Mutlaka yazıcam merkezin ismi ivf prof zech alman doktoru açmış
donoru hazırlaması 3 ayı buldu çok titiz tüm genetiyine bakılıyor donörun
çünkü önemli olan size genetiyi sağlıklı evlat vermemiz diyor
6 tane blastosisti oluşmuş ve birini transfer etmişler çoğul gebelik istemiyorlar
8500 eu tedavilerinin ücreti
ve tek donörün tüm yumurtaları sizin demişler
bölmüyoruz yumurtaları
inanın bunları duyunca artık kıbrısta ne dönüyor siz düşünün
Bu merkez nerde arkadasim cokta oahaliymis

Birde o serumun en iyisini taktırdım
Olıclınomel no 4-550E
Transfere 2 gün kala ve her 5 günde bir
Bu serumu en son çare düşünüyordum cem akarsunun hemşiresi takıyordu
Hep taktırdığımda cem bey bakıp hep boş boş şeylerle vücuduna yükleniyorsun kanıtlanmamış şeyler bunlar
Bende kızıyordum ona
İşe yaramadığını ve boş şey olduğunu en son hamile olduğum halde bana negativ deyince transferin 11 günü ilaçları burakınca ve 2 hafta sonra rahmimde kese görülünce içindede yoksağıyla anladımki bu serumlar falan hep boş şeylerdi
Önemli olan hormonlardı kızlar
Donasyonda her şey dışardan veriliyor progesteron,östojen
Onları ilk hamilelik günlerde bebekten alınca hormon değerleri düşüyor ve gebelik ilerlemiyor
Ben canlı şahit size
En son gebeliğimde ondan ilerlemedi
Hayırlısı olsun demek artık klesıklestı ne duyarsak arastırıyoruz ıste bende sureklı dusuk oldugu ıcın acaba ne atlıyoruz dıye arastırıyoruz deneme yanılma ıste canm sabırla

Kızlar selam buralarda yeniyim sizlerden fikir almak istiyorum benim yaşımdan dolayı tüp bebekle de çocuğum olmuyor. O yüzden yumurta donasyonu tedavisine doğru yöneldik eşimle. Sizler tecrübelisin hangi merkezlerle iletişime geçmeliyim bir kere deneme yapabiliriz ekonomik koşullardan dolayı en iyisi olsun istiyoruz.

Kızlar selam buralarda yeniyim sizlerden fikir almak istiyorum benim yaşımdan dolayı tüp bebekle de çocuğum olmuyor. O yüzden yumurta donasyonu tedavisine doğru yöneldik eşimle. Sizler tecrübelisin hangi merkezlerle iletişime geçmeliyim bir kere deneme yapabiliriz ekonomik koşullardan dolayı en iyisi olsun istiyoruz.
Hoş geldin canım
siz bu topiği bir 2-3 bin geriye okusanız size seçiminizde yardım olur

Bende bu haberi okudum ,bence kıbrıstaki merkezleri değilde o merkezlere giden bizleri ve bu merkezlere yönlendiren doktorları ve bizim durumumuzda olan hastaların takibini yapan doktorları bide reklamını yapan yonlendiren herkesi kapsıyor. Belki de ben yanlış yorumluyorum ama benim anladığım bu.

Kısacası bize diyorlarki, hiç anne olmaya heveslenmeyin.
Durumunuzu kabul edin ve kenara çekilin diyorlar.

Son düzenleme:
Bende bu haberi okudum ,bence kıbrıstaki merkezleri değilde o merkezlere giden bizleri ve bu merkezlere yönlendiren doktorları ve bizim durumumuzda olan hastaların takibini yapan doktorları bide reklamını yapan yonlendiren herkesi kapsıyor. Belki de ben yanlış yorumluyorum ama benim anladığım bu.

Aslında ben de senin gibi yorumladim ama o zaman büyük bir sorun demek değil mi bu durum

Merhaba kızlar benim transfer yapıldı gayet başarılı geçti diyorlar bekleyip görecez artık, Allah yazdıysa sonuç pozitif olur. İdrar olayını da tecrübe sahibi olunca çözüyorsun:)) çok sıkıştıkça biraz boşaltım yaptım :)) bu sefer nedense bir sakinlik bir dinginlik hakimdi bende, ne bir panik ne bir heyecan aksine çok neşeli girdim Allah sonunu hayır etsin, darısı tüm bekleyen arkadaşlarıma hepinizin tedavisi su gibi kolaylıkla aksın işleriniz rast gitsin şansınız bol olsun inşallah dualarım sizlerle

