- 5 Mart 2016
- 267
- 411
- 53
- 40
Sizi kötü etkilemek istemem tedavidesiniz Allaha sığının dr bir aracı ve bu işler kismet benim olmadı diye sizinde olmuycak diye bir şey yok siz sormuşsunuz o yüzden yazdım ben rüyamda gördüm abla o dr a git senin olur dedim beraber ağlayarak gittik çünkü bi gün onesi tedavim iptal oldu ablm den böyleyken gidemem başlayana dedi hayır desim basliycak sin rüyamda çıktı oğlu oldu ins sizinde herşey yolunda gider olur insHala aynilar canım
Darısı size isteyen herkese olsun. Allah bilir ama damla adet olsam umudum olacakta yok tam bir menopoz kadınım. İnsana gerçekten malum oluyor bazı şeyler. Burda bi sayfaya yazmıştım hatta. Afedersin birgün bikini bolgemi temizliyordum. O zamanda saat gibiydi adetim. O agdayi yaparken kendo kendime dedimki bu ne ya sanki içi boş yumurta yok rahmimde dedim. Gerçektende öyle imişSizi kötü etkilemek istemem tedavidesiniz Allaha sığının dr bir aracı ve bu işler kismet benim olmadı diye sizinde olmuycak diye bir şey yok siz sormuşsunuz o yüzden yazdım ben rüyamda gördüm abla o dr a git senin olur dedim beraber ağlayarak gittik çünkü bi gün onesi tedavim iptal oldu ablm den böyleyken gidemem başlayana dedi hayır desim basliycak sin rüyamda çıktı oğlu oldu ins sizinde herşey yolunda gider olur ins
Bende 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi adet yolu gozliycegim ailemde kimsede yok ve cok düzenli olurdu ameliyat kist filan durumu da yoktu ama işte bu da bu dünyada ki sınavımız bunada şükür diyelim yalnız değilsin yalnız değiliz. .Darısı size isteyen herkese olsun. Allah bilir ama damla adet olsam umudum olacakta yok tam bir menopoz kadınım. İnsana gerçekten malum oluyor bazı şeyler. Burda bi sayfaya yazmıştım hatta. Afedersin birgün bikini bolgemi temizliyordum. O zamanda saat gibiydi adetim. O agdayi yaparken kendo kendime dedimki bu ne ya sanki içi boş yumurta yok rahmimde dedim. Gerçektende öyle imiş
Benimde yok annem bile hala adet olur. Genetikler temiz. Ben Erken menopoz diye birşey olduğunu bile bilmiyordum. Bilseydim yumurta falan dondururdum. Aslında bilinse iyi olur. Birkaç kişiye söyledim inanmiyorlar git kız ne menopozu diyorlarBende 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi adet yolu gozliycegim ailemde kimsede yok ve cok düzenli olurdu ameliyat kist filan durumu da yoktu ama işte bu da bu dünyada ki sınavımız bunada şükür diyelim yalnız değilsin yalnız değiliz. .
