kızlar nerdesiniz bugün kasvet çökmüş buraya hamişler uyuyormusunuz bol bol hu kimse yokmu topik sesiz kalmış yarın ignelerime başlıcam beklenen adet geldi inşallah bu yılki son adetim olurrr..

Ben 40 yaşındayım yumurta donasyonu yaptımayı düşünüyoruz.Daha önce başarısız bir tüp bebek deneyimimiz oldu.Yumurta kalitesinin düşüklüğünden başarılı olmadı.Forumu okuyarak ve sizlerin deneyimlerinizle bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.Gerçi tam olarak merkez konusunda da karar verebilmiş değilim.Sürekli çelişkide kalıyorum.Ama en kısa zamanda da bir karar vermem gerekiyor.Umarım Allah hepimizin dileklerini kabul eder...

erguvan hoşgeldin karar verirken birini düşün ve sadece oraya odaklı ol hani bazen kafa karışıklığı oluyor biri memnun oluyor diğeri olmuyor merkezlerin başarılarıda var başarısızlıkları da kıbrıs ta üç isim var en ön sıralarda yer alıyorlar allah kolaylık versin....

Teşekkür ederim Rowina hamileliğin hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.Sen hangi klinikte yaptırmıştın?

2012 erguvan yili bu yilda senin yilin olur insallah..
Geriye dönük oku forumdaki arkadaşlar hepsindede denedi. Herkesin degerlendirmelerinden sana uyani bulacağını umud ediyorum. Hoşgeldin aramiza...

ben bilmiyorum canım ilk değer 339 çıkmıştı ikincisi ise 989 yani iki kat artmıştı canım bazı arkadaşlar ikiz olabilir dedi ben bilmiyorum dr söyleyecek artık ne güzel olsada iyi olur:)

ROWİNA vallahi süper oldu sonucun ....Allah tamamına erdirsin, ikizlerin olsun...
Çok sevindim pozitif sonucuna......

Sanırım hamile sayısı çok arttı süper bişey ben kendi adıma her hamilelikte
çok mutlu oldum...Diğer arkadaşlarında hepsini kutlarım ::))

Merhaba inşallah sonucun bu sefer pozitif olur....
Konaklama ve yol kendin ayarladığında dahamı uygun oluyor....
HİT le ilk ön görüşme Cumartesi yapılabiliyormu??
Birde Devlet memuru arkadaşlar Kıbrısa gittiklerinde valilikten izin almışlarmı bilgisi olan varsa
şimdiden teşekkürler....

canım biz kaya artemiste kaldık. iki kişi 4 gün 1800 otel odası, otel havalimanı transfer ve uçak dahil. hit 1000€ salamis bay conti ile çalışıyor. daha uygunada getiren arkadaşlar var.
kendin ayarlayabilirsin daha ucuz olur diye biliyorum.
telefon açıp sorabilirsin canım cumartesi çalışıyormu diye. ama cok yoğun olduğunu söyleyebilirim.
ayrıca kredi kartı ilede ödeme yapabiliriyorsun 1,5% komisyon alıyorlar. taksit yok.

Teşekkür ederim Rowina hamileliğin hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.Sen hangi klinikte yaptırmıştın?

kıbrıs tüp bebek merkezi savaş özyiğit te yaptırdım teşekkür ederim sen kararını ver ona göre sana bilgilerini, anlatırız biz burdayız sana yardımcı oluruz.

sağol canım ee sen ne yaptın daha başlamadın mı yoksa sende sürpriz yapanlardan mı olacaksın

uzun süredir yazılarınız okuyorum. sizlerden biriyim yaşım 39 ve kendi yumurtalarımla alamadım. endometriosis hastasıyım. gerekli tüm operasyonlar yapıldı herşey yolunda ama bu seferde yumurta rezervi oldukça düştü. nihayet donasyona karar verdik. ve ilk olarak hit e gittik organizasyon konaklama herşey çok iyiydi .. ancak donör konusunda kandııldığımızı hissettik. 22 yaşında olduğu söylenen donörden bize sadece 2 embriyo kaldı. eşim bu durumdan oldukça rahatsız ve tepkili..bir daha denemeye karar verdik savaş beye görüşmeye gittik. organizasyon kötü klinik çok bakımsız.. anlayacağınız kafam çok karışık.. ne yapacağımı bilemiyorum bende bu süreci sizlerle paylaşmak istedim..

arkadaşım senin adına üzüldüm. kıbrıstada gidebileceğin çok fazla iyi bir yer yok. birde dünyayı dene onuda çok beğeniyorlar.
benim tecrübem doğuş berbat bir yer. ama tercih sesnin orada iki kez yaptırdım bir fresh birde dondurulmuşlarla. ben transfer sonrası yatıyorum ve o ukala tip benimle orada tartışıyor.
ben tutmadığını söylediğim günden beride geri dönüş olmadı. neticede parasını aldı işi bitti benimle.

