Ben de bugün histeroskopi araştırması yaptım..iki çeşidi var kaba tabirle..tanısal olan ofis uygulaması bir de ameliyat..tanısal başlayıp yani görüntüleme amaçlı bakıp gerekirse müdahaleye de dönebiliyor..genel anestezi ya da belden iğneyle lokal olabiliyor..normalde transferi yapan hekim yapsın istiyorlar ama mecburen başka hekim yapacak...fiyatsa inanılmaz ama 4000-1000 TL arası..çok ilginç..ben lokal anestezi istiyorum..uyanık olayım göreyim içimi iyice..regl olcam bitince bi hafta içinde paramı da ayarlayıp yaptırmam sıcağı sıcağına..ucuz olanı tercih ettim güzel bir merkez arkadaşım var arada 1000 TL’ye yapacaklar..böyle işte..ayrıntılı yazıyorum herşeyi..çünkü Google’a yazıp arayanlara belki faydam olur..

e2 değerim geçen ay 90 dı doğum kontrol hapı ile 16 ya düştü ama bu sefer tam adet olamadım ve bu şekilde kist oluştu iki taraftaki doktorda tedaviye başlatıyo ayrıca adetim kahverngi şekilde geldi bu ay ama ben tam anlamadığımdan merkeze haber vermedim bugün adetin 3. günü ama donörün tedavisi yarın başlıycakmş şimdi benim kafam çok karıştı biz aynı anda adet olmamş olcaz donörle ve bu kist erimezse nolcak

Hayırlı olsun canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Uzuldum canim muhtemelen o bu ay eriyecek adetle atilacak ama sen adeti beklemeden transfer olacaksin neden merkeze haber vermedin ki canim

Uzuldum canim muhtemelen o bu ay eriyecek adetle atilacak ama sen adeti beklemeden transfer olacaksin neden merkeze haber vermedin ki canim
Bugün çektirdim ben bu ultrasyon fotosunu sonra merkeze attım fotoyu e2 değerim düşük çıktığı için tedaviye direk başladılar ben başlamzlar sanıyodum bugün adetimin 3. günü estrofeme başladım sence 10 güne kadar erirmi yoksa daha mı büyür mü bu kist hiç beklemydm doktor kist var deyince şok oldum resmen çünkü doğum kontrol hapları kisti eritr sanydum aksine kist yaptı bende

Donör başlamadan
Bencede haber versen iyi olurdu canım belki donör ilaç kullanımı bir ay ertelenebilir. Riske atmasan diyorum

Haber vermediğim adetimin ilk gününü haber vermedim çünkü bi türlü kırmızıya dönüşmedi 3 gündür kahverengi gelio normalde hiç olmazdı hemen kırmızya dönerdi meğerse doğum kontrol hapının etkisiymş ve ben adetimi bu şekilde oluymş ama ben bunu anca söyledim merkeze donörün yarın ilk gün adeti benimse 4. gün adetim olucak o kısımda kafam karıştı benim

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sesiz takip ediyorum sebebi ise bebekleri mi kaybettim çok zor günler yaşıyorum...

Donör başlamadan

Bencede haber versen iyi olurdu canım belki donör ilaç kullanımı bir ay ertelenebilir. Riske atmasan diyorum
Kistin görüntüsünü kıbrısa attm ben bugün onlarda hormon degerlerin normal tedaviye başlayalım dediler yani kist varken başlatyolar sizce napıym kist erirmi yoksa iptal ettrym mi tedaviyi geçen ayda hormon değerlermden iptal olmuştu

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sesiz takip ediyorum sebebi ise bebekleri mi kaybettim çok zor günler yaşıyorum...
canım benim çok üzüldüm : (
kaybetmene sebep nedir
16 _17 haftalık olmuşlardı.
ikizlerin en riskli zamanı.
çokkk sabır diliyorum arkadaşım : (

Papatyagcim, ben burda ön tedavilerimi yapan Dr da Merak edip sormustum, kist olursa transfer için bir sakinca olur mu diye...hic bir sakincasi olmaz demisti, kibris Merkez de sana basliyalim demis zaten riskli olsa onlar iptal ederlerdi ama sen tam emin olmak için Yarin bir ara tekrar sor degerlerin de düsmüs sevindim

Çok üzüldüm Canım yaaaa en son 16 haftalıktılar sanırım İnan çok üzüldüm arkadaşım Allah ım güç kuvvet sabır versin size

Sanirim ben hamileyim. Egilip kalkinca, yada durduk yere yatarken sag kasigimda batmalar oluyor 3 saniyelik. Napsam ki? Gecen ay kimyasal gebelik gecirmisim bu ay adetime 3 gun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…