Evlatlık alınca sevap bile kazanıyorsun ama ben evlatlık istemiyorum onu karnında hissetmek istiyorum tek çözüm kök hücre gibi görünüyor bizim için. Allah hepimizin yardımcısı olsun
tam olarak sorunu ne hıc bır tane bıle aktıf sperm yok mu?
Ayrıca evet sini acıdan bakınca cok zor onunda psıkolojısını ben anlıyorum. Ben de zor karar verdım esımle ne kavgalar ettım ama baktım o da buna deger denemeye netıce de anası ben bbası o olacak. Konusa konusa yavas yavas ısledı benı. Netten bırseyler buldu okuttu ben de demek kı aslında ıcten ıce dusunuyormusum bır de tr de cok dr a gıdıp konustukca da oturdu hersey belkı sız de bir sure sabır edıp sevgı ve sakınlıkle anlatabılırsınız. Dua edelim insA

Evet arkadaslar üstün tecrübelerinize ihtiyacım var. Ben ne yiyeyim ne iceyim. Transfer gunu ve sonrası dıkkat etmem gerekenler. Muhakkak merkez anlatıyprdur ama sizler yasadınız. Su basarı oranı ıcın bılmem gereken seyler var mı? Tesekkurler.

Evet arkadaslar üstün tecrübelerinize ihtiyacım var. Ben ne yiyeyim ne iceyim. Transfer gunu ve sonrası dıkkat etmem gerekenler. Muhakkak merkez anlatıyprdur ama sizler yasadınız. Su basarı oranı ıcın bılmem gereken seyler var mı? Tesekkurler.
Ye iç keyfine bak inan bana her şey boş
sağlıklı embriyo tutunur
bol su iç kabızlık olmasın

cok tesekkur ederiiz ama yani takıp etmeyip gorememeleri de cok uzucu zaten ne yollardan gecıyoruz... Rabbim ne olur saglıklı yavrularımızı eve getirmeyi nasip etsin.
Çoğu doktor takip etmiyor.12 haftadan sonra alttan değil göbekten bakıyorlar.Sonucta erken doğum diye bir risk var.Bence her doktorun bakması gerek.Doktorumun söylediğine göre erken doğumu önleyen tek şey progesteron ilacı.Bu kadar küçücük bir detay neleri önlüyor.

Çoğu doktor takip etmiyor.12 haftadan sonra alttan değil göbekten bakıyorlar.Sonucta erken doğum diye bir risk var.Bence her doktorun bakması gerek.Doktorumun söylediğine göre erken doğumu önleyen tek şey progesteron ilacı.Bu kadar küçücük bir detay neleri önlüyor.
Bana başından beri progesteron vermediler günde 8 tane estrofem hem vajinadan hem ağızdan,crinone jel, eutrox kullanıyorum, kalçadan puroluton depot, göbekten,clexane kullanıyorum diğer ilaçları saymıyorum ama Dr bana neden progesteron vermedi acaba

Bana başından beri progesteron vermediler günde 8 tane estrofem hem vajinadan hem ağızdan,crinone jel, eutrox kullanıyorum, kalçadan puroluton depot, göbekten,clexane kullanıyorum diğer ilaçları saymıyorum ama Dr bana neden progesteron vermedi acaba

Crinone Jel progesteron içeriyor

puroluton depot zaten progesteron deposu iğnesi ayrıca crione jel de aynı.Fazlasıyla kullanıyorsunuz:)

puroluton depot zaten progesteron deposu iğnesi ayrıca crione jel de aynı.Fazlasıyla kullanıyorsunuz:)
Çok saolun arkadaşlar beni aydınlattınız neden banada vermiyo diye üzülüyordum bu hafta 10 hafta olcak bu hafta bitince jeli bırak dediler puroluton depot 16 haftaya kadar kullan bırak dediler bni hazırlayan Dr hemşiresiyle vatsapdan konuşuyorum kesmedim irtibatımı muayene gidemiyorum ama çünkü kendi Dr bakmıyor gebelere uzmana yönlendiriyorlar üstelik muayene üçreti 600 tl çok pahalı bide kızlar sanki kalçamda yerinden ayrılcakmış gibi ağrıyor kasık ağrısı ve bel ağrısı arttı bu hafta sizce normaldir

