Canım haydi gözün aydınn o zaman :))
Çok sevindim :)
Birşey sorucam kan sulandırı ve asprini ne zaman almaya başladın?
Sağıl canım teşekkür ederim, transfer öncesi başladım ben küçük bi pıhtılaşma sorunum vardı, bugun Dr sadece Cora spin yeterli bundan sonra dedi bakalım sorucam kıbrıs ne diycek

Çok çok ama çok sevindim,ne kadar güzel bi haber canım,inşallah sağ Salim kucağınada alırsın,belirtilerinden belliydi hamile olduğun onun için hiç şaşırmadım,tekrardan tebrik ederim canım....

Çok çok ama çok sevindim,ne kadar güzel bi haber canım,inşallah sağ Salim kucağınada alırsın,belirtilerinden belliydi hamile olduğun onun için hiç şaşırmadım,tekrardan tebrik ederim canım....
Canım teşekkürler :)
Amin inşallah sağlıkla olur herşey
Kuzum hep bir acaba vardı içimde ,acaba ilaçlardanmı öyle hissediyorum diye.
Kendimi çok kaptırmak da istemedim :)

Gözün aydın canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına :) bende coraspinle clexan kullanıyorum kalp atışını duydugumuzda kesicez clexanı. Hamileliğin 7. Ayına kadar da coraspine devam dedi ama hadi hayırlısı hepimiz içinde :)

Arkadaslar bıraz once esımı aradım morelımın bozzuk oldugunu anlayınca dırettı ve ne oldugunu sordu bana bende bu forum sayesınde benım gıbı olupta yumurtta donasyonu gısında yapılacak bır ıslem olmayan arkadaslarla bır araya gelıp bu konu uzerınde konusup paylasım yaptıgımızı soledım bana uzulmemem gerektıgını ve ısten gelınce form da yapılan yorumları beraber okuyacagımıza soz verdı coook mutluyum galıba esımle yumurtta donasyonu yaptırma kararı uzerınede konusma fırsatım olucak bana dua edın kızlar ınsallah esım karsı cıkmaz yaptırama kararı alabılırız...

Canım eşime sabah 6 da verdim haberi :)
Whatsapp dan testi yolladım ve altına şöyle yazdım..

Babacim günaydın
Henüz kaç kişiyiz bilmiyorum ama ben şuan annemin karnındayım
Umarım sağlıklı şekilde ilerler ve dünyaya gelirim

O da 7 de uyandı ve gördü.Biliyordum hissettim diyor.Çok sevindi çok ..Bakalım inşallah iyi devam eder herşeyde bu mutluluk sürer cnm.Başından beri ikiz bence ve tuttu diyordu.Cumartesi görücez

Çok teşekkür ederim, şimdi görüştüm murat beyle pıhtılaşma sorunum olduğu için clexsan a devam ama coraspiniC kesebilirsin dedi. En az 12.ci haftaya kadar kullanmam gerekiyormuş

Kızlar sonra sonra aklıma geliyor...
Bide hep bacaklarımın arasına yastık koyarak yattım ben nedense öyle rahat ediyordum.
Göğüslerimde acıma yada ağrı yok
Birde merkezden hemşirem demişti bana sizden çok güzel haberler bekliyorum herşey çok iyi geçti .Rahminiz çok temiz ve 3 çizgi vardı dedi

Kıyamam ne iyisin uzun uzun yazmışsın darısı başımıza ben de en kısa sürede benzer yazımı paylşamyı düşünüyorum :)sana benzesin bebişler anneleri gibi iyi olsun

Kıyamam ne iyisin uzun uzun yazmışsın darısı başımıza ben de en kısa sürede benzer yazımı paylşamyı düşünüyorum :)sana benzesin bebişler anneleri gibi iyi olsun
Canım benim inşallah Allah katında da öyleyimdir..
Sağol cnm olabildiğince iyi bir insan olmaya çalışıyorum işte nacizane..
Ayy hadi inşallah ya senden de güzel haberler bekliyorum cnm ,yazını görmeyi çok isterim.Transfer saatin bellimi?

Benim yarın transferim olacak bana da burda iğne başlattılar hemşireye jel istediğimi ilettim ana günde bir kez iki ampul birden iğne olmamam gerektiğini söyledi..bugün üçüncü iğnem olacak en azından teste kadar dayanıcam..ilk gece berbat şişti ağrım oldu dünkü iğne çok rahatsız etmedi nedense umarım çok zorlanmayız..doktor be dediyse yapmaya çalışkcam riske girmeyelim ne olur ne olmaz acısın popolar gelsin bebekler :)

Sanırım 12 gibi..arıyacaklar merkezden beni oteli boşaltıp gidicem oradaki odada akşama kadar yatcam onlar bırakacak havaalanına beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…