Canom cok uzuldum. uzul agla aglama demiycem. Hakkinda hayirlisini versin Allahim hepimizinde. Yanliz gittigim bir dr sperm sayiso iyi ise dna hasari olmazmis. Ama sperm testinin yaninda benim dr. Hep bir test daha yapiyor testin adi kruger testi.sanirim ne ise yariyor bilmiyorum pek erkek sorunlarini anlamiyorum.Sadece sana tek tavsiyem birdahaki transferinde. Adetten sonra 1 gun ara ile taze nar suyu. Transferden 3 gun once basla 1 dilimi gecmeyecek sekilde 1 gun arayla transfer ve sonraki gun ananas ye. Denedim biliyorum. Ve hepsinden onemlisi moral motivasyon ve istek. Sen o bebegi isteyeceksin once sonra olacagina inanacaksin ki beyin otomatik olarak o bebegi kabul etsin. Ben sana kizdim yani bir kac gun once hemen karalar baglayip olmadi dedin. Olur mu hic beden 12. Gun istiyorlar testi herseyin bir zamani var bazi bebekler ilk tutunup sonra dusuyor lutfen ama lutfen bir dahaki sefere 12. Gun baktir kanda. Ayrica merkezin ismine aldanip yada doktorun namina aldanip bir merkez secme. Merkezi secerken
1. Kriter embriyolog kac yillik deneyime sahip?
2. O merkezde kac yildir gorev yapiyor?
Inan ki her dr. O transferi yapar doktora degil embriyologa onem ver.