- 7 Mayıs 2017
- 677
- 1.287
- 63
Allahım insA... Artık boşa attım vitesi heveslenmiyorum... Sonra yıkım oluyor.. Hayırlısı ile gelsinler bana :) Hepimiz kavusalim bebislerimizeMüthiş
Yüksek kaliteli blastlar
İnşallah bunlar senin evladın olucak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım insA... Artık boşa attım vitesi heveslenmiyorum... Sonra yıkım oluyor.. Hayırlısı ile gelsinler bana :) Hepimiz kavusalim bebislerimizeMüthiş
Yüksek kaliteli blastlar
İnşallah bunlar senin evladın olucak
canım ben azerbaycan ile görüştüm fakat pek beğenmedim özellikle paranın yarısını hiçbir işlem yapılmadan istemeleri ben evrak istedim öyle deyince internetten watshap tan gönderirim demesi hiç güven arzetmiyor birde bu ay sonuna kadarmış kampanyaları mikroçip sordum çok kesin değil dedi ve bana hemen embriyo transferi öneriyor yani embriyo donasyonu ve bunu yutturmaya kalkıyor arkadaşlar dikkatli olun derimHangisini soruyorsun canim. Batum mu Azerbaycan mi?
Kuzum nasil iletisim kurduysaniz o dogrudur. Ama ucretin belli bir kismini almalarinin sebebi ilac gonderiyorlar size o yuzden. Ben kararimi batumdan yana kildim. Hem evime yakin. Orada kalmama gerek yok hemde bana soyledikleri 2 cumle hosuma gitti. Cunki bu soyledikleri kibrista basima geldi. Bana dediler ki biz once embriyoyu hazirlayip donduruyoruz. Sonra sizi hazirliyoruz 46. Gun transfer ediyoruz. Bunu yapmamizin sebebi olasi bir durumda yani embriyo olusmadiginda yada kotu embriyo oldugunda yeni donorle calisacagimizdan size bos yere ilac yuklemis oluruz dediler. Bende haklisiniz basima geldi yedigim ignelelerle kaldim dedim. Cunnki kibrista ilk gitmemizde embriyo olusmadi yeni donorle calistilarcanım ben azerbaycan ile görüştüm fakat pek beğenmedim özellikle paranın yarısını hiçbir işlem yapılmadan istemeleri ben evrak istedim öyle deyince internetten watshap tan gönderirim demesi hiç güven arzetmiyor birde bu ay sonuna kadarmış kampanyaları mikroçip sordum çok kesin değil dedi ve bana hemen embriyo transferi öneriyor yani embriyo donasyonu ve bunu yutturmaya kalkıyor arkadaşlar dikkatli olun derim
mikrocip nedir ?canım ben azerbaycan ile görüştüm fakat pek beğenmedim özellikle paranın yarısını hiçbir işlem yapılmadan istemeleri ben evrak istedim öyle deyince internetten watshap tan gönderirim demesi hiç güven arzetmiyor birde bu ay sonuna kadarmış kampanyaları mikroçip sordum çok kesin değil dedi ve bana hemen embriyo transferi öneriyor yani embriyo donasyonu ve bunu yutturmaya kalkıyor arkadaşlar dikkatli olun derim
bende batumdan yana kullanacağım galiba bir bakalım daKuzum nasil iletisim kurduysaniz o dogrudur. Ama ucretin belli bir kismini almalarinin sebebi ilac gonderiyorlar size o yuzden. Ben kararimi batumdan yana kildim. Hem evime yakin. Orada kalmama gerek yok hemde bana soyledikleri 2 cumle hosuma gitti. Cunki bu soyledikleri kibrista basima geldi. Bana dediler ki biz once embriyoyu hazirlayip donduruyoruz. Sonra sizi hazirliyoruz 46. Gun transfer ediyoruz. Bunu yapmamizin sebebi olasi bir durumda yani embriyo olusmadiginda yada kotu embriyo oldugunda yeni donorle calisacagimizdan size bos yere ilac yuklemis oluruz dediler. Bende haklisiniz basima geldi yedigim ignelelerle kaldim dedim. Cunnki kibrista ilk gitmemizde embriyo olusmadi yeni donorle calistilar
amann esımın yanında bunu soruyorum aman efendım sperm ın hıc bor etkısı yok cevabını alıyorum ben de buna sınır oluyorum[/QUOT
Şhane..olacak inşallah dört gözle bekliyoruz..bu kalitede embriyoyla çoğul olacağını düşünüyorum ben umarım da öyle olur..Allahım insA... Artık boşa attım vitesi heveslenmiyorum... Sonra yıkım oluyor.. Hayırlısı ile gelsinler bana :) Hepimiz kavusalim bebislerimize
canım benim eşimde sperm dna hasarı var o yüzden yapılması gerekirmikrocip nedir ?