hit bize sanırım ayrı bir itina gösteriyor doğuştan kötü tecrübe aldığımı söyldeiğim için.
mesela bize donör listesi sunuldu. ben bana en uygun olanını tercih etmistim. (kan grubu,ten rengi, saç rengi vs..) ondan istedikleri sonucu elde edemediklerini eşime benzeyen ve onun kan grubundan olan bir donörün yumurtalarını kullandıklarını söyledileri.
biraz bozuldum açıkçası. hic fikrim sorulmadan donör değiştirildiği için. ama netice itibari ile 8 blas ebriyomuz oldu. 3 transfer edildi. 5 donduruldu. yani artık orasını düşünmemeye çalışıyorum.

canım merhaba kaç gündür işlerimin yoğunluğundan giremiyordum. ikinci değerin de çok güzel çıkmış tebrik ederim. allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah...
Canım kullanılan ilaçlardan estrofem ve crinone jel rahimi yumuşattığı gibi bağırsakları da yumuşatıyor. gaz ve kabızlık bundan kaynaklı... kayısı hoşafı iç. meyve ve sebze ağırlıklı beslen..lifli gıdalara ağırlık ver..
(elevit sadece rengini koyulaştırıyor)

allah hepimizin yardımcısı olsun.. ikiz olmasına sevindim seldacım... sağlıkla kucağına alırsın inşallah

bu size burdan ikinci mektubum..
dün yine annemle babam beni görmeye gittiler..
7 mm olan boyum 21 mm olmuş annem bu kadar hızlı büyümeme çok şaşırdı :)
kalbim artık daha hızlı çarpıyor.. Dakikada 125 den 188 e çıktı
kol ve ayaklarımın taslakları annemi çok güldürdü :) neden güldün ki anne o kadar ? onlar kollar ve bacaklar olacak...
bana yerfıstığı kadarsın dedi annem :) ama bilmiyor ki ilerde ben fıstık gibi olacağım :)
erkeğe benziyor dediler ama ben ne olduğumu daha göstermeyeceğim biraz daha merak edin bakalım...sürpriz olacak :)
bana burdan arkadaş getiriyorsunuz... okuyorum ve çok seviniyorum.... bazı teyzelerim bana arkadaş almışlar ama ben tüm teyzelerimin bana arkadaş almasını istiyorum. beni yalnız bırakmayın
sizi seviyorum..

inanıyorum seninde olacak arkadaşım .. allah düşürmesin işte epey zor bir yol.. buradaki denemelerimde çok emeği olan artık kardeş gibi olduğumuz dr arkadaşım da hit i öneriyor başka yere gitme diyor. bende bugün hiti tekrar aradım. hemşiresine olan biten herşeyi eşimin ve benim düşüncelerimizi anlattım. nasıl olurda embriyoya düşeriz diye eşimin tepkilerinden bahsettim... birkaç saat sonra dr ın kendisi bana döndü. gayet kibardı benim için elinden geleni yapacaklarını kendilerini aklamak için eşimin önce sperm verip 6 blast embriyo oluşmadan beni hazırlamayacaklarını söyledi
para için bana bir yanlış yapılmadığını falan anlattı..
8 blast çok güzel umarım hamile kalırsın tüm kalbimle diliyorum. donör konusunda endişe etme.. babasının genlerini taşıyor nasılsa

merhaba ben savaş beyde yaptırdım çok bakımsız lafına katılmıyorum organizasyona bişey demem bizzat etrafa baktım her taraf tertemizdi zaten ben gittiğimde daha büyük bi kliniğe geçeceklerini söylüyorlardı yenileyeceklerdi arı gibi çalışıyorlar dı neyse başına böyle bişey geldiği için çok geçmiş olsun kafan karışmasın seçmişsin zaten yoluna devam et....eğer çok ayrıntıya takılırsan avantaj değil dez avantaj olur senin için şimdiden hayırlı olsun...

canım sizin spermi daha önceden almamışmıydı.
biz öncesiden vermiştik. oda bize uygun embriyo hazırladı kısacası:) senin e2 ve progesterona bakılmışmıydı..?
ben açıkçası beğeniyorum hiti. doğuştan sonra bana çok profesyonel geldiği için herhalde.
peki sana indirim yapacaklarmı..? bize kolaylık sağlarız demişti.
bence hit hırslı biri. o adına leke getirmek istemez.. hakkında hayırlısı olsun canım. allah hepimizin yüzünü güldürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…