- 10 Mayıs 2018
- 80
- 64
- 3
- 46
Cok sevındım bende bu habere rabbım dualarınızı dualarımızı kabul etsın ınsallah bole haberler aldıkca umutlanıp guclenıyoruz. Insallah hersey yolunda gıdıcek ve yavrunu kucagına alıcaksın bunun ınancı hep senınle olsun cunku ınananlar ınandıklarını elde edecektır er yada gec... cok mutlu ettın hepımızıCanım eşime sabah 6 da verdim haberi :)
Whatsapp dan testi yolladım ve altına şöyle yazdım..
Babacim günaydın
Henüz kaç kişiyiz bilmiyorum ama ben şuan annemin karnındayım
Umarım sağlıklı şekilde ilerler ve dünyaya gelirim
O da 7 de uyandı ve gördü.Biliyordum hissettim diyor.Çok sevindi çok ..Bakalım inşallah iyi devam eder herşeyde bu mutluluk sürer cnm.Başından beri ikiz bence ve tuttu diyordu.Cumartesi görücez
Canım sağolasın ..Cok sevındım bende bu habere rabbım dualarınızı dualarımızı kabul etsın ınsallah bole haberler aldıkca umutlanıp guclenıyoruz. Insallah hersey yolunda gıdıcek ve yavrunu kucagına alıcaksın bunun ınancı hep senınle olsun cunku ınananlar ınandıklarını elde edecektır er yada gec... cok mutlu ettın hepımızı
Çok şükür. :) umarım sağlıkla devam eder. Allah kucağına almayı nasip etsin :)Kızlar ben hamileyimmmm
Sabah 06.10 da uyandım ve uyanmadan 5 dk önce rüyamda hamilelik testi yapıp sonucumda 2 çizgi görerek uyandım.Birden kalktım ve testi yaptım hemen .Allahım sağlıklı gelicekse ,hayırlısıysa burda iki çizgi olsun dedim...
Test 20 sn içinde çift çizgi çıkardı.Rüyamı 5 dk ara ile resmen yaşadım:)
Belirtilerimi gün be gün yaşamıştım...Resmen hepsini ilk gunden itibaren yasadim tek tek.
Umarim herkes bu yolda anne baba olur.
Insallah benimde herseyim saglikla ilerler..Suan icin tek umidim bu..
Iyi ki sizinle burda tanistim ve bu yolculuga basladim..
Hersey guzel olucak.
Ne olur stress yapmamaya calisin.Ben cok zorlandim ama 10.gun yapicam demistim testi ve bugun sabah erkende olsa yaptim ve su an tüm stress bitti şükürler olsun :)
Artık huzurluyum...
Tekrar diyorum inşallah sağlıkla ilerler.
Bir anne ve baba adayıyız artık ve hepinize dua edicem bugün yine...
Test sonucumu ekliyorum
Yok dört gece toplanKuzum sen 9 gün kalmıcakmıydın otelde?
Yok canım dört gece toplam ne yazık ki yarın akşam dönüyorum transfer günü ama doktor sıkıntı olmaz dediKuzum sen 9 gün kalmıcakmıydın otelde?
Oğlumun sınav haftası ayrıca işlerin yoğun dört gün zor ayarladım artık Allah’a emanetYok dört gece toplan
Yok canım dört gece toplam ne yazık ki yarın akşam dönüyorum transfer günü ama doktor sıkıntı olmaz dedi
Ah canım... çok üzüldüm. Neler hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum. üZüntünü yaşa ve bir an önce yeni adımlar için Ayağa kalk. Allah’ın izni ile bu forumda anne olmayan kalmayacak inşallahMalesef olmadi 3 haftalik hamilelik yasadim kisada olsa kan sonucum dustu kanamam var doktora gittim düşük yapiyormusum suan olmadi olamadi evimizden cenaze cikmiş gibi aglasamda sizlasamda olmayinca olmuyor demekki vardir bir hayir bundada nasip degilmiş zamani degilmiş belliydide ama umut hep var ne olursa olsun insallh bidahaki sefere benim annelik hikayem 23 gün sürdü
Beta hcg sonuclarim
10.gun 13
12.gun 32
14.gün 104
18.gun 341
21.gün 591
23.gun 545
Canımmmm :) evet şükürler olsun :)Çok şükür. :) umarım sağlıkla devam eder. Allah kucağına almayı nasip etsin :)
Yok cnm sıkıntı olmaz hemen yola bile çıkabilirsiniz diyorlar.Yok dört gece toplan
Yok canım dört gece toplam ne yazık ki yarın akşam dönüyorum transfer günü ama doktor sıkıntı olmaz dedi
Sormak istediklerin için burdayım. Allah tüm aşamaların güzelliğini Gönül rahatlığı ile yaşananı nasip etsin.Canımmmm :) evet şükürler olsun :)
Amin cnm amin hepimizin nasip etsin inşallah
Sağol cnm çok sağol.O zaman ilk sorum geliyor özelden :)Sormak istediklerin için burdayım. Allah tüm aşamaların güzelliğini Gönül rahatlığı ile yaşananı nasip etsin.
