- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
Senin olabilir yumurta inşallah ta olur. Çünkü yeni girmişsiniz menopoza galiba. Doktor kim?bende 3 ay önce menopoz teşhisi aldım. benımde yaşım genç ve 2 hafta sonraa bende ilaçlara başlıyorum adet olunca. yumurta çıkar mı bilmiyrm. gelişmeleri yazarım
Sevgili zaza daha önce de sana yazmıştım 3.sefer donasyonumu yaptırdım ve yine negatif bahçecide devam etsem mi napsam bitmiş durumdayım nolur bana akıl verAmiin kuzum
bak ilk evlendiyimde 20 yaşında ve sapasağlam bir kadındım hep bebek peşinde oldum ve geldim 44 yaşıma
adet oluyorum yumurtam var ama bebek yinede yok
Merhaba canım şimdi baktım mesajlarına..öncelikle geçmiş olsun..2 donasyonun gynolifeda negatif omu anladım ama üçüncü nerde oldu acabaSevgili zaza sana daha önce de yazmıştım 3. Donasyonda yine negatif bahçecide devam etsem mi napsam nolur bana akıl ver
Selam arkadaşlar. Bende yüksek fsh düşük amh li olarak yazmak istedim. Şuan tedavideyim 6-8 aydır gidip geliyorum. 32 yaş. Menopoza gireli nerdeyse 2.5 sene olcak. Fsh düşüyor ama klomen ve iğnelere rağmen yumurta çıkmıyor. Şimdi tekrar fsh çıkmış düşsün dr tekrar başlayacagim dedi. Dedigim tek şey yaşın genç. Allah bilir ama çok umutlu değilim
Doktorum Ahmet Erdem. İçinizde menopoza girip giden oldumu? Ankara da hep donasyon dendi. Bu doktor kabul
Benim 22 yasinda erken menepoz tesisi koyuldu 3 kere tüp bebek denedim ünlu hastaneler ve ünlü doktorlara gittim hepsi tedaviye alidilar cünku baska carem olmadigi icin deniyorlar hem maddi hemde manevi olarak cöktük gecen senede ankaraya gittim haccettepe universte hastanesinde erken menepoza girmis yumurtasi gelismeyen kadinlara deney yapiyorlardi türkiyede ilk 10 kadina gittim malesed kabul edilmedim bizi takip edin dediler yani su an deney aşamasinda erken menepoz tedavisi ve oraya secilmedigim icin üzüldüm ve karar verdim artık başka care kalmadi ve bu sene yumurta nakli yaptirdim tabi olmadi nasip degilmis tekrar gidicem yani arkadaşim demem oki doktorlar istedigi kadar kabul etsin erken menopoza girinceve yumurtalarin tamami bitince malesef hicbir caresi yok ama tabiki bilemeyiz insallah tedabin başarili olur
Sevgili zaza sana daha önce de yazmıştım 3. Donasyonda yine negatif bahçecide devam etsem mi napsam nolur bana akıl
ALLAH YARDIMCIN OLSUN insallah 4. Denemende bebislerine kavusursun
yok tuana sanırım takıp ıcın dr arıyordu o acıdan yazmıstım.Bana mı yazdınız ben artık kararımı verdim kibrisa gidicem para ayarlamaya çalışıyorum benim ankarada gitmediğim dr kalmadı
Valla hayırlısı yol uzun srtık allah yardım etsin ne dyeyim ... Hep gec olsun ama guc olmasın dıyorum ...hadi hayırlısı canım..iyi habelrlere ihtiyacımız var..benden sonra ne negatif ne pozitfi sonuç yazan olmadı..senin pozitifini bekliyorum dört gözle..bi de sebidam var sırada..
Tabıı kı deneyebılırsınız yasınız genc ama madrm donasyon dendı gıdın donasyon merkezıne ama sızı de tedsavı etsınler ıkılı denıyor sıın yumurtanızı da donor unkını de denesınler Allhtan hangısı tutarsa olur. Buna tandem sıklus dıyorlar.Selam arkadaşlar. Bende yüksek fsh düşük amh li olarak yazmak istedim. Şuan tedavideyim 6-8 aydır gidip geliyorum. 32 yaş. Menopoza gireli nerdeyse 2.5 sene olcak. Fsh düşüyor ama klomen ve iğnelere rağmen yumurta çıkmıyor. Şimdi tekrar fsh çıkmış düşsün dr tekrar başlayacagim dedi. Dedigim tek şey yaşın genç. Allah bilir ama çok umutlu değilim
Doktorum Ahmet Erdem. İçinizde menopoza girip giden oldumu? Ankara da hep donasyon dendi. Bu doktor kabul etti beni.
