10dan beri hiç aralıksız ağlıyorum evden cenaze çıktı gibi..kendimi kapattım..mesajlara telefonlara dönmüyorum eşim hariç..tansiyonum 16-11..hemşireye yazdım doktor beni arayacakmış..ilaçları bırak dedi..sizden Başka anlayanım yok diye buraya yazıyorum..elbette toparlayacağım eşim çok destek ben kaynak bulurum üzülme sen ol Başka şey istemem diyor..bi yol bulacağım ama şimdi değil..bi iki gün değil..zehrimi akıtmam lazım..biz eşimle ismini koymuştuk..nefes koz olursa erkek olursa Kartal..birbirimize sosyal medyadan günde onlarca bebek fotosu atıyorduk...doktorlar ve merkez için biz sıradan bi istatiğiz negatif hanesine işlenen..ama öyle değil..her birimizin hikayeleri var..kavuşamadığı.Nefesleri,Kartalları... ve bu serüvende en iyi gelen şey birbirimiziz..çünkü yeri geliyor eşi bile anlamıyor insanı..bana destek olan yazan çizen benimle üzülüp benimle gülen her arkadaşıma minnet borçluyum...kendimi size de kapatırsam hasta olurum..elbet toparlayacağım..doktorla sakin konuşmaya çalışacağım..muhtemelen embriyoda sorun..rahim mükemmeldi..3.gün olması da sorun olabilir..daha ayrıntılı düşünceğim değwrlendirecepim zamanlarda olacak ama şimdilik sadece istediğim Ağlamamak tansiyonum düşmesi ve sakinleşmek..tekrar teşekkür ederim
Offfffff yaa canım benim inan çok üzüldüm . Keşke elimizden bir şey gelsede yapabilseydik Burda sadece teselli etmeye çalışıyoruz Her acı sonu mükafatsa çekmeye değerdir İnşalllah üzüntülerin sonunda yüzün gülecek ilaçlarını hemen kesme 5 gün daha kullan kullanman sana birşey kaybettirmez Belki tutunmaya çalışan bi minniğin daha vardır içinde .Ayrıca ne mutlu sanaki Eşin senin destekçin bunca sıkıntı içinde birbirinize destek olduğunuz vebirbirinizi sevdiğiniz için mutlu olma sebebin olsun . Haa birde sakın hayallerinden vazgeçme. Azim ve sabır başarının yoludur.

Offfffff yaa canım benim inan çok üzüldüm . Keşke elimizden bir şey gelsede yapabilseydik Burda sadece teselli etmeye çalışıyoruz Her acı sonu mükafatsa çekmeye değerdir İnşalllah üzüntülerin sonunda yüzün gülecek ilaçlarını hemen kesme 5 gün daha kullan kullanman sana birşey kaybettirmez Belki tutunmaya çalışan bi minniğin daha vardır içinde .Ayrıca ne mutlu sanaki Eşin senin destekçin bunca sıkıntı içinde birbirinize destek olduğunuz vebirbirinizi sevdiğiniz için mutlu olma sebebin olsun . Haa birde sakın hayallerinden vazgeçme. Azim ve sabır başarının yoludur.
Bencede bazen ikizlerde boyle olabiliyor

Ankaradayım canım
Adet olunca başlıyacam kısmet olursa
3 tane dondurulmuş embriyolarım var bahçecide
4bb 3bb 3bb
Dondurulmuş sevmiyorum ama yapacak bir şey yoktu elimizde olan budu
Zaza canım inşallah senin de hayırlı haberlerini alacağız Önceki denemenden kalan embriyolar ise, bunlarda tutuncak annelerine, Önceki büyük bir talihsizlik nedeni ile gitti yavrucak :( Dondurulmuş 5. gün embriyolarını daha çok tavsiye ediyorlar diye biliyorum.

