Cok sevindim kuzum hayirli olsunMerhaba arkadaşlar burda bana destek olan yardımcı olan herkese teşekkür ederim dilerim herkesin evlat hasreti son bulur ve biz bugün doktora gittik keseleri gördük ikiz çok şükür rabbime allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Sabrın sonu selamettir.
4aa çok güzel arkadaşım.3 tane dondurulmus kaldı. 10 yumurtadan 5.ci gune 3 tane gıtmıs dondurmuslar... Bakalım bana bu ay transfer yapılacak mı? Aman hayırlısı ve saglıklısı olmayacaksa yıne yapılmasın...
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin ins darısı bizeMerhaba arkadaşlar burda bana destek olan yardımcı olan herkese teşekkür ederim dilerim herkesin evlat hasreti son bulur ve biz bugün doktora gittik keseleri gördük ikiz çok şükür rabbime allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Sabrın sonu selamettir.
Bebekleriniz ikiz miydi acaba masallaah 16 haftalik olmus4aa çok güzel arkadaşım.
Eğer şansında insallah yaver giderse sonucunun olumlu olma ihtimali yüksek.
Tabi gönül isterdi ki en azından dondurmak için 2_3 tane kalsaydı.
Bu transferde 2 yada 3 transfer yapıcaklardır.
Benim ilk transferimde 1 tane transfer edildi.tek yumurtam kaldığı icin o da tutmamıştı.
2 veya 3 transferin başarıyı arttırmak için daha doğru olduğuna inanıyorum.
Eğer transferde cok iyi olan bi emb. yanına çok düşük degerli bi emb. konulursa onun serseri mayın gibi hareketli kaliteli olan emb. olumsuz etme ihtimali var. Ama iyi kalitedeki embriyolar birbirini olumsuz etkilemiyo bence herkes akıllı başlı tutunmaya çabalıyo .
insallah seninkilerde bu akıllı başlı olanlardan olsun : )
cok tskler insallah dedikleri gividir embryolar insa progesteron hm vs im de duzgun cikar da deneriz... Pazartesi burada ki dr una gidecegim kibris istedi rahim kalinligi icin bakalim ve bir de benim her siklus da bir yumurta erken catliyor baski icin ilac kullandim bakalim neler olacak...4aa çok güzel arkadaşım.
Eğer şansında insallah yaver giderse sonucunun olumlu olma ihtimali yüksek.
Tabi gönül isterdi ki en azından dondurmak için 2_3 tane kalsaydı.
Bu transferde 2 yada 3 transfer yapıcaklardır.
Benim ilk transferimde 1 tane transfer edildi.tek yumurtam kaldığı icin o da tutmamıştı.
2 veya 3 transferin başarıyı arttırmak için daha doğru olduğuna inanıyorum.
Eğer transferde cok iyi olan bi emb. yanına çok düşük degerli bi emb. konulursa onun serseri mayın gibi hareketli kaliteli olan emb. olumsuz etme ihtimali var. Ama iyi kalitedeki embriyolar birbirini olumsuz etkilemiyo bence herkes akıllı başlı tutunmaya çabalıyo .
insallah seninkilerde bu akıllı başlı olanlardan olsun : )
Hepsini koyduracak misiniz acabacok tskler insallah dedikleri gividir embryolar insa progesteron hm vs im de duzgun cikar da deneriz... Pazartesi burada ki dr una gidecegim kibris istedi rahim kalinligi icin bakalim ve bir de benim her siklus da bir yumurta erken catliyor baski icin ilac kullandim bakalim neler olacak...
Sayenizde ogrendim bu harfleri tesekkur ederim.
Bizler buradakiler birbirimizi görmesek de kaderlerimiz bir ve bu kader birbimize bağlıyor bizi .üzülmeyin diyemem ama vardır bi hayir olumsuz olmasına inanın bizlerde cok etkileniyoruz burada.Ama Rabbim çok büyüktür ins bi dahaki sefere belki ikiz nasip eder ben annemi kaybettim dünyam yıkıldı ve ani bir kalp krizi idi.derken sürekli rüyalarımda annem ya kanser oluyo ya felç yada bilinmez bir hastalık sobra düşündüm ki evet acım çok büyük ana Rabbim bana bu rüyalarla mesaj veriyor belki annen böyle acı çekerek de ölebilirdi diye belki sizin içinde böylesi hayırlı Rabbim bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar vetsin benim duam bu hatta daha da uzatıyorum ben bazen bu duayı İçinde Allah korkusu olan anne baba sözü dinliycek olan evlatlar nasip etsin ben yeniyim biraz burayı kullanmayı çok ii bilmiyorum maruz görün beni yesiladaya bu yazım dua bölümü hepimizeben de okumuştum ama yine de en az iki taraftarıyım..yine de tek embriyo risk..senin embriyoların muhteşem 3 tane çokolabilir..tutacağını düşünüyorum hepsinin..
