dr hesabı ile şuan 7,5 hafta ama bizim hesaba göre 6 hafta 3 günlük
kalp sesini duyduk ikisininde
dr iyi dedi birkaç gün bebe aspirini bırakmamı istedi rahim içeriği temizlesin diye 5 gün kullanma dedi bende kullanmıyorumm işte başkada sorun yok inşallah
bende
özellikle sabah yataktan kalkar kalkmaz başlıyor sabah hemen üç dört adet çubuk kraker yiyorum bastırıyor canım şimdilik bu kadar sen nasılsın ilaçları bıraktınmı önce sormuştum ama cvp vermedin görmedin heralde daha kullanıyormusun...
cnm benımde 7.gunum bugun bende progestanı jel olarak kullanıorum bendende su gıbı bıseey geldi.sasırdım ..hamıle kalan arkdslardan yorum yapan olursa sevınırım
cok saol cnm jelı enjekte ettıkten sonra bı sure dolasıorum evde ama bı kısmı yıne dısarı cıkıo bunu bılıodum ama sıvı ılk defa geldı anlam verememıstım normalse sorun yok rahatladım cnm saol bu arada yukarı 1 tane yazdım ama bıkactane ıletılmıs pardon..
bu size üçüncü mektubum...
Dün yine annemle babam beni görmeye gittiler
Benim artık kollarım ve bacaklarım var biliyor musunuz?
Hatta onlar bana bakarken utandım ve ellerimle yüzümü kapattım :)
Ben hareketlendim ve onlar bakarken hareket ettim.. Annem yine ağladı
Sonra birden uyumaya başladım. Annem korktu.. Doktor amca anlık uyuyup uyanabilir dedi.
Artık boyum 3,81 mm amaaaaa daha bacaklarımı ölçmüyorlar onları da sayarsak çok uzunum:)
15 gün sonra yine gelecekler bu sefer de ense kalınlığıma ve cinsiyetime bakacaklar.
Bakalım ne tepki verecekler... yine sizlerle paylaşacağım...
Siz de boş oturmayın bana arkadaş getirin tamam mı forum teyzelerim.. sizleri seviyorum..
herkeze günaydın ben hiç iyi degilim trasver gününden beri her gece nefes darlıgı geliyor bana bazı gece daha az bazı gece daha çok aynı astımlılar gibi bu gece çok oldu kalkıp kalkıp nefes almaya çalıştım neden oluyor anlamadım progostanmı yapıyor acabaki yan etkisini okudum astım tipi nefes darlıgı yapar yazıyor ölüyorum sanıyorum arada bir oluyor sonra geçiyor zaten sürekli olsa tahtalıyı boylucam sanki adet oluvercekmiş gibide bi halim var inşallah olmam ..
günaydın..nefes darlılığı bende de var...benim kilomda var hemde baya yani :) bende hem stres hemde kilodan sanıyordum ilaç mı yapıyormuş okumamıştım....ben hala adet olacakmışım gibi oluyorki ben menopazdayım ilaçsız adet olmuyorum zaten....canım benim bu sefer pozatif sonuç alacaksın Allahın izniyle..içime öyle doğuyor..
günaydın..nefes darlılığı bende de var...benim kilomda var hemde baya yani :) bende hem stres hemde kilodan sanıyordum ilaç mı yapıyormuş okumamıştım....ben hala adet olacakmışım gibi oluyorki ben menopazdayım ilaçsız adet olmuyorum zaten....canım benim bu sefer pozatif sonuç alacaksın Allahın izniyle..içime öyle doğuyor..
ben senin o kollarını, bacaklarını yerim :)) bu arada ağlayan sadece annen değil tatlı şey.. haberin olsun da.. bir sonraki mektubunu özlemle bekliyoruz...
kızlar ben daha ilk trasver gününden beri uyurken uzanırken sagıma soluma dönüp yavaşça yatıyorum sürekli dümdüz yatamıyorum gece olsun gündüz olsun sürekli arada dönüyorum bi zararı varmıdır sizlerde yan yatıyormusunuz süreklide yatmıyorum arada uzanıyorum arada oturuyorum arada evin içinde dolaşıyorum demin kalktım yemegimi koydum ocaga iş yapmıyorum sadece bunlar elimden gelse şöyle bi çıkıcam dışarı eşim izin vermiyor şu verdimenler olmasa dinlamicemde bende korkuyorum açıkcası ..
sayfaları o kadar hızlı okudum ki bir sonraki sayfaya hemen geçip yeni haberleri alayım diye. pozitif sonuçların her birinde sevincim katlandı...
selda selda, selam8, nrm34, ses_82, Jadekx, mucize istiyorum hepinizi tebrik ediyorum allahım tamamına erdirsin ...
bebeklerim gelin transferin hayırlı olsun seninde hamileler kervanına katılmanı dilerim...
benimde olacak kiwi1976 geçmiş olsun birdahaki sefere nasip olur inşallah...
moonrose78, rowina, ördek34 sağ salim bebeklerinizi kucaklayın bebeişlere benden selam....
evet canım 2 kez tüp bebek denedik hiç yumurtam olmadı ve iptal edildi.zaten sürekli tüp bebek yapacak maddi güce sahip değiliz bu nedenle kendi yumurtamla(olmayan yumurta) tüp bebek yerine donasyon düşündüm, karar verip sonra vaz geçiyorum sanki içimde bişey buna engel olmak istiyor gibi .dün araştırdım merkezleri firdevs hanımla görüştüm çok ilgiliydi ama yinede karar veremedim.firdev hanım hakkında bilginiz var mı?Merhaba,
Çok fazla açıklama yapmamışsın...Donasyon düşünmek için her türlü tetkiklerin yapıldı mı? Yani yumurtaların tamamen sağlıksız mı veya yumurtan yok mu? Jinekolojik muayene sonucunda rahim boyutları incelendi mi?
Herşey yapıldı bu şekilde çocuğun olmaz dendi de mi yumurta donasyonuna karar verdin?
Yumurta donasyonu türkiye de yapılmıyor. En yakın kıbrısta yaptırabilirsin..
Ben yumurta donasyonumu Kıbrıs tüp bebek merkezin de yaptırdım. Dr. Savaş Özyiğit bu işi dünyada ilk yapan doktor.. tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?