tesekkur ederim. Bir de eminim biliyorsunuzdur lakin Impryl adlı ürün sperm de ki dna hasarına yardımcı oluyor bir okuyun derim. Hatta kendi yumurtanız olacagı ıcın siz de kullanın.canım benim eşimde sperm dna hasarı var o yüzden yapılması gerekir
maşAllah maşAllah. Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin.Merhaba arkadaşlar burda bana destek olan yardımcı olan herkese teşekkür ederim dilerim herkesin evlat hasreti son bulur ve biz bugün doktora gittik keseleri gördük ikiz çok şükür rabbime allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Sabrın sonu selamettir.
Amin cnmmaşAllah maşAllah. Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin.
tebrik ederim canım allah sağ salim kavuştursunMerhaba arkadaşlar burda bana destek olan yardımcı olan herkese teşekkür ederim dilerim herkesin evlat hasreti son bulur ve biz bugün doktora gittik keseleri gördük ikiz çok şükür rabbime allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Sabrın sonu selamettir.
ben de okumuştum ama yine de en az iki taraftarıyım..yine de tek embriyo risk..senin embriyoların muhteşem 3 tane çokolabilir..tutacağını düşünüyorum hepsinin..Implanting two embryos during IVF can cut the chance of becoming pregnant by more than a quarter if one of the embryos is in a poorer state of health, new research suggests.
Arkadaslar sorum var:
Genelde 2 ya da 3 embryo konuluyor ya birkac yeni arastırma sonucuna gore ozellıkle 40 + yaş kafınlara tek embryo konuldugunda basarı yüzdesi artıyormus.
Bu konuda ne dusunuyorsunuz? Ben cıddı cıddı 1 embryo konmasını dusunuyorum. Dıyor kı embryolardan bırı zayıfsa dıgerını de etkılıyor vs...
Avrupa daki hastalarin verdikleri fiyat derken? Yani onlara daha yüksek fiyattan mi islem uyguluyorlar onu pek anlamadimArkadaşlar ben kesinlikle Bakü’den çok memnunum Allah var Benimle çok iyi ilgilendiler embriyologuyla doktoruyla Kordinatörüyle hepsiyle konuştum. 200-250 hasta yapıyoruz derdimiz türk vatandaşlarından fazla para kazanmak değil sadece yardım etmek diye üstüne basa basa söylediler bana avrupalı hastaya verdikleri fiyatları da gönderdiler ciddi fark var. Allah yardımcınız olsun hepinizin. Ben 3 gün sonra gidiyorum baküye inşallah.