teşekkür ederim mucize gibi ama evet ikizler.Darısı senin ve tüm arkadaşlarımın basına olsun.Bebekleriniz ikiz miydi acaba masallaah 16 haftalik olmus
Arkadaşlar ben kesinlikle Bakü’den çok memnunum Allah var Benimle çok iyi ilgilendiler embriyologuyla doktoruyla Kordinatörüyle hepsiyle konuştum. 200-250 hasta yapıyoruz derdimiz türk vatandaşlarından fazla para kazanmak değil sadece yardım etmek diye üstüne basa basa söylediler bana avrupalı hastaya verdikleri fiyatları da gönderdiler ciddi fark var. Allah yardımcınız olsun hepinizin. Ben 3 gün sonra gidiyorum baküye inşallah.
Rica ederim arkadaşım.cok tskler insallah dedikleri gividir embryolar insa progesteron hm vs im de duzgun cikar da deneriz... Pazartesi burada ki dr una gidecegim kibris istedi rahim kalinligi icin bakalim ve bir de benim her siklus da bir yumurta erken catliyor baski icin ilac kullandim bakalim neler olacak...
Sayenizde ogrendim bu harfleri tesekkur ederim.
ona merkez karar verir ben konusacagim onlarla ama anladigim en az 2 tane oneriyor arkadaslarimiz . Onerileri degerli herhalde 2 tanesi konulur.Hepsini koyduracak misiniz acaba
canım senin de başın sağololsun nur içinde yatsın anacığın..hayırlısı böyleymiş demek ki yapacak bişey yokBizler buradakiler birbirimizi görmesek de kaderlerimiz bir ve bu kader birbimize bağlıyor bizi .üzülmeyin diyemem ama vardır bi hayir olumsuz olmasına inanın bizlerde cok etkileniyoruz burada.Ama Rabbim çok büyüktür ins bi dahaki sefere belki ikiz nasip eder ben annemi kaybettim dünyam yıkıldı ve ani bir kalp krizi idi.derken sürekli rüyalarımda annem ya kanser oluyo ya felç yada bilinmez bir hastalık sobra düşündüm ki evet acım çok büyük ana Rabbim bana bu rüyalarla mesaj veriyor belki annen böyle acı çekerek de ölebilirdi diye belki sizin içinde böylesi hayırlı Rabbim bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar vetsin benim duam bu hatta daha da uzatıyorum ben bazen bu duayı İçinde Allah korkusu olan anne baba sözü dinliycek olan evlatlar nasip etsin ben yeniyim biraz burayı kullanmayı çok ii bilmiyorum maruz görün beni yesiladaya bu yazım dua bölümü hepimize
Cok tesekkurler. cinsiyet bir kiz bir erkek mi yoksammteşekkür ederim mucize gibi ama evet ikizler.Darısı senin ve tüm arkadaşlarımın basına olsun.
bende kibris sevmeyenlerdenim araslar icine girdim. Karar verdik insallah hepimiz hakkinda hayirlisi olurmutlaka bu yazdıklarınızın altında birseyler var.. burda birsürü insan reklam yaptığınızı yada burdan insan toplayıp düşük fiyatla ya da ücretsiz tedavi olacağıızı düşünüyor.. ki bende öyle hissedenlerdenim.. fakat bakü 5 bine de yapsa artık şu çok methetmelerinizden asla o kliniği tercih etmem..
üniverstede hocam bir şeyin reklamı çok yapılırsa o ürün hakkında dikkatli olun demişti. iyi olanın zatn reklamı cok yapılmaz kullanıcılarıyla kendını belli eder. ki kıbrıs bu şekilde..
henüz belli değil.2 hafta sonra perinatologla randövim var.öğrenmeyi ümid ediyorum.Cok tesekkurler. cinsiyet bir kiz bir erkek mi yoksamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?