Eki Görüntüle 2198289 Sekizinci gün..dün öğleden sonra ve bu sabah idrardan baktım çok silik bi çizgi hayalet çizgi..biraz moralim bozuldu..ama okuyurm dünden beri 3.gün embriyosu yedinci sekizinci gün demek 5.gün embriyosu 5.günle aynı..ayrıca yine okuduğum kadarıyla beta hcg 3.gün embriyolarında kana sekizinci gün karışmaya başlıyor..kamdan baktırmak istemiyorum çünkü geçen sefer sekizinci gün baktırmıştım yine negatif almaktan korkuyorum..yarin ya da perşembe baktırıcam..zazam biraz rahatlattı melek kalplim dün beni..erken daha diye sağolsun..erken de mi
Şimdiden hayırlı olsun canım, Rabbim hayırlara vesile etsin

Şimdiden hayırlı olsun canım, Rabbim hayırlara vesile etsin
canım ben sevinemiyorum henüz..gaza geldim uyduruk beş tllik testler vardı ofiste onlardan yaptım az önce kocaman negatif..beklicm yarını..rabbim büyük..umarım güzel haber veririm sizlere..ç

canım ben sevinemiyorum henüz..gaza geldim uyduruk beş tllik testler vardı ofiste onlardan yaptım az önce kocaman negatif..beklicm yarını..rabbim büyük..umarım güzel haber veririm sizlere..ç
Canım ucuz testler hassas deyil gösteremez çok erken
bukadar strese girene kadar artık yarın kan ver inşallah ondan sonra sevinirsin

bir embriyonun 46 kromozomu var inanki birinde bir bozukluk varsa bu iş gitmiyor
yüzde 90 bu iş embriyoya bağlı
ben blast sevenim (5 günlük) fikrimce birazda eleniyor daha sağlıklı yaşıyor
ama bu kesinlikle 5 günlük embriyonun sağlıklı olduğuna garant değil
3 blast konuluyor biri tutuyor iki eleniyor
bir arkadaşımada 3 tane 3 günlük konuldu 5 embriyo oluştu baksanızya donörün nakadar sağlıklı yumurta vermesine
birde onuda söyleyim bu arkadaşımın ilk denemesindede 3 tane 3 günlük konuldu biri tuttu ve 9 haftada düştü
embriyo kaliteliyse bu iş yürür
sağlıklı donör yumurtası çok önemli
sağlıklı sperm çok önemli
ikisinin birliğinden sağlıklı embriyo oluyor
bir donörden 10-15 yumurta toplansa onun 2-3 sağlıklı ilerleyen sonuç verer
bir merkezin etik davranıp bir donör yumurtasını bir hastaya vermesi güzel sonuç verer
2-3 hastaya dağıtsa onlardan 1 ve ya 2 hasta gebeliyi yakalar
burdan yola çıkın arkadaşlar ucuza bu işleri yapan mutlaka bu donör bölmesini yapar
çoook bilgilendim bu senelerce denemelerde
coook arkadaş çevrem var görüştüyüm bu işleri yaptıran
yakından ilgilendiyim arkadaşım pragda yaptırıyor prof dr Zehde 8 bin euroya
inanın bir donörü hazırlamak 3-5 ay tuttu
yani o donörün genetik taşınan haStalıkları var yok onun tehşisi
yumurta tedavi tepkisini araştırmak
kaliteli embriyo oluşturmak
lütven unutmayın amacımız sağlıklı evlatlarımıza kavuşmak
bir dizi başlamış bir litre göz yaşı 17 yaşındakı kızın beyincik dejenerasyonu buda bir genetik taşınan hastalık
rabbim hiç bir anne babaya yaşatmasın
Iyide zaza hiçbir merkez paylaşım yaptığını kabul etmiyor. Örneğin bahçeciye bunu sorduğumda donerin o siklus daki tüm yumurtaları size ait olacak demişti.anliyacağın ne derlerse inanmak zorunda kalıyoruz.