Yolun açık olsun arkadaşım. Sonucunu dort gözle bekliyoruz. Ama biraz yavan durmaya basladi. Yazmayayim yazmayayim dedim ama icim el vermedi. Klinigin guzelliginden dokrirlarin iyiliginden vs vs defalarca bahsettin. Hepimiz net bir şekilde o merkezin super ve hatta harika otesi oldugunu anladik. Ben de merkezimden cok memnunum ama goklerde de degil. Bu bir is ilişkisi nihayetinde. Bir mesajinda buraya kibrista iyi yumurta vermediklerini yaziyorsun. Bu nasip isi. Her merkez kotulenemez. Nasip isi. Ben 3aa ile ilk seferde hamile kaldim. Ayni merkezde deneyen arkadaşım olumsuz sonuc aldi. Ama yeter artik. Yolun açık olsunArkadaşlar ben kesinlikle Bakü’den çok memnunum Allah var Benimle çok iyi ilgilendiler embriyologuyla doktoruyla Kordinatörüyle hepsiyle konuştum. 200-250 hasta yapıyoruz derdimiz türk vatandaşlarından fazla para kazanmak değil sadece yardım etmek diye üstüne basa basa söylediler bana avrupalı hastaya verdikleri fiyatları da gönderdiler ciddi fark var. Allah yardımcınız olsun hepinizin. Ben 3 gün sonra gidiyorum baküye inşallah.
Insallah bebegınıze kavusursunuz. Ben de gıdıp orada bire bir tecrube ettıkten sonra an ve an yazınızı beklıyorum. Bazen uzaktan hıc deneyımlemeden hersey pembe gozukur de ondan... Bütün merkezler yurtdısı hastalarına fsrklı fıyat ve hatta paket sunuyorlar. Mesela yabancı hastalara 3 deneme paketi sunan merkezler dahı var. Hayırlısı olsun insallah dedıgınız kadar harıkadır ve alternatıf olur.Arkadaşlar ben kesinlikle Bakü’den çok memnunum Allah var Benimle çok iyi ilgilendiler embriyologuyla doktoruyla Kordinatörüyle hepsiyle konuştum. 200-250 hasta yapıyoruz derdimiz türk vatandaşlarından fazla para kazanmak değil sadece yardım etmek diye üstüne basa basa söylediler bana avrupalı hastaya verdikleri fiyatları da gönderdiler ciddi fark var. Allah yardımcınız olsun hepinizin. Ben 3 gün sonra gidiyorum baküye inşallah.
Bende 1 aylık bu kampanyayı anlamadım hani nasıl 1 ay tamam uygun olabilir ama güven daha önemlicanım ben azerbaycan ile görüştüm fakat pek beğenmedim özellikle paranın yarısını hiçbir işlem yapılmadan istemeleri ben evrak istedim öyle deyince internetten watshap tan gönderirim demesi hiç güven arzetmiyor birde bu ay sonuna kadarmış kampanyaları mikroçip sordum çok kesin değil dedi ve bana hemen embriyo transferi öneriyor yani embriyo donasyonu ve bunu yutturmaya kalkıyor arkadaşlar dikkatli olun derim
Kesilince artık sıktı tamam size göre azerbaycan ii dağa gitmeden bu kadar etki etmiş anladık ama neden kibrisi kotuluyorsun nerden biliyorsun embiyolarin kötü olduğunu öve öve hala bitiremediniz ben yine diorum inandırıcı değil inanmıyorum benYolun açık olsun arkadaşım. Sonucunu dort gözle bekliyoruz. Ama biraz yavan durmaya basladi. Yazmayayim yazmayayim dedim ama icim el vermedi. Klinigin guzelliginden dokrirlarin iyiliginden vs vs defalarca bahsettin. Hepimiz net bir şekilde o merkezin super ve hatta harika otesi oldugunu anladik. Ben de merkezimden cok memnunum ama goklerde de degil. Bu bir is ilişkisi nihayetinde. Bir mesajinda buraya kibrista iyi yumurta vermediklerini yaziyorsun. Bu nasip isi. Her merkez kotulenemez. Nasip isi. Ben 3aa ile ilk seferde hamile kaldim. Ayni merkezde deneyen arkadaşım olumsuz sonuc aldi. Ama yeter artik. Yolun açık olsun