Canm cok sagol allah bın kere razı olsun dua degılmı zaten herseyın bası dualar yeter senınde cok zor anlaya bılıyorum burdakı cogu arkadas aynı hevesle gıdıyor ılklerde kesım olucak dıye belkıde oyle hıssettırıyorlar bıze o ınancı guvenı verıyorlar bır kere gıdıp bıtecek bebegımız olacak gıbı ama umdugumuz olmayınca cok farklı yıkım oluyor benım farlı bı durum herkezın acısı kendıne en ıcten hısseden acıyı kışi kemdısı dır maddı anlamda col yıkım oluyor umudunu toplasan maddıyat var maddıyatı halletsek guc guven gerek her acıdan zor gercekten kıbrıs kumar yerı ya bızımde bı cesıt kumar gıbı kazanmakta var kaybetmekte
Aynen öyle kuzum..şans...kumar...

Hem doktorumla hem embryologunla konustum simdi. Gercekten Allahtan olmadi dediler. Sebep yok. Bir daha deneyecegiz dediler. Subat gibi bir daha goruselim dediler. Hersey iyi cok istiyorsaniz sperm dna hasar yaptir birsey cikacagini dusunmuyorum ama aklinda kalmasin dedi. 3.undu de histeroskopi oneriyoruz dedi. Indirim olarak da anladigim yuzde 30 iniyor durum bu.
gynolife ve bahceci ne kadardi arkadaslar?[/QUOTE
Ablam sen hangi merkezde denemiztin

ayn
Canom cok uzuldum. uzul agla aglama demiycem. Hakkinda hayirlisini versin Allahim hepimizinde. Yanliz gittigim bir dr sperm sayiso iyi ise dna hasari olmazmis. Ama sperm testinin yaninda benim dr. Hep bir test daha yapiyor testin adi kruger testi.sanirim ne ise yariyor bilmiyorum pek erkek sorunlarini anlamiyorum.Sadece sana tek tavsiyem birdahaki transferinde. Adetten sonra 1 gun ara ile taze nar suyu. Transferden 3 gun once basla 1 dilimi gecmeyecek sekilde 1 gun arayla transfer ve sonraki gun ananas ye. Denedim biliyorum. Ve hepsinden onemlisi moral motivasyon ve istek. Sen o bebegi isteyeceksin once sonra olacagina inanacaksin ki beyin otomatik olarak o bebegi kabul etsin. Ben sana kizdim yani bir kac gun once hemen karalar baglayip olmadi dedin. Olur mu hic beden 12. Gun istiyorlar testi herseyin bir zamani var bazi bebekler ilk tutunup sonra dusuyor lutfen ama lutfen bir dahaki sefere 12. Gun baktir kanda. Ayrica merkezin ismine aldanip yada doktorun namina aldanip bir merkez secme. Merkezi secerken
1. Kriter embriyolog kac yillik deneyime sahip?
2. O merkezde kac yildir gorev yapiyor?
Inan ki her dr. O transferi yapar doktora degil embriyologa onem ver.
en embryologa bakmıstım ben de ne bıleyım aman... Ama bu narsuyu ve ananas ı yapacagım. Tesekkruler Meyra

Acaba bende senin gibi düşünücem zazam bu son dondurulmuşlarimi koydurduktan sonra herseyi anlicam sanirim ve farkettimde halile giden kimse yok ya gynolife yada bahceci ve sen beni ilk tedaviye başladigimda uyarmiştin inşallah pisman olmam
Merhaba bende Perşembe hit e gideceğim siz ne zaman gideceksiniz hit te ilk denemeniz mi olacak

Yeşilada cm
Senin ilki gynolife idi dimi
Şimdi ikinci nasıl olacak
Bu konuda ne dediler
Birde donöru nasıl ayarlıyorlar.
Yani onun yumurtasını donduruyorlarmı yoksam.
Bizim adetle başlayanmı ayarlıyorlar.
İnanın arkadaşlar benim kafam baya karıştı
mev hazan bende estrofen başladım.2gündür.ama dediğin gibi bir açıklama yapmıyolar

Zaza canım sende hazırlık yapiyordun ne oldu, ilaca başlandınmı ?

Kzlar mrb beni hatrlayan bilir 6 ay önce donayondan bi oğlum oldu. Ama dün test yaptm çift çizgi çktı nasıl olur doktor bana asla olamaz senin çocuğun demişti hala şoktaym dün 1 saat ağladm gece uyumadm hayal gibi geliyo bana. Inanamıyorum
Rabbimin büyüklüğü hikmeti. Cok sevindim adınıza hayırlı olsun. Allahım size gösterdiği gibi mucizesini evlat isteyen bütün arkadaşlara nasip etsin inşallah

Kzlar mrb beni hatrlayan bilir 6 ay önce donayondan bi oğlum oldu. Ama dün test yaptm çift çizgi çktı nasıl olur doktor bana asla olamaz senin çocuğun demişti hala şoktaym dün 1 saat ağladm gece uyumadm hayal gibi geliyo bana. Inanamıyorum
Canım çok çok tebrik ederim..allah ol dedi mi olur...sağ salim kavuştursun rabbim..oğluşun uğurlu gelmiş:)

Şaka gibi.
Hayırlı olsun çok sevindim canım.
Allah tamamına erdirsin.

Ne güzel bi haber çok sevindim İnan ki :))) Allah isteyen herkese nasip etsin bebişin şans getirmiş gerçekten :))

Tebrik ederim hep söylüyorlar ya kafa rahatlığı önemli diye nasıl güzel bir duygudur şimdi

mev hazan bende estrofen başladım.2gündür.ama dediğin gibi bir açıklama yapmıyolar

Canım beni bu gün aradılar.
DonörÜm bulunmuş.
Dedim nasİl olcak bu iş.
Dediler hangi ayda istiyorsunuz.
Ocak ayı istiyorum ben.
Ocak ilk adetinizle bizi arayın.
Biz aynı anda donörün adetini başlatacağız.
Biz fresh kullanıyoruz dediler.
Ben tamam dedim.
Biraz benim korkularım var dedim.
Daha önce 3 negatif donasyon olunca canım.

Hemen bi kan ver arkadaşım.
inşallah orada da hamilelik sonucunu görürsen hep birlikte mutlu oluruz.

hıc sasırmadım bana kac de soyledı bır kere dogur goreceksın kendılıgınden dahı olur... Ayrıca yasayan arkadasım da var. Kan testı verın hemen. Allahım tamamını erdırsın ınsA

Back
X