Oncekılerde olamama sebebı net mı? Ne dedıler acaba bence onu soylersenız daha ıyı olur zira bence merkez degıstırmektense sebebı bulmak onem arz edıyor gibi geliyor bana... Bilmiyorum arkadslar ne dusunuyorlar.Sevgili zaza sana daha önce de yazmıştım 3. Donasyonda yine negatif bahçecide devam etsem mi napsam nolur bana akıl ver
canımsın ya olacak ben ınanıyorum. Uzulme ne olur... Bak bızler varızMerhaba canım şimdi baktım mesajlarına..öncelikle geçmiş olsun..2 donasyonun gynolifeda negatif omu anladım ama üçüncü nerde oldu acababen de gynolife da iki negatif..çok üzgünüm ben de henüz yeni bir hafta oldu negatifim.
Bende kardeşi Mehmet erdemin hastasiydimSelam arkadaşlar. Bende yüksek fsh düşük amh li olarak yazmak istedim. Şuan tedavideyim 6-8 aydır gidip geliyorum. 32 yaş. Menopoza gireli nerdeyse 2.5 sene olcak. Fsh düşüyor ama klomen ve iğnelere rağmen yumurta çıkmıyor. Şimdi tekrar fsh çıkmış düşsün dr tekrar başlayacagim dedi. Dedigim tek şey yaşın genç. Allah bilir ama çok umutlu değilim
Doktorum Ahmet Erdem. İçinizde menopoza girip giden oldumu? Ankara da hep donasyon dendi. Bu doktor kabul etti beni.
Mehmet Erdem ne diyor size. Gerçi ikizler pek konuşmuyor. Acaba olmayınca yumurta, donasyon diyorlarmiki?Bende kardeşi Mehmet erdemin hastasiydim
Doktorum samsunda üniversitenin tüp bebek bölümünde docent.ben doktorumla mesajlasabiliyorum. Ozel de değil. Skntim olunca medaj atiyorum cevap veriyor. Her zaman yanindayiz elimizden geleni yapicaz dedi. Bakaalim hayirlisi. InsAllah vardir.Senin olabilir yumurta inşallah ta olur. Çünkü yeni girmişsiniz menopoza galiba. Doktor kim?
İlgilenmedi çok yogunlardi bi yumurtam gelisiyordu durdu sonra bi kec daha denedik gelişmedi donör den bahsetmedi ama ilgi yoktu çünkü çok kalabalıktı ama ablm tedavi oldu onun tuttu onun eşinin sperm sayısı azdiMehmet Erdem ne diyor size. Gerçi ikizler pek konuşmuyor. Acaba olmayınca yumurta, donasyon diyorlarmiki?
Amh duzeyini hatirliyor musunuz kuzeninizin. 001le hamile kaldigini soyleyen bir yazi okumustum bende..yok tuana sanırım takıp ıcın dr arıyordu o acıdan yazmıstım.
Timur bey kuzenımı anne yaptı ankara da bu arada ...
Herşey iyi dediler hiç ilgilenmediler 1. Sınıf embriyolar pgt yapıldı gynolife da yaptırdım ama şimdi bahçeciye mi geçsem diye düşünüyorum çok zor durumdayım yıkıldımOncekılerde olamama sebebı net mı? Ne dedıler acaba bence onu soylersenız daha ıyı olur zira bence merkez degıstırmektense sebebı bulmak onem arz edıyor gibi geliyor bana... Bilmiyorum arkadslar ne dusunuyorlar.
Peki rahim için bişey dediler mi histereskopi cd56 yaptır falan diyeHerşey iyi dediler hiç ilgilenmediler 1. Sınıf embriyolar pgt yapıldı gynolife da yaptırdım ama şimdi bahçeciye mi geçsem diye düşünüyorum çok zor durumdayım yıkıldım
Ne iyi doktormuş. Devlette beni bi kovmadiklari kaldı fsh yi duyuncaDoktorum samsunda üniversitenin tüp bebek bölümünde docent.ben doktorumla mesajlasabiliyorum. Ozel de değil. Skntim olunca medaj atiyorum cevap veriyor. Her zaman yanindayiz elimizden geleni yapicaz dedi. Bakaalim hayirlisi. InsAllah vardir.
Cd 56 21 çıktı rahim içine de bakıldıPeki rahim için bişey dediler mi histereskopi cd56 yaptır falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?