Hayırlı olsun ins pozitif olur bu ağrılar acıları unuturuz duygularınızı bastirmissiniz ve daha sonra bian patlama oluyor herşey gönlünüzce olsun sizin yazdıklarinizi hep takip ediyorum çünkü çok sempatisiniz genelleme yapmak istemiyorum ama ben hiç böyle sempatik bir dr la karşılaşmadım belkide onyargili yaklaşıyorum bilmiyorum:)

Son düzenleme:
Mentha canım ,doktorumun yönlendirmesiyle hazırlık sürecim oldu 2 ay ilaçla regl oldum diye yazmışsın .acaba bu 2 ay regl durumunu merkezdeki doktorlamı karar verdiniz yoksa seni takip eden doktorunmu karar verdi ? Regl için hangi ilacı kullanmıştın canım?

Tsh,004 olmuş bayağı düşmüş dahiliye gittim ilacın dozunu düşürdü hafta içi 75 hafta sonu bir buçuk içiyordum şimdi 50 düşürdü dozu bir hafta snr bidaha tahlil istedi aslında endokrinoloji ye gitmek gerekiyormuş dozun ayarlaması için

Hayırlı olsun canım bebişlerin sana sımsıkı tutunsunlar inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

İnşallah bu garib duygular devamla güzel sonuçlarla devam etsin

Canım bende dün ofis histeroskopi oldum narkoz vermeden baktı doktor rahim ağzından geçerken adet sancısı gibi ağrı oluyor haberin olsun
Ameliyat yapılmasa boşu boşuna epidural yaptırma zaten onun ağrısı cihazın içine girmekten daha ağrılı
Geçelim bana kavitemde sağ tüpe geçen delik gözüküyor sol delik yine perdeleşmiş
Ama kavite geniş ve iyi
Artık bilmiyorum ne yapıcam bir yalnışlık yine bu kadar emeklerimi çöpe attı
Kürtaj yine yapışıklığa yol açtı
Allah bana güç kuvvet versin
Yinede bu halimle transfere gidicem kaviteye güvenerek
Dualarınızda benide hatırlayın canlarım

Kızlar bugünde haber gelmedi donör kaç günde bulup haber veriyorlar fazla mı acele ediyorum 17 gün oldu ne dersiniz
Merkeze yazsana ama acele etme
Geç olması iyi demek araştırıyorlar
Buldukları donöru bile araştırıyorlar
Sen o merkezden kork ki direk donör bulsalar
Arkadaşım çehoslovakiyada yaptırdı bir donöru seçmek ve protokole koyması 2-3 ayı buldu

Transfer ertesi ishal olan oldu mu? Esım dıyor ki ikimizde saglıkcıyız abuk sabuk sorularla dolduruyorsun kafanı...
Neyse transfer 1.ci sabah ishal oldum... bişi hissetmiyorum , 24 saattır sıgara ıcmedım benım ıcın buyuk basarı , kahve de ıcmedım :)
Esim min nikotinli bir sigara aldı krize girersem diye...

bu kadar çok kendini dinleme canım ben ilk tüp bebek denememde hiçbirşey bilmiyorum evde internet yok ve ilki tuttu ondan sonrakiler tutmadı ve ben çoğu şeyi bilince de o günler geçmek bilmedi hamile kaldım fakat düşük oldu şu an rahat olmaya bak zaten kaliteli embriyolar seninki hava değişiminden olmuştur büyük ihtimal

Kuzum çok geçmiş olsun bol su birde reflor eşine söyle getirsin

Ben de transferden 8 10 saat sonra ishal olmustum. Ama orada bir lokantada yediğim yemeğe baglamıştım

Rahatladım canımhaber aldım regl olunca hayırlısıyla başlıyoruz heyecan işte inşallah hayırlısıyla allah hepimizşn kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun buradan hep güzel haberler verelim birbirimize

ay valla su dısında hıc bısı ıcmıyorum ama bu idhal azcık korkuttu benı. Neyse yatıyorum sımdı aksam ucagı ile dönüyoruz hayırlısı ile bakalım..
Sıkıca tutunsunlar annelerine allah onları ve seni korusun sağlıklı bir gebelik oldsun hayırsıyla kucağına alman nasip olsun

Rabbim inşallah nasip eder canım, duamdasınız hepiniz başlayan, transferi olan, başlamaya niyeti olan Rabbim zoru kolaylık eylesin yardımcısı olsun. Kurban olduğum Allahım hayırlısıyla ol de Rabbim, sağlıkla kucaklarına almayı nasip et Allahım.

Hanımlar kabızlık için bir çare bulan varmı dubalac şurup verdi doktor ama hiç işe yaramıyor. Hergün kayısı suyu kefir ve bol su içiyorum. Zeytinyağlı sebze yemekleri ile besleniyorum ama yinede olmuyo. Tavsiyesi olan varmı?

Ay kurban olduğum kıyamm sana..allah yardımcın olsun.. kısa sürecekse iğne yerine narkozsuz olmasını tercih ederim sorcam doktora..yazdıklarını Google’dan arayıp okuyacağım senden öğreneceğimiz çok şey var..hamile kalkınca da bizi bırakma emi:)seviyorum seni allah yar ve yardımcın olsun

magnesie calcinee saba toz.
1.5 kasık suya koy iç .baktin yetersiz gelirse 12 saat sonra 1.5 kasik daha iç tüm sorunun çözülüyo.cok guzel bisey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…