en doğru pgd,ncs bizim rahim
sağlıklı olanı büyütür
sağlıksız olanı atar
Zazacım bu pgd,ncs bahçeci otomatik olarak tüm hastalarına uyguluyormu? Yoksa bunu özellikle belirtmemizmi gerekiyor? Aynı merkezin hastası olarak sormak istedim. Bunun maliyeti ne kadar bilgin varmı? ?

allahım inşallah:)sağol canım..
Öncelikle sakin olmaya çalışmak önemli
Ben evde yapılan idrar testlere güvenmiyorum.
Ister çizgi çıksın ister çıkmasın doğrulu çok şaibeli.
Benim 8.gün kanda pozitifde
9.gün idrarda negatif çıktı
10.gün kanda değer 100ü geçmişti
11.gün idrar yine negatif
Serseme dönmüştüm.
Senin o embriyocukların orada seni beklerkenden beri onlar için pozitif hissediyorum.Ve şuan inşallah kuzulardan birinin analarına sıkıca yapıştığına inanıyorum.
Yarın kan verebilirsin .en azından bu stresden kurtul.

Öncelikle sakin olmaya çalışmak önemli
Ben evde yapılan idrar testlere güvenmiyorum.
Ister çizgi çıksın ister çıkmasın doğrulu çok şaibeli.
Benim 8.gün kanda pozitifde
9.gün idrarda negatif çıktı
10.gün kanda değer 100ü geçmişti
11.gün idrar yine negatif
Serseme dönmüştüm.
Senin o embriyocukların orada seni beklerkenden beri onlar için pozitif hissediyorum.Ve şuan inşallah kuzulardan birinin analarına sıkıca yapıştığına inanıyorum.
Yarın kan verebilirsin .en azından bu stresden kurtul.
yarın sabah randevu aldım ..ilk işim ...lütfen içine doğru doğmuş olsun..sağol canım benim..

Zazacım bu pgd,ncs bahçeci otomatik olarak tüm hastalarına uyguluyormu? Yoksa bunu özellikle belirtmemizmi gerekiyor? Aynı merkezin hastası olarak sormak istedim. Bunun maliyeti ne kadar bilgin varmı? ?
embriyo başına 400 eu ben hiç razı olmadım
direk transfer edin diyorum iyi olan tutunur

Bana ben sordugumda hic gerek yok diye cevap verdiler pgt icin... Ayrica zaza praq hkkda onceden ben paylasim bulamadim var mi bilgi tekrar bakayim...

Bana ben sordugumda hic gerek yok diye cevap verdiler pgt icin... Ayrica zaza praq hkkda onceden ben paylasim bulamadim var mi bilgi tekrar bakayim...
Telefonla görüştüyüm arkadaşım yaptırıyor pragda
ama o almanyada yaşıyor ve arabayla mesafeleride uzak değil ora gitmek

arkadaşlar yumurta toplama işlemim oldu 5. gün 8 adet donduruldu (iyi kalite dediler) fakat toplamadan 5 gün sonra adet oldum normal dediler ama yine de bi yazmak istedim varmıdır bu şekilde olan hit te tedavi görüyoruz

Sabah kalktığında ilk idrarınla dene ozaman net çıkar bnde denediğimde hemen çıkmadı aradan bir saat snr çıkmıştı bnde pek inanmamıştım geç çıktı diye ama doğruymuş

arkadaşlar yumurta toplama işlemim oldu 5. gün 8 adet donduruldu (iyi kalite dediler) fakat toplamadan 5 gün sonra adet oldum normal dediler ama yine de bi yazmak istedim varmıdır bu şekilde olan hit te tedavi görüyoruz
Canim zaten adet olman gerekiyor normali bu bu yalanci adetmis doktorum oyle soylemisti transferin ne zamn olucak ben suan adet olmayi bekliyorum gecen ay opu olmustum

Canim zaten adet olman gerekiyor normali bu bu yalanci adetmis doktorum oyle soylemisti transferin ne zamn olucak ben suan adet olmayi bekliyorum gecen ay opu olmustum
cnm bizim sperm don ondan bi sonraki adet ile birlikte transfer olacak tabi doktor bakacak ona göre daha sonra da olabilir sen nerde tedavi görüyosun

Back
X