Selam canım. tahlilleri Türkiyede yaptırıp gidiyorsun..
 
Ayy ne guzel yazmissin bayıldım.bende önceleri bahceci british düşünürdüm,sonrada yorumlara bakınca murat önal dikkatimi çekti senin haberden sonrada berk angunj düşüneceğim.Cnim aslında senin gibi pozitif olmak lazım,yada sen daha önce tup bebek vs tedavilerine girmedigin ve yipranmadigin için belkide ondan dolayi bukadar pozitif din.....Embiriyo dondurmayi bile gerek görmedin,sanki tutacağını biliyor gibiydin.zoru atlattun, tatlı telaslar başladı...Inşallah ikizlerinizle çok mutlu olursunuz.
 
Tesekkurler cnm.Hepinize nasip olsun inşallah
Hayırlı uğurlu olsun arkadasım : )
Sen tedaviye başlamadan önce hamile kalacağını sana yazmıştım.süpriz olmadı ama cok mutlu oldum.
Embriyo donasyonlarının başarı şansı %80_90.
Yani eğer endümetride bi sorun yoksa neredeyse kesin tutuyo.
Genç yum +genç sprem .Sonuç yüksek başarı.
Rahat bi hamilelik geçirirsin inşallahh
 
Canımmmmm evet söylemiştin:)
Çok şükür diyorum ..İnşallah rahat gecer cnm inşallah .
 
Sevgili Sevgisaygı çok geçmiş olsun.Allah sabır güç versin.inşallah yeni denemende bir ömür boyu sürecek anneliği yaşayacaksın..
 
bu yoldaki her kadın çok güçlü! sakin sakin,umutla,sevgiyle hatta gururla yavrunu alıp gel annesi,bol şans!
 
oleyyyyyyyyyAllah sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin,tebrikler:)
 
Anladım canım arkadasım sanırım sen yaptırdın yumurtta donasyonunu sen hangı ulkede yaptırdın ogrenebılırmıyım senden ve nasıl gectı tedavı surecın ve suan durumun nasıl ?
Ben geçen sene yaptırdım yumurta donasyonunu. 2017 mayıs ayında.kıbrısa gittim. şu an da yaşamayananlamaz arkadaşımızın yaptırdığı yerde dünya tüp bebek Berk Angün 'de . 3 tane 3.gün embriyosu konuldu ve donmuşum da yoktu. ne yazık ki sonuç negatif oldu. oraya gitme kararımı tamamen ben verdim. burada oraya gidip gebe kalan arakadaşlarla görüştüm ve doktorun resmini ve geçmişini araştırdım ve içime sindi. o şekilde de gitmeye karar vermiştim. şu anda gittiğim gynolife a da ist.daki doktorumun tavsiyesi ile başladım. normal de benim transfer günüm 24 nisan idi fakat bende buradaki son kontrolümden sonra kanama başladı ve regl oldum. kıbrısa gidip eşimden sperm alındı ve embriyo oluşturuldu ama benim işlemim 1 ay sonraya kaldı. dün estrofeme başladıktan sonraki ilk kontrolüm vardı. son kontrol de 29 mayıs yani haftaya salı günü olucak. o zaman da gidiş belli olucak Kıbrısa. şu anda 4 tane embriyom beni bekliyor yani :) bu arada gittiğim yerden memnunum. doktoru Murat Önal çok bilgili, ilgili ve cana yakın bir doktor...İnşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur :)
 
oh maşallah,şahanehep güzel haberler gelsin,sağlıkla kolaylıkla kucağına alasın inşallah:)
 
Canım benim beta yüksek çıktığı içindi sanırım ilk testimi yaptım iki gün sonra kese görmüştük. Yani onbeşinciogün beta 8300lerdeydi kalp atışlarıda bir hafta sonra
 
Kızlar benim vajinada sanırım bu jel birikti ,sabah ki posa düştü dedim ya kremrengi ,ondan sonra resmen şuan vajinamın içi batıyor.kasıklarım değil ya iç kısmı ,aynayı aldım baktım valla napiyim ve orda birikinti var.
 
ay çok sükür habere sevindim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…