İlgilenmedi çok yogunlardi bi yumurtam gelisiyordu durdu sonra bi kec daha denedik gelişmedi donör den bahsetmedi ama ilgi yoktu çünkü çok kalabalıktı ama ablm tedavi oldu onun tuttu onun eşinin sperm sayısı azdi
Kolay hastaları hamile birakabiliyorlar galiba. Çok sikicilar ama bilgi vermek yok birsey yok gir gir çık. Bakalım bu sefer ne yapabilecek. Para aldılar mi sizden peki tedavi icin

birşeye takıldım yine.. şimdi doktorlar diyorkı hep yumura yoksa bitti. bazı ünlü doktorlarda ilaç dolarıyla bir iki üç yumurta çıkarabildiklerinden bahsediyor. menopozda bile. recai pabuccu, timur gürgan gibi.. bu doktorlara ya da ünlü kliniklere gidip tedavi olanlar var mı buralar da? çünkü bu merkezlerde tahminimce cok pahallı.. bunlarda yoracaktı bütceyi
3 defa gürganda
2 defa recai pabuçuda denedim
Hata miyom amelyatımı bile yapmış recai
Para tuzağı

Sizi etkilemek istemem ama ben gittim cidden kana bile para alınıyor centrum klinikte ve kafalarına göre aldılar kah 50 kah 75 eşim çok sinir oldu ama tedabu başladı neyse dedik bana sürekli yumurtan yok deyip durdu recai hoca 2 tane toplandi havuz oldu ama tutmadi embiriyologu çok ii ama adını unuttum bayanın ve recai hoca ömrümde ilk kez transfer duygusunu yaşadım o günümü rezil etti benim ve bi kaç arkadaşın tv lerde öyle konuşuyorlar ama gerçekte öyle değiller yine diorum kimseyi etkilemek istemem ama sorusunu cevap vereyim dedim cok pahali heleki bizde yumurta tek tük daha pahalı oluyor zaten ben ondan sonra kibrisi tercih ettim
Embriyoloğu semra hoca çok iyi bir insan
Recaide benimde iki tedavimde havuz oluşturdu 8 embriyo hepside genetik hasarlı çıktı

P
Ne iyi doktormuş. Devlette beni bi kovmadiklari kaldı fsh yi duyunca
Ben burdaki yorumlari okuyunca doktorumun iyi oldugunu anladim. Asistaniylada iletisimdeyim.
Devletteki doktorlar boyle iyi olmali .. faydasini gorursem baska sehire de gitsem yine gelirim samsuna

anladım.. üniversitnin tüp bebek bölümünde tedavi görücem şimdi yumurta toplatmak için. ve yumurta varsa sonuçta o da aynı işlemi uygulayacak değil mi ? varsa alıp dondurucam dedi. maliyeti ne olur bilmiyorum sanırım ilaç masrafım cok olur.. onu da işimdem dolayı tanıdık doktor vesilesiyle indirimli almaya çalışıcaz. sadece seneye Ankarada olucam bu ünlü kliniklere gitsemmi bilemedim. maddi güç haricinde pskoloji de gerektiriyor bu süreci devamlı yasamak için..
Sakın bu ünlü kliniklere aldanma
Reklam ve para tuzağı
Sen yumurtanıda boşu boşuna dondurma
Direk embriyo yap ve o halde dondur

P

Ben burdaki yorumlari okuyunca doktorumun iyi oldugunu anladim. Asistaniylada iletisimdeyim.
Devletteki doktorlar boyle iyi olmali .. faydasini gorursem baska sehire de gitsem yine gelirim samsuna
Ne mutlu. İnşallah hamilede kalırsın. Ankara da Bahçeci bizim gibi hastalarla ilgilenmiyor. Recai pabuç hastaları paragoz olduğunu söylüyor.Devlette kiler zaten donasyon diyor. Bide rapor hakkımız var neye yarayacaksa

Embriyoloğu semra hoca çok iyi bir insan
Recaide benimde iki tedavimde havuz oluşturdu 8 embriyo hepside genetik hasarlı çıktı
E2 her bakıldığında para aliniyordu 5 yıldır ilk defa transfer olucakti öyle mutluydum ki sanki hamileydim akşama kadar transfer olmayı bekledim önce 11 dediler 4 oldu ta ki 8 de derken tutmadi dünyam yıkıldı recai hocaya çok bekledik transfer için acaba bişey olmusmudur enbiriyolara dedim bana bir bagirdi sen suclumu arıyorsun şimdi dedi hayır dedim bende ona çıkıştı sonra sakinleşti sonra karar verdim yeter dedim ya kibrisa gidicem niyetim belli Allah büyüktür dedim ya hem maddi hem manevi öyle bir çöküş ki birde yumurta zor gelişiyor ne kadar iğne vuruluyordum tabi kibris olucak diye bi kaide yok ama en azından değerlendirmek lazım bu yaşadıklarım beni çok yordu