Bahçecide ki murat bey mi acaba ?Çok teşekkür ederim, şimdi görüştüm murat beyle pıhtılaşma sorunum olduğu için clexsan a devam ama coraspiniC kesebilirsin dedi. En az 12.ci haftaya kadar kullanmam gerekiyormuş
Ben hem jel hem kapsül hem 2 ampül aynı anda iğne kullanmıştım progestan olarak. Çok sıkıntılı bir dönem ama azaldıkça iyikilere dönüyor bu sızılar. İğne yaptırırken hep uyar. 2 ampül aynı anda ne olur ödeme denk gelmesin dikkat edin de. Hem aynı hastaneye gidiyorsan Canını acıtmayan hemşireyi iste. Eve gelince soğuk buz torbası tut. Kolonyağı ile ov. Acıyı en azından azaltırBenim yarın transferim olacak bana da burda iğne başlattılar hemşireye jel istediğimi ilettim ana günde bir kez iki ampul birden iğne olmamam gerektiğini söyledi..bugün üçüncü iğnem olacak en azından teste kadar dayanıcam..ilk gece berbat şişti ağrım oldu dünkü iğne çok rahatsız etmedi nedense umarım çok zorlanmayız..doktor be dediyse yapmaya çalışkcam riske girmeyelim ne olur ne olmaz acısın popolar gelsin bebekler :)
Claxin kullanmadım ama , aspirini 12. haftaya kadar bende kullandırm..12. kesiti doktorm..benimde bahçeci...Bahçecide ki murat bey mi acaba ?
Yok ben gynolife da tedavi oldum oradaki murat bey:)Bahçecide ki murat bey mi acaba ?
Tesekkur ederım canım arkadasım rabbım nerde darda bır kulu varsa onun yardımına muhtacı olan herkeze yar ve yardımcı olsun... Bende mutlu haberımı sızınle paylasacagım gunu ıple cekıyorum.Canım sağolasın ..
İnşallah sende eşini ikna eder ve evlat sahibi olursun.
Herşey gönlünüzce olur umarım.
Bizi bizden başkasıda anlamaz
Artemissi ben yazmıştım, clexsan a devam dedi banada ama coraspini bırak dedi, sanırım çok büyük bi sorun yok pıhtılaşma yla ilgili ama sorun var. İki defa kanama oldu...sanırım hem coraspin hem clexsan fazlamı geldi bana bilmiyorum :) Seninle aynı merkezde tedavimizKim sormuş bulamadım ama bence cvp vereyim. Kan pıhtılaşma sorunum olduğu için günde 2 kez clexan kullanıyorum ve Doğumdan sonra da kullanacakmışım. Corasprin ise sanırım 7. Ayda bırakacağım
Havuç suyu sıktırdım şimdi otelde seni dinleyip yarın da sıktırcam sağol :)Canım benim inşallah Allah katında da öyleyimdir..
Sağol cnm olabildiğince iyi bir insan olmaya çalışıyorum işte nacizane..
Ayy hadi inşallah ya senden de güzel haberler bekliyorum cnm ,yazını görmeyi çok isterim.Transfer saatin bellimi?
Kuzum sen 9 gün kalmıcakmıydın otelde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?