olur mu oyle sey ılgılenmemek ne ayıp... yesılada haklarından gelır onların :) Cıddıyım gercekten. ... Sebebı soylesınler sonra tabıı kı merkez degıstırın ama bır daha uzuntu olmasın ıyı hazırlanın dıye soyluyorum ben.Herşey iyi dediler hiç ilgilenmediler 1. Sınıf embriyolar pgt yapıldı gynolife da yaptırdım ama şimdi bahçeciye mi geçsem diye düşünüyorum çok zor durumdayım yıkıldım
Ah canım ah..hep diyorum aşırı zor işimiz..umarım düşük çıkar da aksamaz transfer süreci..insanlara gelince hadsiz çok..ben ilk donasyonu yaptığımda evlenmemiştik henüz bu seferkinde evliyiz ama donasyon demedik tüp bebek dedik..kimse biliniyorken ne güzelmiş..şimdi söyledik diye negatif sürecini izah etmek ve geçmiş olsun mesajlarını telefonlarını karşılanmakla geçirdim..daha üç ay olmuş evleneli kimi görsem kimle karşılaşsam aynı muhabbet.:benim doktoruma git,bilimum koca karı ilaçları,yok seni rüyamda gördüm gebeydin,yok falımda hamile çıktı sana yordum...yahu ben üç aydır evliyim yani bildikleri üç aydır uğraşıyorum herkes kafayı mı yedi..size ne size ne...kaile almıyorum çoğunlukla he he deyip beynimi resetliyrım..ama toplumumuzda ne yazık ki kişisel sınırlar bilinmiyor herkes herşeyi konuşmaya yetkili görüyor kendini..ben çok kibar olamıyorum çok kısa net cevaplarla geçiştiriyorum gereğini yapıyoruz gerisini rabbim bilir diye susuyorlar..içime doğan oldu yüzde doksan..senin ilkinde olacak sorunsuz sıkıntısız..bize hamileyken dua edeceksin inşallah canım..lütfen bize yaz sonucu..Hergun tv de bırısı es dost arıyor cabuk su kanalı ac bılmem ne doktoru sununu demıs... Ayol ben onları yalayıp yutmusum denemism ... Bızım mıllette bır garıp hatta biri var annemın arkadası. Kadına cocuk ıstemıyorum dıyorum. Kadın dun gece yıne bır doktor ısmı vermıs 3’lü tüp bebek bunu arastırır mısın yazmıs... Ya dedım delırecegım ... Kadınla tek bır muhabettım de yok. Anneme yazdım anne sen mı bu kadına denıyor fılan dıyorsun dıye hayır dedı... Kadın kafayı evlendıgımden berı benle bozmus... Yani medya, radyo, ınternet va bırsey goruyorlar hoopp deneyelım. İyi de arkadas sor sen bana istanbulda kı doktorları ben sana cevap vereyım gorus almadıgım kalmadı... Denedıkce ınsan yoruluyor bıkıyor... Ha benım cok dırenclı 40+ yas ustu arkadaslarım var harbıden 12.ci de olan var... Benım gucum yok Allah affetsın zaten suremde gectı onlar 40 da baslamıslar ben 43 de surada 45 e dort ay kaldı... Yaşta gitti... Allahın zehiri sigara kullanımım arttı... Aman balla bu sabah doluyum. Simdi gidip progesteron tahlılı yaptıracam ne olur ne olmaz lucrın yaptık ama yaptır dedı merkez. Dua edın de bır sey cıkmasın cunku ucak bıletı va herseyı aldım...
Canım hakkımı ararım asla da susmam..burda başladık madem kötü bi merkez de değil zaten baştan başlayıp yeni bir merkezde aynı şeyleri yaşamak zor geliyor bana..hem maddi hem manevi..negatifi alan arkadaşlar ancak bilirler ilgi sıkıntısı var..zaten en garibi doktor senle muhatap değil hemşire iletiyor..bu koşullarda bile kanırta kanırta öğrenmeliyiz neden oldu..bir dahakine ne yapsak nasıl hazırlansak?ama üçüncü de orda olduysa yeni donörle olmuştur tahminim..donmuş kaldıysa ücretsiz talep etmeli..olur mu oyle sey ılgılenmemek ne ayıp... yesılada haklarından gelır onların :) Cıddıyım gercekten. ... Sebebı soylesınler sonra tabıı kı merkez degıstırın ama bır daha uzuntu olmasın ıyı hazırlanın dıye soyluyorum ben.
