canım bnm dr um bildiğin pantolon çoraplar var ya onu görünce sıkmasın bileklerini demişti ona bile dikkat etmemi söylemişti bende o yüzden söyledim :)
Benim doktorlarım birşey demedi bu konuda.Ben bol giymek istemedim çünkü gerçekten sanki düşürcek hissi yaşadım.Hatta o gün 3 bayan transfere girdik ve çıktığımızda bekleme salonunda ayrılırken hepimizde dar kot vardı.Ben eteğimi getirmiştim yanımda ama böyle bol bişey giymek istemedim.Kotum öyle içine giremiceğim bir kot değildi,ayaklarımda da soket çorap vardı penye :))

Zaten giyiceği 15 dk :) kan dolaşımına bence bir zarar gelmez.Yani lastikle sıkmıcak sonuçta bacaklarını :) kangren olucak kadar dar kot dememiştim :)
Ya birsey diyim mi olacağı varsa istersen korseyle bagla, minareden atla o yine olur. olmayacağı varsa da hersey bahane olur. öyle yani ben tabii önlem alırım az biraz, bariz seyleri yapmam ama biraz da aman ne olursa olsun derim. biraz rahat takilirim.

Bende öyleyim.Şu an yemek yapıyorum 1 saattir ayaktayım mesela :) yani aklıma bile gelmiyor ayakta kaldım aman kötümü yaptım diye..olacağı varsa olucak.Dikkat etmeyin demek değil bu ama sürekli de ya şöyle yaparsam ,ya böyle olursa demeyin

Yazmıştım önceki aylarda sanırım.Benim en yakın arkadaşım hamileliğini yeni öğrendiğinde sümela ya çıktı dağ tepe yürüyerek.Ağaçtan ağaca tarzan gibi uçtu :)
Sonuç 4 yaşında kızı var :)

ben oğluma hamileyken kız kardeşimin evini taşıdık..inanılmaz ağır kaldırdım..olacağı varsa oluyor dediğiniz gibi

Slm Hanımlar,bizde donörümüzü seçtik,adet olmayı bekliyorum,lütfen güzel dilek ve dualarınızı esirgemeyin..Bu aralar yakın arkadaşlarım beni hep hamile bi şekilde rüyalarında görmüşler..Rabbim inşallah 14 yıllık hasretim diner,isteyen herkese verir inşallah

Hayırlı olsun şimdiden

Hayırlı olsun şimdiden..
İnşallah çıkar güzel rüyalar

Lütfen kendini üzme,inşallah bebeğin seninledir,olmazsada senin yapabileceğin birşey yok..Seni o kadar iyi anlıyorumki 14 yıldır hasretini çekiyorum bi bebeğin,yeri geldiğinde isyanda ettim,niye ben diye haykırdımda ,ama elimde kocaman bi hiç..Keşke o kadar çok üzülmeseydim her söylenene kulak vermeseydim,o günlerde yaptığım stres vücuduma ve tedavilerime zarar vermekten öteye geçmedi..Lütfen rahat ol bak ne güzel hamile kalabiliyormuşsun,inşallah devamı gelir arkadaşım dualarım hepinizle

Hayırlı olsun şimdiden..
İnşallah çıkar güzel rüyalar
Sağol canım inşallah işin ilginç tarafı donasyonla hamile kalan bi arkadaşımız rüyasında bi erkek bebeği bana vermesi için en yakın arkadaşıma veriyor...Tabi kimse benim Kıbrıs'a gideceğimi bilmiyor Sende transferini yapmışsın,inşallah olur csnım müjdeli haberi verirsin bizlere

@Yaşayamayananlayamaz cnim inan senin dediğin gibi piknikte hani ağaçlara bağladığımız ipli salincaklara binmistim. dağ tepe kosmustum.üç defa yoğun kanama gordum.embiriyo yeterki saglikli olsun.geçen yıl benim ablam bir ay boyunca regl kanaması gibi kan gördü.dr.ilaç bile vermemişti düşer gibisinden.bu işler birazda nasip ışte.cnim senin yerinde olsam bugün sabahtan test yapmaya baslardim, burda dokuz dogurdum.belirtilerin çok guzell

ben oğluma hamileyken kız kardeşimin evini taşıdık..inanılmaz ağır kaldırdım..olacağı varsa oluyor dediğiniz gibi
cnim hoşgeldin,sende benim gibi kardeş için uğraşıyorsun.cnim esin hemen kabul etti mi yoksa zaman mi aldı? kaç yasindasin?İNŞALLAH kibris ta kardeş yolculuğunu bebeğini kucağına alarak tamamlarsin.

Hayırlısı olsun ama hemen olumsuz düşünmeyin. 2 kat değilde %60 ı kadar artarsa yeterli diye biliyorum. Stres yapmamak mümkün değil ama bir arkadaşıma doktoru ‘stres hormonları gebelik hormonlarıyla yarışır, stres yapma’demiş. Aslında herşey de olacağına varıyor. 2 ay önce düşük yaptım ve düşük öncesi doktor Doktor dolaştım hepside sorun yok dedi, sonuç düşük oldu. Ne de yapsak sonuç kader kısmet... bence cuma olupta kan verip doktorla görüşmeden umutsuz ve olumsuz olmayın. İnşallah sonuç olumlu hayırlı olur

Ay inşallah güzel olsun rüya gibi cnm :)
Teşekkürler cnm evet oldum 15 inde.Bakalım bekliyorum :)

Ya canım beklicem ya ben.
Perşembe sabah yapıcam.Bugün daha 7.gün çıkmaz ki.10. Günü beklicem :)

Spermde hiç sorun yoktu testlerimiZi yaptılar kısacası bunların hepsi ne deseler inanmak zorundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…