SAvana canım burdayım sen nasılsın meleğin nasıl
öp onu bizimçin
ben iyim biliyorsun düşük yaptım
ama toparladım şükürler olsun
inşallah güzel sonuçlarımızla seni sevindiririz

canım arkadaşım ne burdakı nede kıbrıstakı doktorum bu lenfosit aşısına inanmıyor ama inan ağrıdığını bilmeseydim yaptırırdım
cd56 her halde demek istedin onada baktırdım serum verdiler bir işe yaramadı ama intralipit yaptırdım
birde imunglobulin varmış acaba onu yaptıran varmı

Ben menopozdayim. Ilk denememde tuttu cok sukur. Ama gitmeden once bulundugun yerde iyi bir doktor ile hazirlanman iyi olur. Degerlerine gore yol izlenir
Benim rahmim çok problemli
Rahim kalinlasmasi tuplerde sivi birikmesi ve en son 6.8 çikolata kostüm vardı rahimde ağır yapisikliklar var yani yok yok
Yine de şansım var mi

Benim rahmim çok problemli
Rahim kalinlasmasi tuplerde sivi birikmesi ve en son 6.8 çikolata kostüm vardı rahimde ağır yapisikliklar var yani yok yok
Yine de şansım var mi
en kötü durumdan rahmimi dr cem akarsunun altın eleriyle toparladım kızlar vallah reklam olsun doktor ismi yazmadım sadece bilen biliyor hangi doktorlarda neler yaşadığımı
yazdım sana umut olsun diye
2014 de miyom amelyatı oldum 9 fazla miyom çıkardılar ondan sonra rahim adezyonlarından kurtulamıyordum histeroskopilerin sayı bitmiyordu yapamıyorlardılar rahim 6 mm fazla artmıyordu 5-8 tablet estrofem içsemde
sonra cem hocayı buldum 7 histeroskopiden sonra rahim adezyonu biti ama 7 histeroskopi amelyatsız ofis oldu
şimdi 3 estrofemle rahmim 9 mm görüyor
hiç bir zaman umutunu yitirme
ben sana canlı şahit

Sağol Zazacım inşallah güzel artar.Pazartesi yi beklicez şimdide..Sağlıkla gelsinde
her şey güzel olucak buna inan
bazıların betası 11-12 gün 800 çıkıyor ve tekiz bazılarınında senin gibi oluyor ve ikiz oluyor
önemli olan bundan sonra güzel ve sağlıklı artması

Benden daha kötüsünü girmedim ki etrafimda
Siz kibrista mi tedavi gördünüz cem akarsu
Nerede
Uzun zamandır hiç böyle heyecanlanmadim
Cook teşekkürler caniimmmm

Canı
her şey güzel olucak buna inan
bazıların betası 11-12 gün 800 çıkıyor ve tekiz bazılarınında senin gibi oluyor ve ikiz oluyor
önemli olan bundan sonra güzel ve sağlıklı artması
Canım inşallah.Benim için tekil ya da çoğul farketmiyor yeterki sağlıklı olsun.Peki tek gebelik ise değer iyimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…