• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi akşamlar hamile olan hanımlara bi sorum olacak 12. Haftaya geldim ben dün Murat bey mesaj attı progestan iğne ve progestan jeli bırakabilirsiniz dedi. sizler progestanı birden mi kestiniz böyle yoksa azaltarak mı.

İyi akşamlar hamile olan hanımlara bi sorum olacak 12. Haftaya geldim ben dün Murat bey mesaj attı progestan iğne ve progestan jeli bırakabilirsiniz dedi. sizler progestanı birden mi kestiniz böyle yoksa azaltarak mı.
Bebeklerin kalbini duyduğumuzda estrofemi 12. Haftada da crinino progesteron jeli direk kesmişti doktorum...

Eki Görüntüle 2198289 Sekizinci gün..dün öğleden sonra ve bu sabah idrardan baktım çok silik bi çizgi hayalet çizgi..biraz moralim bozuldu..ama okuyurm dünden beri 3.gün embriyosu yedinci sekizinci gün demek 5.gün embriyosu 5.günle aynı..ayrıca yine okuduğum kadarıyla beta hcg 3.gün embriyolarında kana sekizinci gün karışmaya başlıyor..kamdan baktırmak istemiyorum çünkü geçen sefer sekizinci gün baktırmıştım yine negatif almaktan korkuyorum..yarin ya da perşembe baktırıcam..zazam biraz rahatlattı melek kalplim dün beni..erken daha diye sağolsun..erken de mi
benimde 8.günde aynen böyle ikinci çizgi belli belirsiz çıkmıştı. Icini ferah tutttt

aynen ben de 6 kere 2 sinde transfer sonuc hep olumsuz neymıs efendım 5.ci gune gidip grade şeri dusuk oluyormus ... Ben dedım evlat sahibi olmak istiyorum ama zaten yasım gec ben tuh halı ve saglıklı bır anne olmak ıstıyorum... Ilaclar hormonlar dunyam sasmıs durumda boyle olmaz deyıp donasyona gectım. Allah yuzumuzu guldursun ınsA.
Amin canımmm Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah , sizleri birebir tanımasamda , herbirinizde kendimden bi parça bulduğum için çok yakın geliyorsunuz birbirimize olan desteklerimiz moralimiz o lsun

Gözün aydin canim ben 12 hafta bitince cok sevinmistim. 11. Hafta bitiminde crinone jeli birden kestim ben de.

H
Sordum ama oyle bi bilgi vermediler hucre sayilarini sordum onada cok hucreli dediler size verdilermi boyle bi bilgi
Hayir ya bana da vermediler o bilgiyi hatta o msjima cvp bile vermediler. Şimdi de transfer tarihimiz belli olmayınca soramıyorum yeniden onlarda o günden beri bi kez bile msj atmadilar ne zaman geliyosunuz transfere diye subattaydi yum toplama 1 yıl olacak nerdeyse :(

H

Hayir ya bana da vermediler o bilgiyi hatta o msjima cvp bile vermediler. Şimdi de transfer tarihimiz belli olmayınca soramıyorum yeniden onlarda o günden beri bi kez bile msj atmadilar ne zaman geliyosunuz transfere diye subattaydi yum toplama 1 yıl olacak nerdeyse :KK43:
Benide hic aramadilar ve yazmadilar ben adet olunca burdaki doktorumla iletisime gecicem sonrada onlarla gecerim artik

ay zazam nolur olsun..elim ayağım titredi sen de yazınca..yarın belli olacak inaşallah ..allah razı olsun

girip girip test yaptiniz mi diye bakiyorum gerçekten burasi farkli baglilik yapiyor insanda heycaniniz mutlulugunuz olumlu sonuclar bizede umut oluyor yarin guzel sonuclarinizi görelim insallah

inşallah her şey güzel olur canım
ama ben fikrimi söyleyim hormon ilaçları tak diye burakmayın azaltın dozu 7-10 gün içinde burakın
Bugün doktorum ne derse öyle devam etmeyi düşünüyorum çünkü ona çok güveniyorum. Ama jeli mecbur bırakmam lazım daha fazla devam edemem bazı sıkıntılar yaptı bende içeriğini açmayım ama jelin bıraktığı sorun ne zaman geçer doktora onuda sormam lazım bugün.:KK43:

canım banada doktorum murat ekrem gerek yok pgt yapmaya demişti. Zaten genç sağlıklı donörlerden yumurta alıyoruz demişti.

Bugün doktorum ne derse öyle devam etmeyi düşünüyorum çünkü ona çok güveniyorum. Ama jeli mecbur bırakmam lazım daha fazla devam edemem bazı sıkıntılar yaptı bende içeriğini açmayım ama jelin bıraktığı sorun ne zaman geçer doktora onuda sormam lazım bugün.:KK43:
Sanirim iki gun daha jel akıntısı oldu sonra bitti. Ama simdi inanilmaz sari akinti var. Mantar mi degil mi onu da anlamadi.

Back
X