İnşallah herşey yolunda gider.Hergun hepimiz için dua ediyorum.En kısa zamanda yavrularımizi kucağımiza alırız inşallahHergun tv de bırısı es dost arıyor cabuk su kanalı ac bılmem ne doktoru sununu demıs... Ayol ben onları yalayıp yutmusum denemism ... Bızım mıllette bır garıp hatta biri var annemın arkadası. Kadına cocuk ıstemıyorum dıyorum. Kadın dun gece yıne bır doktor ısmı vermıs 3’lü tüp bebek bunu arastırır mısın yazmıs... Ya dedım delırecegım ... Kadınla tek bır muhabettım de yok. Anneme yazdım anne sen mı bu kadına denıyor fılan dıyorsun dıye hayır dedı... Kadın kafayı evlendıgımden berı benle bozmus... Yani medya, radyo, ınternet va bırsey goruyorlar hoopp deneyelım. İyi de arkadas sor sen bana istanbulda kı doktorları ben sana cevap vereyım gorus almadıgım kalmadı... Denedıkce ınsan yoruluyor bıkıyor... Ha benım cok dırenclı 40+ yas ustu arkadaslarım var harbıden 12.ci de olan var... Benım gucum yok Allah affetsın zaten suremde gectı onlar 40 da baslamıslar ben 43 de surada 45 e dort ay kaldı... Yaşta gitti... Allahın zehiri sigara kullanımım arttı... Aman balla bu sabah doluyum. Simdi gidip progesteron tahlılı yaptıracam ne olur ne olmaz lucrın yaptık ama yaptır dedı merkez. Dua edın de bır sey cıkmasın cunku ucak bıletı va herseyı aldım...
Çok geçmiş olsun canım ben de hasta gitmiştim transfere çok öksürdüm umarım iyileşirsin belli oldu mu sonuçValla gittim verdim sonucu beklıyorum. Bu arada 3 haftadır anlamsız bır oksuruk vardı ben de. Gıtmısken gogus hastalıklarına da ugradım. Akcıger fılmı fılan cektırdı dr neyse bır torba ılac verdı. merkezın dedıklerı ıle bırlıkte ... Estrofem gunde 6, provestan fıtıl gunde 3, monodoks gunde 2, coraspin, onega 3, coq10, folıc acıd, augmentın , tusıben surup, symbıcort, kloroben gargara, zyrtec, prednol , mide koruyucu ... 14 ayrı ılac... Delireceğim... Bunun dısında kadın doktordu 40 yas ustu sıgara ıcıyorsun , ve pespese ıvf ılacları kullanıyorsun cok rısklı gruptasın mamografi nasıl red eder cektırmezsın dıye bır de azalardı... üzülüyorum artık... Gercekten tükendim...
hem pahali bir tedavi yumurta donasyonu hem de ayrıca pgt icin ücret alınıyor ekstra Allahım bize güç versin cidden zor yani en azından bence pgt yapmalılar az bi para odemiyoruz ki tedavi icin onun içinde para talebinde bulunuyorlarSorum var : PGS yaptirmali miyiz? Bu illa ki gerekli midir? Aklim kaliyor ne zaman yurtdisi forumlarini okusam... Burada ki doktorlar genc donor gerek yok diyor ama netice de yurtdisinda da durum o.!?!
Bende başladım ilaçkara 2 kAsım rahim kalınlığına bakıcazZ Zaza74 sen ne zmn gidiyorsun insA? Sanki seninde kasim gibi idi diye hatirliyorum...
Of Allah yardim etsin .
Y Yesilada2003 sana yeni donor bulundu mu? ne zaman baslayacak senin tedavi ?
Ben genetik testlere güvenmiyorumSorum var : PGS yaptirmali miyiz? Bu illa ki gerekli midir? Aklim kaliyor ne zaman yurtdisi forumlarini okusam... Burada ki doktorlar genc donor gerek yok diyor ama netice de yurtdisinda da durum o.!?!
hadi hayırlısı bir hafta filan olacak aramız sanırım. Hayırlısı insABende başladım ilaçkara 2 kAsım rahim kalınlığına bakıcaz
Canım hayır bulunmadı henüz ben Cuma histerskopi yapacak doktora gideceğim Pazartesi de yani haftaya Pazartesi histeroskopi olacak ondan sonraki ikinci reglle başlanacak tedaviye..umarım o zamana kadar zazamda sen de pozitif sonuçlarınızı almış olursunuzZ Zaza74 sen ne zmn gidiyorsun insA? Sanki seninde kasim gibi idi diye hatirliyorum...
Of Allah yardim etsin .
Y Yesilada2003 sana yeni donor bulundu mu? ne zaman baslayacak senin tedavi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?