- 22 Ağustos 2017
- 1.075
- 2.752
- 133
2 kere muayene parasi alicaklardir bencede.insallah sonucun çok güzel olsun.Ankara Tolga Ecemiş
Özel ankara tüp bebek merkezinde dr Cem AkarsuSiz kime gidiyorsunuz bende ankaradayim aklımda olsun
Sen 500 tl verince asistanıyla konuşsaydın bu verdiyim para kaç günlük geçerliAma Gynolife Murat bey ben ona güveniyorum benim takiplerimi o yapıyor dedi.Takip olarak bahsettiğim transfer öncesi rahimi hazırlama. Belki 1 ay içerisinde hazırlayacağı için sadece 2 kere alır ücreti. Gittiğimde konuşacağım ama 4-5 kere gidilecekse bütçemi sarsar zaten donasyon 5000 euro
Sana dedim iyi dr ama çok paracıAnkara Tolga Ecemiş
Evet o dr çok duydum hatta bi ara tup bebek içinmi gitsem dedin ii bi dr muş muayne ücreti de makul muşÖzel ankara tüp bebek merkezinde dr Cem Akarsu
aile hekimiyim atasehir istanbuldayımSanırım sen.zaza.yeşilada sırayla tedaviye başlıycaksınız.Tüm kalbimle dualarım sizlerle ve özellikle transfer günü konsantre olup pozitif enerji yollıyacağım size.
Hamilelik sanırım ikiz oldugundan benim düşündüğümden daha zorluymuş Sancımın olmadığı gün kendimi şanslı hissediyorum.Rabbim sizlerede yaşatsın can_ı gönülden inşallah.
Hekim olduğunu biliyorum ama uzmanlık alanını hiç sormamıştım.nedir acaba ?
valla ben burada gencten bır tup bebek dr una gıdıyorum memorıal atasehır de... Bır kere muayene ucretı verdım saglıkcılara yuzde 20 ındırım var ıkıncı gıttıgımde de kontrol oldugu ıcın para alınmadı zaten bır daha da gıtmeme gerek kalmadı.Arkadaşlar yumurta donasyonu yaptıranlara bir sorum olacak? Sizi transfere hazırlayan doktorlara ayrıca ödeme yaptınız mı? Ben gynolife ın beni yönlendirdiği doktorla görüşmeye gittiğinde muayene ettiği ve fikir verdiği için sanırım 500 tl aldı. Acaba hazırlık sırasında da alır mı?
Bir faydam olursa ne mutlu bana canım.Yazık olmuş.Çok üzücü bir durumSelmacım nakadar değerli fikir söyledin
Alkah senden razı olsun
2 arkadaşımız tanıdığım biri 16 biri 17 haftada doktorlarının bu ihmalinden bebeklerini kayb etti
Seviyorum sizi canlarım
Bu topik bizi çok şeye öğreti
cok tesekkur ederiiz ama yani takıp etmeyip gorememeleri de cok uzucu zaten ne yollardan gecıyoruz... Rabbim ne olur saglıklı yavrularımızı eve getirmeyi nasip etsin.Bir faydam olursa ne mutlu bana canım.Yazık olmuş.Çok üzücü bir durum(
Canım ankarada en lider doktorları gezdim tedavi oldumEvet o dr çok duydum hatta bi ara tup bebek içinmi gitsem dedin ii bi dr muş muayne ücreti de makul muş
Canım kardeşim rabbim kucağına almayı nasip etsin bu bebeğiniMerhaba arkadaslar hepinizi uzaktan takip ediyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun belki beni taniyan tanir gecen sene mucize ekipte yumurta danosyonu yaptirmistim 3 blas embroyo koyulmustu 3 de tutnamisti 18 ekimde tekrar donmus embriyo transferim oldu ve suan sanirim hamileyim hala inanamiyorum soktayim Allahim herkeslere versin tedavide olan arkadaslarin tum kalbimle diliyorum Zazam ve diger arkadaslar bu son denemeniz olsun hepinizbpozitif haberlerke gelin insAllah
Haydi canım git kuzularını al ve güzel sonuçla buranı renklendirBu arada Allahtan birşey cıkmazsa ben persembe gunu ucuyorum kıbrısa. Cuma transfer sanırım cts aksam donecegız... Heyecan dorukta... Stressss yokk diyen hekimlerin sözleri kulaklarımda... :)
Allah yardımcn olsun canm güzel haberle dön inşallah..peki ilk adet gününden itibaren eşin kaçıncı gün örnek vermeye gitmşti yani arada kaç gün var ve şuan transferin adetin kaçıncı günü yapılacakBu arada Allahtan birşey cıkmazsa ben persembe gunu ucuyorum kıbrısa. Cuma transfer sanırım cts aksam donecegız... Heyecan dorukta... Stressss yokk diyen hekimlerin sözleri kulaklarımda... :)
papatyacım biz gecen ay gıttık taze transfer yapılacaktı lakin benım bır yumurtam kendılıgınden erkenden catlatınca progesteron yuksek cıktıgından mecbur donduruldu embryolar. Sımdı o donmuslar transfer edılecek hayırlısı ile. Sanıyorum 12.ci gün örnek vermiş oldu. Simdi son adetimden hesaplarsam transfer adetin 17.ci günü olacakAllah yardımcn olsun canm güzel haberle dön inşallah..peki ilk adet gününden itibaren eşin kaçıncı gün örnek vermeye gitmşti yani arada kaç gün var ve şuan transferin adetin kaçıncı günü yapılacak
Haydi canım git kuzularını al ve güzel sonuçla buranı renklendir
Anladım benm yarın adetimin 14. günü ama eşimi daha örnek vermek için çagırmadılar o yüzden merak ettim herkeste farklı oluyo sanırumpapatyacım biz gecen ay gıttık taze transfer yapılacaktı lakin benım bır yumurtam kendılıgınden erkenden catlatınca progesteron yuksek cıktıgından mecbur donduruldu embryolar. Sımdı o donmuslar transfer edılecek hayırlısı ile. Sanıyorum 12.ci gün örnek vermiş oldu. Simdi son adetimden hesaplarsam transfer adetin 17.ci günü olacak
Canim bende tolga beye gittim sana icini rahatlaticak dogru cvp.veriyim muayene ucretini 15 gun gectikten sonra tekrar oduyosun benide o hazirladi ama ben sadece bir kere ucret odedim yumurta toplama islemine kadar 5-6 kere gittimhatta yumurta toplandi turkiyeye dondugumde tekrar gittim cunku cok agrim vardi tekrar muayene etti ilac verdi ve ucret almadi aradan 1 ay gecti simdi transferim var 2 gun once tekrar gittim yine ucret almadi yani sadece bir kere para odedim ve doktor bey cok ilgili birsey oldugunda kibrisa yaziyorum 2 gun sonra anca cvp veriyo meltem hemsire ama tolga bey aninda geri donuyo ve merak ettigim herseyi anlatiyo ayrica cok basarili bi doktor bana gore yani icin rahat olsunAnkara Tolga Ecemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?