bende 3 ay önce menopoz teşhisi aldım. benımde yaşım genç ve 2 hafta sonraa bende ilaçlara başlıyorum adet olunca. yumurta çıkar mı bilmiyrm. gelişmeleri yazarım
Senin olabilir yumurta inşallah ta olur. Çünkü yeni girmişsiniz menopoza galiba. Doktor kim?

Amiin kuzum
bak ilk evlendiyimde 20 yaşında ve sapasağlam bir kadındım hep bebek peşinde oldum ve geldim 44 yaşıma
adet oluyorum yumurtam var ama bebek yinede yok
Sevgili zaza daha önce de sana yazmıştım 3.sefer donasyonumu yaptırdım ve yine negatif bahçecide devam etsem mi napsam bitmiş durumdayım nolur bana akıl ver

Sevgili zaza sana daha önce de yazmıştım 3. Donasyonda yine negatif bahçecide devam etsem mi napsam nolur bana akıl ver

Sevgili zaza sana daha önce de yazmıştım 3. Donasyonda yine negatif bahçecide devam etsem mi napsam nolur bana akıl ver
Merhaba canım şimdi baktım mesajlarına..öncelikle geçmiş olsun..2 donasyonun gynolifeda negatif omu anladım ama üçüncü nerde oldu acaba ben de gynolife da iki negatif..çok üzgünüm ben de henüz yeni bir hafta oldu negatifim.

hadi hayırlısı canım..iyi habelrlere ihtiyacımız var..benden sonra ne negatif ne pozitfi sonuç yazan olmadı..senin pozitifini bekliyorum dört gözle..bi de sebidam var sırada..
Valla hayırlısı yol uzun srtık allah yardım etsin ne dyeyim ... Hep gec olsun ama guc olmasın dıyorum ...

Tabıı kı deneyebılırsınız yasınız genc ama madrm donasyon dendı gıdın donasyon merkezıne ama sızı de tedsavı etsınler ıkılı denıyor sıın yumurtanızı da donor unkını de denesınler Allhtan hangısı tutarsa olur. Buna tandem sıklus dıyorlar.

Oncekılerde olamama sebebı net mı? Ne dedıler acaba bence onu soylersenız daha ıyı olur zira bence merkez degıstırmektense sebebı bulmak onem arz edıyor gibi geliyor bana... Bilmiyorum arkadslar ne dusunuyorlar.

canımsın ya olacak ben ınanıyorum. Uzulme ne olur... Bak bızler varız

Bende kardeşi Mehmet erdemin hastasiydim

Senin olabilir yumurta inşallah ta olur. Çünkü yeni girmişsiniz menopoza galiba. Doktor kim?
Doktorum samsunda üniversitenin tüp bebek bölümünde docent.ben doktorumla mesajlasabiliyorum. Ozel de değil. Skntim olunca medaj atiyorum cevap veriyor. Her zaman yanindayiz elimizden geleni yapicaz dedi. Bakaalim hayirlisi. InsAllah vardir.

Mehmet Erdem ne diyor size. Gerçi ikizler pek konuşmuyor. Acaba olmayınca yumurta, donasyon diyorlarmiki?
İlgilenmedi çok yogunlardi bi yumurtam gelisiyordu durdu sonra bi kec daha denedik gelişmedi donör den bahsetmedi ama ilgi yoktu çünkü çok kalabalıktı ama ablm tedavi oldu onun tuttu onun eşinin sperm sayısı azdi

Oncekılerde olamama sebebı net mı? Ne dedıler acaba bence onu soylersenız daha ıyı olur zira bence merkez degıstırmektense sebebı bulmak onem arz edıyor gibi geliyor bana... Bilmiyorum arkadslar ne dusunuyorlar.
Herşey iyi dediler hiç ilgilenmediler 1. Sınıf embriyolar pgt yapıldı gynolife da yaptırdım ama şimdi bahçeciye mi geçsem diye düşünüyorum çok zor durumdayım yıkıldım

Ne iyi doktormuş. Devlette beni bi kovmadiklari kaldı fsh yi duyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…