- 7 Mayıs 2017
- 677
- 1.287
- 63
19 eylul de ilaclara baslamısız sanırım a 1 ekim de vermıs esımAnladım benm yarın adetimin 14. günü ama eşimi daha örnek vermek için çagırmadılar o yüzden merak ettim herkeste farklı oluyo sanırum
Bizim geç kalmış sanırım yarın kontrolum var iki taraftaki doktora sorucam artk neden bu şekilde anlamadım19 eylul de ilaclara baslamısız sanırım a 1 ekim de vermıs esım
belki kisiden kisiye degısıyordur hıc bılmıyorum kı. Bu ayda 15 ınde basladık 2 kasım transferBizim geç kalmış sanırım yarın kontrolum var iki taraftaki doktora sorucam artk neden bu şekilde anlamadım
Bende ankarada Bülent hulusi zeyneloglu cem atabekoglu Mehmet Erdem recai pabuccu birde gata da bi dr a gittim adını unuttumCanım ankarada en lider doktorları gezdim tedavi oldum
Timur gürgan
Recai pabbutcu
Aydan biri
Tolga ecemiş
Cihangir çakıcı
Ahmet bostancı
İnan bir çoğunun isminide unutum
Ama cem akarsu tanıdığım bildiyim bir numara insan ve doktor
İyiki onu tanımışım
Şimdi hemşireye msj attım ama hemen döncegni pek sanmıyrm saolasın canm cevabın için ben yarn doktora soraymbelki kisiden kisiye degısıyordur hıc bılmıyorum kı. Bu ayda 15 ınde basladık 2 kasım transfer
Canim bende tolga beye gittim sana icini rahatlaticak dogru cvp.veriyim muayene ucretini 15 gun gectikten sonra tekrar oduyosun benide o hazirladi ama ben sadece bir kere ucret odedim yumurta toplama islemine kadar 5-6 kere gittimhatta yumurta toplandi turkiyeye dondugumde tekrar gittim cunku cok agrim vardi tekrar muayene etti ilac verdi ve ucret almadi aradan 1 ay gecti simdi transferim var 2 gun once tekrar gittim yine ucret almadi yani sadece bir kere para odedim ve doktor bey cok ilgili birsey oldugunda kibrisa yaziyorum 2 gun sonra anca cvp veriyo meltem hemsire ama tolga bey aninda geri donuyo ve merak ettigim herseyi anlatiyo ayrica cok basarili bi doktor bana gore yani icin rahat olsun
Gözün aydın çok sevindim. Senin yasadiklarindan sonra firdevsten sogumustum. Ben de oraya gitmeyi istiyordum sen ve birkac arkadas daha yazınca vazgecmistim. Sen yine orada mi yaptin yardim edildi mi.Merhaba arkadaslar hepinizi uzaktan takip ediyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun belki beni taniyan tanir gecen sene mucize ekipte yumurta danosyonu yaptirmistim 3 blas embroyo koyulmustu 3 de tutnamisti 18 ekimde tekrar donmus embriyo transferim oldu ve suan sanirim hamileyim hala inanamiyorum soktayim Allahim herkeslere versin tedavide olan arkadaslarin tum kalbimle diliyorum Zazam ve diger arkadaslar bu son denemeniz olsun hepinizbpozitif haberlerke gelin insAllah
Hatta ilaclari ve igneleri isyerinin altindaki eczaneden alirken tolga beyin adini veriyorum anlasmalari varmis cok guzel indirim yapiyorlar tahlillerimide muayenesinde hemsiresi kan alip gonderiyorlar inan burdaki hastenelerden daha az ucret aliyorlar benden bu arada ben afyondan gelip gidiyordum ankarayaÇok teşekkür ederim gerçekten içim rahatladı. Kendisini beğendim zaten. Umarım tedaviniz yolunda gider banada Meltem hemşire çok geç cevap veriyor hatta bazen Arzu hanıma tekrar hatırlatıyorum da öyle dönüyor.
