- 16 Ekim 2015
- 1.567
- 4.568
- 133
Çok teşekkür ederim cnm :)
Güzel haber aldım ,bu sabahta kan testi verdim.Bakalım saat 14.00 de çıkar dediler mail olarak gelicek.İnşallah güzel olur[/QUOTE
Canım allah tamamına erdirsin çok sevindim sen transferden sonra kaç gün kaldın kıbrıstaÇok teşekkür ederim cnm :)
Güzel haber aldım ,bu sabahta kan testi verdim.Bakalım saat 14.00 de çıkar dediler mail olarak gelicek.İnşallah güzel olur
Çok teşekkürler canım :)Canım allah tamamına erdirsin çok sevindim sen transferden sonra kaç gün kaldın kıbrısta
SAvana canım burdayım sen nasılsın meleğin nasılZ Zaza74 canim nerelerdesin ??? @morkanatlarim ?? Ne kadar yeni arkadaş gelmiş foruma @akideciknane ?? Nerde benim arkadaşlarim , donasyona başliycak yada sonuç bekleyen tūm arkadaşlara kolayliklar dilerim ben eskilerdenim
canım arkadaşım ne burdakı nede kıbrıstakı doktorum bu lenfosit aşısına inanmıyor ama inan ağrıdığını bilmeseydim yaptırırdımLenfoşit aşisi varmiş bilen ve yaptiran varmi tekrarlayan düsuklerde babadan kan alinarak biseyler yapip anneye veriliyormus ve buda düşük yapmayi engelliyormuş zazacim sen bu aşiyi denedinmi transfer oncesi 2 kere transfer sonrasi 1 kere yapiliyormuş cok ilgimi cekti birde sizler farkli kan testlerine bakiyordunuz onlar neydi c4 dü heralde ne işe yariyor bende yaptirmak istiyorum
Hayırlı olsun tekrardan canımm tekiz olabilir sanki ikizlerde daha yüksek çıkıyo ama yinede Allah bilir nasip etsinde hepsine razıyız biz :)Kızlar geldi sonuç 12. Gün 166.10 :) iyimi
Benim rahmim çok problemliBen menopozdayim. Ilk denememde tuttu cok sukur. Ama gitmeden once bulundugun yerde iyi bir doktor ile hazirlanman iyi olur. Degerlerine gore yol izlenir
Çok sevindim başından beri sessizce takipteyim inşallah katlanarak devam ederKızlar geldi sonuç 12. Gün 166.10 :) iyimi
Sanki bana da öyle geldi cnm .Sağlıkla gelsinde :)Hayırlı olsun tekrardan canımm tekiz olabilir sanki ikizlerde daha yüksek çıkıyo ama yinede Allah bilir nasip etsinde hepsine razıyız biz :)
İnşallah cnm inşallah pazartesi yine kan testi...Çok sevindim başından beri sessizce takipteyim inşallah katlanarak devam eder
Hakkınızda hayırlısı inşallah daha önce hiç hamile kalmismiydin pekiİnşallah cnm inşallah pazartesi yine kan testi...
benimde mthfr heterozigot ve homozigot acaba bendemi artırım kleksanıTatlım faktör v r2 heterozigot taşıyıcı yazıyor mthfr heterozigot taşıyıcı yazıyor diğerlerinde normal yazıyor.
inşallah güzel çıksın kuzumÇok teşekkür ederim cnm :)
Güzel haber aldım ,bu sabahta kan testi verdim.Bakalım saat 14.00 de çıkar dediler mail olarak gelicek.İnşallah güzel olur
yeniden gözünaydın kuzumKızlar geldi sonuç 12. Gün 166.10 :) iyimi
Sağol Zazacım inşallah güzel artar.Pazartesi yi beklicez şimdide..Sağlıkla gelsindeyeniden gözünaydın kuzum
inşallah değerlerin sağlıklı artsın
en kötü durumdan rahmimi dr cem akarsunun altın eleriyle toparladım kızlar vallah reklam olsun doktor ismi yazmadım sadece bilen biliyor hangi doktorlarda neler yaşadığımıBenim rahmim çok problemli
Rahim kalinlasmasi tuplerde sivi birikmesi ve en son 6.8 çikolata kostüm vardı rahimde ağır yapisikliklar var yani yok yok
Yine de şansım var mi
her şey güzel olucak buna inanSağol Zazacım inşallah güzel artar.Pazartesi yi beklicez şimdide..Sağlıkla gelsinde
Benden daha kötüsünü girmedim ki etrafimdaen kötü durumdan rahmimi dr cem akarsunun altın eleriyle toparladım kızlar vallah reklam olsun doktor ismi yazmadım sadece bilen biliyor hangi doktorlarda neler yaşadığımı
yazdım sana umut olsun diye
2014 de miyom amelyatı oldum 9 fazla miyom çıkardılar ondan sonra rahim adezyonlarından kurtulamıyordum histeroskopilerin sayı bitmiyordu yapamıyorlardılar rahim 6 mm fazla artmıyordu 5-8 tablet estrofem içsemde
sonra cem hocayı buldum 7 histeroskopiden sonra rahim adezyonu biti ama 7 histeroskopi amelyatsız ofis oldu
şimdi 3 estrofemle rahmim 9 mm görüyor
hiç bir zaman umutunu yitirme
ben sana canlı şahit
Canım inşallah.Benim için tekil ya da çoğul farketmiyor yeterki sağlıklı olsun.Peki tek gebelik ise değer iyimi?her şey güzel olucak buna inan
bazıların betası 11-12 gün 800 çıkıyor ve tekiz bazılarınında senin gibi oluyor ve ikiz oluyor
önemli olan bundan sonra güzel ve sağlıklı artması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?