Çok saolun arkadaşlar beni aydınlattınız neden banada vermiyo diye üzülüyordum bu hafta 10 hafta olcak bu hafta bitince jeli bırak dediler puroluton depot 16 haftaya kadar kullan bırak dediler bni hazırlayan Dr hemşiresiyle vatsapdan konuşuyorum kesmedim irtibatımı muayene gidemiyorum ama çünkü kendi Dr bakmıyor gebelere uzmana yönlendiriyorlar üstelik muayene üçreti 600 tl çok pahalı bide kızlar sanki kalçamda yerinden ayrılmamış gibi ağrıyor kasık ağrısı ve bel ağrısı arttı bu hafta sizce normaldir
iğne çok yağlı ondan fena ağrıyor canım.16. haftaya kadar iğne kullanman da çok iyi.Benim doktorum 34.haftaya kadar progesteronu kullanacaksın dedi.İğne değil hap yeterli şükür.Siz de ilacı bıraktıktan sonra 20.haftalarda doktorunuza rahim ölçümü yaptırıp erken doğum riski varmı yokmu öğrenebilirsiniz.Ücret çok pahalıymış.Riskli gebelikte ünlü bir doktormu?

iğne çok yağlı ondan fena ağrıyor canım.16. haftaya kadar iğne kullanman da çok iyi.Benim doktorum 34.haftaya kadar progesteronu kullanacaksın dedi.İğne değil hap yeterli şükür.Siz de ilacı bıraktıktan sonra 20.haftalarda doktorunuza rahim ölçümü yaptırıp erken doğum riski varmı yokmu öğrenebilirsiniz.Ücret çok pahalıymış.Riskli gebelikte ünlü bir doktormu?
Evet Bülent tıraş bni hazırlayan Dr çok iyi ama uzman Dr yönlendiriyorlar gebeleri aynı üçret 600 tl önceden bir iş yaparsam çok sabit ayakta kalırsam ağrıyordu belim şimdi sürekli kasık ağrısından bni korkutuyor her an bişey olacakmış gibi hem erken deyilmi sence göbekten olan iğne doğuma 3,4 gün kala bırak dediler

Son düzenleme:
Merhabalar rahim hazırlığı için bugün ben de ilaçlara başladım. Size birşey sormak istiyorum klinik bana iki farklı donör yumurtasından transfer önerdi şansı yükseltmek için hiç böyle bir durumla karşılaştınız mı?

Evet arkadaslar üstün tecrübelerinize ihtiyacım var. Ben ne yiyeyim ne iceyim. Transfer gunu ve sonrası dıkkat etmem gerekenler. Muhakkak merkez anlatıyprdur ama sizler yasadınız. Su basarı oranı ıcın
Ben kayısı yemiştim kabız olmamak için. bol su içtim kendimi çok kasmistim ama birdahakine öyle yapmiycam normal hayatıma devam edicem ve bol dua okuyun elinizi karniniza dokunup dua okuyun yer gök dua ins pozitif sonucu da alirsiniz

ben havuç suyu içtim gitmeden önce başladım toplamda bi hafta filan ananas yedim..çok su içtim..ceviz ve çiğ badem yedim..kabak çekirdeği yedim..herşeyi yaptım..olmadı..bir daha olursam transfer asla yapmayacağım..çünkü alakası yok..sakin ol..dua etki embriyoların rahmini sevsin..o kadar..ben de dua edeceğim..tüm kalbimle pozitif diliyorum canım sana

Kabiz olmamak icin gunkurusu ye bol su ic. Arada hareket et ki kan dolasimi olsun. Faydasi okdu mu bilnem ama o donem bol bol ananas yemiş ve visne suyu icmistim. Ama isin özü ye ic rahat ol. Yolunuz acik olsun inşallah

tam olarak sorunu ne hıc bır tane bıle aktıf sperm yok mu?
Ayrıca evet sini acıdan bakınca cok zor onunda psıkolojısını ben anlıyorum. Ben de zor karar verdım esımle ne kavgalar ettım ama baktım o da buna deger denemeye netıce de anası ben bbası o olacak. Konusa konusa yavas yavas ısledı benı. Netten bırseyler buldu okuttu ben de demek kı aslında ıcten ıce dusunuyormusum bır de tr de cok dr a gıdıp konustukca da oturdu hersey belkı sız de bir sure sabır edıp sevgı ve sakınlıkle anlatabılırsınız. Dua edelim insA
Sperm hiç yok canım çok araştırdım tıpta bize çözüm şimdilik yok . Inşallah siz bebek sahibi olabilirsiniz. Evlenmeden önce bu kadar üzüleceğimi tahmin bile etmiyordum şimdi kimseyle yüzyüze gelmek istemiyorum eve kapandım resmen

Back
X