Rabbim herkezin gönlüne göre versin nasılsın canımKızlar nolur boş şeyler üstünde atışmayın
Bir arkadaşımız baküde denemiş reklamcımı,asıl bizim gibi evlat peşinde koşanmı en düzünü allah biliyor
Bizde dualarımızı edelim o arkadaş için doğruysa kabul olsun,anne olsun,mutlu olsun
Yalansa yine allaha tevekkül
İyim neocumRabbim herkezin gönlüne göre versin nasılsın canım
Vallahi iyi hatırlatın hulusi,ahmet erdem
Bende ankarada Bülent hulusi zeyneloglu cem atabekoglu Mehmet Erdem recai pabuccu birde gata da bi dr a gittim adını unuttum
Baskentte gogsen hoca vardı ben gitmedim ama duydum ya aslında en son recai hocada havuz yapildi tutmadi genetik tahlil istedi karyotip leme benin 12 kromozom bozukluğu çıktı mutkaka pgt yapilmalu ama benim her tedavide 1 yumurtam oluşuyor ve cok iğne kullanıyorum ancak gelişiyor 4 yada 5 kez tedavi olucam pgt icin o yüzden bıraktım yani bi ara arkadaşın biri dedi cem beye git diye .birde dr bana başta deniyelim dedi bi kaç tanesini sonra sürekli yumurya yok deyip yüzüme vurdular cok yıprandım ha kibrista olcağı garanti değil ama böyle cok yıprandım şuan kararımı verdim ama para ayarlamaya çalışıyorumVallahi iyi hatırlatın hulusi,ahmet erdem
Baş kent hastanesinde bir prof vardı unutum ismini bile-))
Burdan bir arkadaşımı cem beğe yöneltim adam almamıştı donasyon olunca
İstersi bir ara görüş belki alır seni
Ama o dönem başı bir olayla sıkılmıştı belki ondan almadı
Inşallah ilerde sıkıntı çıkarmaz canım ama eşim sperm donasyonunu haram diyo başta olur demişti allah herkesin gönlüne göre versinYazdiklarinizi okuyunca kendimi gordum sanki. Benimde erkek arkadasim var daha evlenmedim. Doktor bana da cocugun olmaz gibi biseler dedi. Bemde herseyi soyledim. Anlattim. Evlenmek istiyor dert etmiyor. Fakat ilerde cocukla ilgili cok sknti yasarsak. Simdi kabul etti ama sizin gibi cocuk cocuk derse.. donasyonu anlattim sonra knsrz bunlari cok erken felan dedi. Karsiyim felan demedi. InsAlllah sizinde gonlunuzce olur hersey..
Evlatlık alınca sevap bile kazanıyorsun ama ben evlatlık istemiyorum onu karnında hissetmek istiyorum tek çözüm kök hücre gibi görünüyor bizim için. Allah hepimizin yardımcısı olsunevlatlik alincada haram olmuyor mu cok bilmiyorum bu konulari ama sonucta o ikinizinde kanindan olmayacak hem evlatlik aliyosun bakiyosun buyutuyosun büyüyünce anne babasini ariyor buyunce ben oyuzden evlatlik istemem allah insallah normal yolla olmamizi saglar olmazsa donasyonla olmamizi nasip etsin insallah arkadasim cok zor bir durum seninkiside biz yine kendi icimizde buyutuyoruz emziriyoruz dye kendi evladimizdan farkli olacagini düşünmüyoruz ama erkekler oyle düşünmüyor onlarin bir bagi olmuyor oyuzden guzellikle konusarak enisizi ikna etmeye calisin evliliginiz sevginizde cok degerli allah yardimcimiz olsun
Evt donmusum vardi orda 2 tane onlari transfer oldum yardim derken maddi yondenmi hayir donkus transfere 1500 odedik insAllah saglikla buyusunde kucama alimde maddiyat hic onemlindegil zaten 3 yildir servet harcadimGözün aydın çok sevindim. Senin yasadiklarindan sonra firdevsten sogumustum. Ben de oraya gitmeyi istiyordum sen ve birkac arkadas daha yazınca vazgecmistim. Sen yine orada mi yaptin yardim edildi mi.
Evlatlık alınca sevap bile kazanıyorsun ama ben evlatlık istemiyorum onu karnında hissetmek istiyorum tek çözüm kök hücre gibi görünüyor bizim için. Allah hepimizin yardımcısı olsun
hadi insA bebekleriniz saglıkla büyüsün, gelissin, size tutunsun . Güzel haberlerinizi bekliyoruzEvt donmusum vardi orda 2 tane onlari transfer oldum yardim derken maddi yondenmi hayir donkus transfere 1500 odedik insAllah saglikla buyusunde kucama alimde maddiyat hic onemlindegil zaten 3 yildir servet harcadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?