Selam arkadaşlar. Bende yüksek fsh düşük amh li olarak yazmak istedim. Şuan tedavideyim 6-8 aydır gidip geliyorum. 32 yaş. Menopoza gireli nerdeyse 2.5 sene olcak. Fsh düşüyor ama klomen ve iğnelere rağmen yumurta çıkmıyor. Şimdi tekrar fsh çıkmış düşsün dr tekrar başlayacagim dedi. Dedigim tek şey yaşın genç. Allah bilir ama çok umutlu değilim
Doktorum Ahmet Erdem. İçinizde menopoza girip giden oldumu? Ankara da hep donasyon dendi. Bu doktor kabul etti beni.
Novaart ahmet erdem ordada tüp bb yaptırdım-)
Allahım benim gezmediyim klinik kalmadı

Ne mutlu. İnşallah hamilede kalırsın. Ankara da Bahçeci bizim gibi hastalarla ilgilenmiyor. Recai pabuç hastaları paragoz olduğunu söylüyor.Devlette kiler zaten donasyon diyor. Bide rapor hakkımız var neye yarayacaksa
Ben evli degilim rapor hakkinida kullanamiyorum. Sanirim ilaclarim pahalli olur. Hayirlisi ama umarim kaliteli yumurta olur

Novaart ahmet erdem ordada tüp bb yaptırdım-)
Allahım benim gezmediyim klinik kalmadı
Simdi gezsem pisman olabilirim parama aciyip. Gezmesem de keskr gezseydim de der miyim diye dusunuyorum bu sefer. Bakalim hayat nereye goturecek. Plan yapmicam artik

Allah herkesin yardımcısı olsun. Para için insanların umutlariyla emekleriyle oynayan doktorları Allah'a havale ediyorum.Bunun vebali çok buyuk

Sevgili zaza daha önce de sana yazmıştım 3.sefer donasyonumu yaptırdım ve yine negatif bahçecide devam etsem mi napsam bitmiş durumdayım nolur bana akıl ver
Çok geçmiş olsun canım
Merkez konusunda akıl veremem korkarım iyi olur duanı alırım kötü sonuçla üzülürsün üzülürüm
Burda her kes merkez hakta bilgi veriyor kararını sen ver
Ben bahçecide devam ediyorum çünkü memnunum

E2 her bakıldığında para aliniyordu 5 yıldır ilk defa transfer olucakti öyle mutluydum ki sanki hamileydim akşama kadar transfer olmayı bekledim önce 11 dediler 4 oldu ta ki 8 de derken tutmadi dünyam yıkıldı recai hocaya çok bekledik transfer için acaba bişey olmusmudur enbiriyolara dedim bana bir bagirdi sen suclumu arıyorsun şimdi dedi hayır dedim bende ona çıkıştı sonra sakinleşti sonra karar verdim yeter dedim ya kibrisa gidicem niyetim belli Allah büyüktür dedim ya hem maddi hem manevi öyle bir çöküş ki birde yumurta zor gelişiyor ne kadar iğne vuruluyordum tabi kibris olucak diye bi kaide yok ama en azından değerlendirmek lazım bu yaşadıklarım beni çok yordu
Rabbim herkesin gönlune gore verir. Sanirim insan kendisi icin yasamaktan vazgeciyor bebek ozlemi hic cikmiyor aklindan.. insAllah uzun zamanlar almaz da yipranmayiz. Gercektem guruptaki eskilerin mesajlarini okudum cogu donasyonlla hamile kalip gitmis gruptan

Kolay hastaları hamile birakabiliyorlar galiba. Çok sikicilar ama bilgi vermek yok birsey yok gir gir çık. Bakalım bu sefer ne yapabilecek. Para aldılar mi sizden peki tedavi icin
Para konusunda çok paragöz değillerdi bilmiyorum şimdi nasıllar hatta rapor bile cikabiloyordu ilaçlar için ama hiç konusmuyordu bilgi vermiyordu en fazla 5 dk

Rabbim herkesin gönlune gore verir. Sanirim insan kendisi icin yasamaktan vazgeciyor bebek ozlemi hic cikmiyor aklindan.. insAllah uzun zamanlar almaz da yipranmayiz. Gercektem guruptaki eskilerin mesajlarini okudum cogu donasyonlla hamile kalip gitmis gruptan
Ben öğretmenim her gün o minik kalperen dokunuyorum hele ki sevgi evinden gelenler onlar apayrı içim acıyor yüreğim sızliyor Allah bu yolda hepimize sabır versin güç versin ben çocukları çok seviyorum .. coj istiyorum o yüzden Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin ins emeğimizin karşılığını alırız rüyalarımda görüyorum kah hamile oluyorum kah kucağında bebek bir rüya bu kadar mı güzel olur uyanmak istemiyorum..

Ben öğretmenim her gün o minik kalperen dokunuyorum hele ki sevgi evinden gelenler onlar apayrı içim acıyor yüreğim sızliyor Allah bu yolda hepimize sabır versin güç versin ben çocukları çok seviyorum .. coj istiyorum o yüzden Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin ins emeğimizin karşılığını alırız rüyalarımda görüyorum kah hamile oluyorum kah kucağında bebek bir rüya bu kadar mı güzel olur uyanmak istemiyorum..
İnşallah tez bir zaman rüyaların gerçek olur

Back
X