklerimin teyzeleri şükür ikisininde kalp atışlarını duyduk bugun:) Beş haftalığız...hepiniz yaşayın ve hissedin bu duyguyu inşallah
sevgi canım çok umutlandım 104 görünce ama malesef budefa olmadı
nolur üzülme ve dondurulmuşlarına odaklan
çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda darısı başına:)maşallah yüz bin kere maşallah
rabbim o mercimekleri korusun
darısı bize-))
İnşallah darısı başına olsun canımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza
sevgicim senin değer artmanla bugüne 400 üstü olmalıydıOlmadimi 341 cokmu az
aslında çok az değil ama herkesin dediği gibi saatlerin bile önemi var çünkü bhcg kanda çok çabuk artan bi değer sanırım 2 gün sonra tekrarlayacaksın o zaman daha netleşir herşey umarım seninle kalır bebişlerinOlmadimi 341 cokmu az
canım korkularını anlıuyorum ama lütfen pozitif düşün inan çok etkisi var neyi kötü düşünürsen üzerine çekiyorsun iyisi mi güzel düşün güzel olsun her şey ama tut ki bu bebeği kaybettin bu dünyanın sonu değil yine şanslıısın çünkü donmuşların var ve genelde donmuşlar için şans daha yüksek diyorlar ama şu an için bunları hiç düşünme Allah büyük o isterse olacak her şey bol bol dua etHep ayni yerde ve ayni satte verdim insallah beni birakmazlar korkuyorumm rabbim hayirli saglikli evlatlar nasib etsin hepimize
Hosbuldum canim, gynolife Dr Murat bey ile tel görüstüm benim icime sindi... WhatsApp den mesaj attiktan hemen sonra Kordinator aradi ve ertesi günü Dr Murat bey... Yalniz bizim izin eylülde bunu da tel söyledigim halde hemen Donör secimine gectiler hatta dosya actilar,ama diyer iki merkez bana henüz erken oldugunu ve beklememi söylemislerdi...hoşgeldin canım aramıza.. ben de şu anda gynolife da tedavi görüyorum.. bana burayı ist.daki doktorum tavsiye etti. benim ne yazık ki kanamam olduğu için bir ay sonraya ertelendi .. 4 tane embriyo oldu 5.güne giden. şu anda donduruldu ve beni bekliyorlar.. bakalım herşey yolunda giderse mayısın son haftası sanırım transferim gerçekleşicek.. gynolife da doktor Murat Bey var .. ilk izlenim olarak samimi ve güler yüzlü biri.. hakkımızda inşallah hayırlısı olur..
Masallah bu habere bende cok sevindimmaşallah yüz bin kere maşallah
rabbim o mercimekleri korusun
darısı bize-))
Zazacim, bunun icin bagisiklik sistemi doktorlarına görünmektesin gerekir, tedavisi hakkında birşey bulamadım. ama benim naçizane bilgilerime dayanarak, cd56 oranını elimine etme gibi bir terapi büyük bir is, yani sanmıyorum da zaten durduk yere bu hücrelere karşı bir anti-terapi yapılsın, bence tehlikeli olur kanisindayim. ama mutlaka baska alternative yöntemler vardır, en iyisi bagisiklik sistemi doktorları özellikle araştırma hastaneleri, profesörlere görünmek en iyisi.canım çok güzel bulgu
acaba tedavisi net olara ne okudunmu
Ben daha hiç düşünmezken sadece fiyat ve bilgi için aramışken bile beni de önce koordinatör hemen arkasına da doktor bey aradı. aşırı ilgili davrandılar. sonrasında karar verip aradığımda ellerinde bütün bilgilerim vardı neredeyse. onların çalışma şekli bu sanırım..Hosbuldum canim, gynolife Dr Murat bey ile tel görüstüm benim icime sindi... WhatsApp den mesaj attiktan hemen sonra Kordinator aradi ve ertesi günü Dr Murat bey... Yalniz bizim izin eylülde bunu da tel söyledigim halde hemen Donör secimine gectiler hatta dosya actilar,ama diyer iki merkez bana henüz erken oldugunu ve beklememi söylemislerdi...
evet bende aradigimda hemen akabinde murat bey aramisti. çok tatlı konuşan biriydi, çok ilgililer kesinlikle. dosya acmislardi. testler ve fotograf istemişlerdi. hemen donor icin bilgi almislardi, donor aramak icin. beni tek durduran şey, sanki donor icin verdigim özellikleri usulen dinlemiş, fotograflarimiza pek bakmadan donor seciyorlar gibi geldi. ondan vazgeçmiştim.Ben daha hiç düşünmezken sadece fiyat ve bilgi için aramışken bile beni de önce koordinatör hemen arkasına da doktor bey aradı. aşırı ilgili davrandılar. sonrasında karar verip aradığımda ellerinde bütün bilgilerim vardı neredeyse. onların çalışma şekli bu sanırım..
. Kanda sorun yok, normal. Negatif olanlar bu tür sorun yaşıyorlar.0 rh pozitiv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?