Selam arkadaşlar. Bende yüksek fsh düşük amh li olarak yazmak istedim. Şuan tedavideyim 6-8 aydır gidip geliyorum. 32 yaş. Menopoza gireli nerdeyse 2.5 sene olcak. Fsh düşüyor ama klomen ve iğnelere rağmen yumurta çıkmıyor. Şimdi tekrar fsh çıkmış düşsün dr tekrar başlayacagim dedi. Dedigim tek şey yaşın genç. Allah bilir ama çok umutlu değilim
Doktorum Ahmet Erdem. İçinizde menopoza girip giden oldumu? Ankara da hep donasyon dendi. Bu doktor kabul
Benim 22 yasinda erken menepoz tesisi koyuldu 3 kere
tüp bebek denedim ünlu hastaneler ve ünlü doktorlara gittim hepsi tedaviye alidilar cünku baska carem olmadigi icin deniyorlar hem maddi hemde manevi olarak cöktük gecen senede ankaraya gittim haccettepe universte hastanesinde erken menepoza girmis yumurtasi gelismeyen kadinlara deney yapiyorlardi türkiyede ilk 10 kadina gittim malesed kabul edilmedim bizi takip edin dediler yani su an deney aşamasinda erken menepoz tedavisi ve oraya secilmedigim icin üzüldüm ve karar verdim artık başka care kalmadi ve bu sene yumurta nakli yaptirdim tabi olmadi nasip degilmis tekrar gidicem yani arkadaşim demem oki doktorlar istedigi kadar kabul etsin erken menopoza girinceve yumurtalarin tamami bitince malesef hicbir caresi yok ama tabiki bilemeyiz insallah tedabin başarili olur