Kizlar bakude kampanya var diyorlar turk vatandaslarina sadece bu ay gecerli valla degerlendirin bence bu firsati isteyen benle ilitisime gecsin su reklam meklam yazip duran Arkadaşlarda lutfen bana yazmaktan vazgecin. Benim bi cikarim biseyim yok sadece faydam olursa diye yaziyorum. Kendimde oraya gidecem ne soyledilerse sozlerinde durdular. Klinikteki nerdeyse herkesle konustum embriyolgu doktoru genel Kordinatoru hepsiyle konustum. Sağolsunlar Allah razı olsun hepsinden. Bakü düşünen yazsın bana lütfen

Asla kabul etmiyorlar hala rahimde sorun aranıyor..kaproskopiyi çok çok iyi bir doktor yaptı..tamamen hazır rahmin dedi..buradaki doktorum üç katmanlı dedi.. hala rahim düşünülüyor..toplam 3 dakika konuştuk..ameliyatı yapan doktorun numarasını verdim belki arar Murat hoca..bi iki gün dinleniyorum sonra düşünücem

Canım
Laparoskopide rahmin içini görmüyorlar.
Batını ve tüpleri görüyorlar.
Histereskopi ile rahmin içini görüyorlar.
Aslında benimde Histereskopi yaptırmam lazım.
Ama o masaya yatmaya korkuyorum canım.
İnşallah herşey güzel olacak...

Canım benim senin hikayen aynı ben, bu yüzden arkadaşlarıma sürekli önce sağlık diyorum .
Aynen öyle. Allah hiç kimseye hastalıktan ziyade hastalığın oluşturduğu korkuyu yaşatmasın. Geçti bitti diyelim. Sağlıklı huzurlu günler olsun

Arkadaşlar valla sizi kötü yönlendirmek istemem ama kıbrısda çok kötü donor kullanıyorlarmış. Baküye gidecekler burda mı ? Birlikte konuşsak belki fiyatta düşerler.

::))
yeşilada eşinin spermogramı nasıl çıkmıştıki
morfolojısı kaç?
ben rahimde problem olmasına inanmıyorum çok iyi kalınlaşıyor
kesinlikle yumurtalar kalitesinden şübhe ediyorum
zaten embriyolara güvenilseydi 5 güne bekletirlerdi
içini karartmak istemiyorum ama bedava tedaviyi hak ediyorsun

Zaza cım
5.gün konusunda sana katılıyorum.
Onlar embriyolarına laf söylemiyorlar ya.
Ben kendi adıma rahimde yapışıklık falan var o yüzden tutunacak yer bulamıyorum acaba diyorum .
Gerçi sen bu konulara daha daha hakimsin ama.

Ankaradayım canım
Adet olunca başlıyacam kısmet olursa
3 tane dondurulmuş embriyolarım var bahçecide
4bb 3bb 3bb
Dondurulmuş sevmiyorum ama yapacak bir şey yoktu elimizde olan budu
Dondurulmuşta vücut doğal siklüsünde hazırlandığı için başarı şansı daha yüksek deniliyor. Bence sevmiyorum diyerek kendini şartlayıp üzerinde kötü enerji biriktirme :)

Asla kabul etmiyorlar hala rahimde sorun aranıyor..kaproskopiyi çok çok iyi bir doktor yaptı..tamamen hazır rahmin dedi..buradaki doktorum üç katmanlı dedi.. hala rahim düşünülüyor..toplam 3 dakika konuştuk..ameliyatı yapan doktorun numarasını verdim belki arar Murat hoca..bi iki gün dinleniyorum sonra düşünücem
yesilada onceden de yazdım tekrar yazıyorum. Once uzuntunu yaşa. Sonra hayatta sahip kldugun evladına, o güzel yürekli eşine şükret.
Bir sey sormak istiyorum transferden önce progesteron bakıldı mı?

