Cok sevındım bende bu habere rabbım dualarınızı dualarımızı kabul etsın ınsallah bole haberler aldıkca umutlanıp guclenıyoruz. Insallah hersey yolunda gıdıcek ve yavrunu kucagına alıcaksın bunun ınancı hep senınle olsun cunku ınananlar ınandıklarını elde edecektır er yada gec... cok mutlu ettın hepımızı

Canım sağolasın ..
İnşallah sende eşini ikna eder ve evlat sahibi olursun.
Herşey gönlünüzce olur umarım.
Bizi bizden başkasıda anlamaz

Çok şükür. :) umarım sağlıkla devam eder. Allah kucağına almayı nasip etsin :)

Ah canım... çok üzüldüm. Neler hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum. üZüntünü yaşa ve bir an önce yeni adımlar için Ayağa kalk. Allah’ın izni ile bu forumda anne olmayan kalmayacak inşallah

Ben hem jel hem kapsül hem 2 ampül aynı anda iğne kullanmıştım progestan olarak. Çok sıkıntılı bir dönem ama azaldıkça iyikilere dönüyor bu sızılar. İğne yaptırırken hep uyar. 2 ampül aynı anda ne olur ödeme denk gelmesin dikkat edin de. Hem aynı hastaneye gidiyorsan Canını acıtmayan hemşireyi iste. Eve gelince soğuk buz torbası tut. Kolonyağı ile ov. Acıyı en azından azaltır

Kim sormuş bulamadım ama bence cvp vereyim. Kan pıhtılaşma sorunum olduğu için günde 2 kez clexan kullanıyorum ve Doğumdan sonra da kullanacakmışım. Corasprin ise sanırım 7. Ayda bırakacağım

Canım sağolasın ..
İnşallah sende eşini ikna eder ve evlat sahibi olursun.
Herşey gönlünüzce olur umarım.
Bizi bizden başkasıda anlamaz
Tesekkur ederım canım arkadasım rabbım nerde darda bır kulu varsa onun yardımına muhtacı olan herkeze yar ve yardımcı olsun... Bende mutlu haberımı sızınle paylasacagım gunu ıple cekıyorum.

Evet canım gynolife dayım. Dün buradaki doktorumda kontrolüm vardı . haftaya salı yani 29 mayısta son kontrolüm olucak. kıbrısa gidiş tarihim de o zaman belli olucakmış. ama benim embriyolar hazırda olduğu için kısa sürede çağıracaklar sanırım. iğne konusunda test gününe kadar iğne olunmasını istiyoruz dediler sonrasında belki jele geçiş yaptırabilirler.

Kızlar donasyon ayaptıran arkadaslarıma bır sorum olucak rıca etsem musaıt olan cevap verebılırmı... Yumurta donasyonu ıcın gıttıgımız ulkede bızden tedavı ıcın yenı tahlıllermı alınıyor yoksa bız turkıyede yaptırmıs oldugumuz tahlıl sonucları ılemı gıdıyoruz? bırde polıkıstık over olupta yumurtta donasyonundan sonuc alan arkadasım varmı ?

Kim sormuş bulamadım ama bence cvp vereyim. Kan pıhtılaşma sorunum olduğu için günde 2 kez clexan kullanıyorum ve Doğumdan sonra da kullanacakmışım. Corasprin ise sanırım 7. Ayda bırakacağım
Artemissi ben yazmıştım, clexsan a devam dedi banada ama coraspini bırak dedi, sanırım çok büyük bi sorun yok pıhtılaşma yla ilgili ama sorun var. İki defa kanama oldu...sanırım hem coraspin hem clexsan fazlamı geldi bana bilmiyorum :) Seninle aynı merkezde tedavimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…