Kizlar bakude kampanya var diyorlar turk vatandaslarina sadece bu ay gecerli valla degerlendirin bence bu firsati isteyen benle ilitisime gecsin su reklam meklam yazip duran Arkadaşlarda lutfen bana yazmaktan vazgecin. Benim bi cikarim biseyim yok sadece faydam olursa diye yaziyorum. Kendimde oraya gidecem ne soyledilerse sozlerinde durdular. Klinikteki nerdeyse herkesle konustum embriyolgu doktoru genel Kordinatoru hepsiyle konustum. Sağolsunlar Allah razı olsun hepsinden. Bakü düşünen yazsın bana lütfen
Aklıma ne geldi .
Hani sen ısrarlı bi şekilde o merkezi tanıtıyorsun ya ,
Acaba merkez sana "4-5 müşteri getirirsen sana ekstra indirim mi yaparız " dedi.
Bu kadar üstelediğine göre bu ACABA sayfadaki arkadaşlarını düşünmenin yanı sıra , birazda kendi menfaatlerini düşünmenle mi ilgili .diye insanın aklına geliyo.

Canım
Laparoskopide rahmin içini görmüyorlar.
Batını ve tüpleri görüyorlar.
Histereskopi ile rahmin içini görüyorlar.
Aslında benimde Histereskopi yaptırmam lazım.
Ama o masaya yatmaya korkuyorum canım.
İnşallah herşey güzel olacak...
İnşallah canım onu da yaptıralım mecbursam

Geçicek hayırlısıyla bu günlerde işte insanı vurup geçiyo.
Hayatta en zor şeylerden biride hayal krıklığı yaşamak : (
Tutunduğuna inanarak seni ümitlendirdim bunun içinde çok üzgünüm canım arkadaşım.
Umutluyduk hepimiz..sizler ilaç gibi geldiniz olur mu hiç öyle şey..hissettiklerinizi söylediniz..keşke olaydı :( iyili varsınız

İlaçları kestim artmaz okumadığım şey kalmadı her iki doktor da kes dedi ne yazık ki..hayallerimden vazgeçmiyorum ama hayallerime beni taşıyacak yolum tıkandı şu an kaynak sıkıntısı var..umarım çözebiliriz sağol canım

Kuzum farkettiysen yazdiklarim onceki mesajlara istinaden. Acini anliyorum. Simdiye kadar 100 milyara yakin param gitmistir. Kaza haberi aldim ve evden ciktim. Sana cok gecmis olsun diyorum. Uzulme kesinlikle diyemem. Uzul agla icine atma. Ama sunu da unutma ben burada degeri senin gibi olup sonradan artanlari gordum. Ilaclarini birakma derim. Uzduysem ozur dilerim. Ama mesajlari gordukce cevap yazmak istedim. Dogal olarak her mesaja yazdigim yazi son sayfada cikti. Hepsi bu. Bak sana 3. Transferimi anlatayim eger okursan. Degerim once 6 cikti. Dediler ki kimyasal hayir dedim artacak. 6 oldu 10 dediler ki artmaz dedim artacak deger birden 40 oldu. Hala israrla kimyasal dediler. Neyseki degerim 100 oldu ama iki gunde bir kan verdim yuzde 60 in uzerinde artmadigi icin olumlu bakmadilar. Ki embriyolarin kaliteside dusuktu. Neyse sayi azar azar artti ultrasyona bi girdim kese var dediler. Ama hala test yapiyorlar bu bos cikar dediler. Kese 6 haftalik gibiydi duzensizlesmis ilaclari kes dediler. Biktim bende surekli kan vermekten ilaclari biraktim 3 gun sonra agir bir sanci ile dusuk yaptim. Sabah dr gittim dustu dedim dusen parcayi da goturdum evet dusmus dediler. Ultrasyona alalim bi icerde birsey kalmismi dediler hoop bir kese daha gorundu. Dedim ben simdi kimi suclayim. Ilaclari birakinca o da iki gun sonra dustu. Yani ikizmis aslinda biri gelismedigi icin betayi etkilemis. Ben senin yerinde olsam 12. Gunumu beklerim arkadasim. Lutfen bana kirilma. Cikmadik candan umut kesilmez. Bak simdi 4827. Sayfadaki yazin icin yaziyorum bunu ve son sayfaya atacak yine
Hepimiz zorlu bir savaştayız allah senin de yardımcın olsun

Back
X