Aslında ben de senin gibi yorumladim ama o zaman büyük bir sorun demek değil mi bu durum
Sorun tabiki. Özellikle bize yardımcı olmaya çalışan dr.larımız için sorun.
Dikkat etmemiz gereken tr.sınırları içinde bizimle ilgilenen bilgilendiren dr.ve Kliniklerin isimlerini kesinlikle buradan yazmiyalim , kimse bulunduğu şehir ve Dr.ismi vermesin

Merhaba kızlar benim transfer yapıldı gayet başarılı geçti diyorlar bekleyip görecez artık, Allah yazdıysa sonuç pozitif olur. İdrar olayını da tecrübe sahibi olunca çözüyorsun:)) çok sıkıştıkça biraz boşaltım yaptım :)) bu sefer nedense bir sakinlik bir dinginlik hakimdi bende, ne bir panik ne bir heyecan aksine çok neşeli girdim Allah sonunu hayır etsin, darısı tüm bekleyen arkadaşlarıma hepinizin tedavisi su gibi kolaylıkla aksın işleriniz rast gitsin şansınız bol olsun inşallah dualarım sizlerle
Hayırlı olsun canım, inşallah pozitiv mutlu haberini de alırız

Evet ben bu yasayı takıp edenlerdendım hatta zaza ya buralarda yazmayalım whatsapp grup kuralım dedım. Tehlıkelı. Tabıı kı yurtdısı onları baglamaz ama TC vatandaslarını baglar netıce de....
Gerı kalmıs bır ulkenın kanunu ıste baska da bır sey degıl. Korkum Kıbrıs a da el atar bunlar ogrenırler vs...

masallah Allahım ınsA sebıda dan da senden de zaza dan da olumlu sonuclar alalım ınsA

merhaba Nurdan hanım sıze acızane tavsıyem kımseye sormayın. Tabıı kı tecrube onemlıdır ama hakıkaten bu ıs nasıp kader ısı. Bırının ıyı dedıgıne otekı dıyebılıyor...Yanı bu ıs cok degısken. Ben sızın yerınızde olsam usenmem once bır kıbrısa gezı duzenlerım ve merkezlerı de doktorları da embryologları da tanıma sansı verırım kendıme en fazla bır ıkı gununuz gıder. Gercekten bence bu cok onemlı. Netıce de cok pahalı bır ıslem. Oraya gıttıgınızde de bence hepsı alllayıp pullasalar da sız yuregınızı dınleyın. Bu cok onemlı bence. Sımdıden hayırlı olsun. InsA hepımız anne olabılırz.

Arkadaşım hayırlı sonuç olsun.
inşallah kuzuların sıkıca sana sarılsın.
kolay bi 12 günlük süreç diliyorum.

Evet ben bu yasayı takıp edenlerdendım hatta zaza ya buralarda yazmayalım whatsapp grup kuralım dedım. Tehlıkelı. Tabıı kı yurtdısı onları baglamaz ama TC vatandaslarını baglar netıce de....
Gerı kalmıs bır ulkenın kanunu ıste baska da bır sey degıl. Korkum Kıbrıs a da el atar bunlar ogrenırler vs...
Ben yurtdışındayım ama malesef benim bulunduğum ülkede de yumurta sperm donasyonu yasak

Dogus tup bebek merkezinde bir arkadasim yaptirdi embriyolar genetik hastalikli cikmis spermler sertifikali degilmis rastgele sanirim fiyati o yuzden ucuz

Merhaba kizlar malesef 4 negatif denemeden sonra ilk defa bugun donasyon ile ilgili forumlari okumaya basladim ve Cok yabanciyim.Belki Cok soruluyor ama hangi Merkezi oneriyorsunuz kibrista ve yumurta donorunun Bir fotografini gosteriyorlarmi? Sanirim nisan sonu gibi baslayacagiz. :KK43:
Simdiden tesekkurler
Merhaba kizlar malesef 4 negatif denemeden sonra ilk defa bugun donasyon ile ilgili forumlari okumaya basladim ve Cok yabanciyim.Belki Cok soruluyor ama hangi Merkezi oneriyorsunuz kibrista ve yumurta donorunun Bir fotografini gosteriyorlarmi? Sanirim nisan sonu gibi baslayacagiz. :KK43:
Simdiden tesekkurler

Kibrista dogus var benim bildigim guvenilmez senden para almak icin hersey olumlu derler zaten kibrista bir suru sikandala karismis merkez sertifikali sperm ve yumurta kullanmiyorlar.Kibrista guvenilir olsun dersen bahceci var

Hayalcim, senin gibi bende gulerek girmistim transfere yanimda kiz kardesim vardi hatta krize girmistik :) o günü asla unutamam... Herseyin hayirlisi güzeli haberlerinle olsun insallah... Aramizda üc gün var :)

Dogus tup bebek merkezinde bir arkadasim yaptirdi embriyolar genetik hastalikli cikmis spermler sertifikali degilmis rastgele sanirim fiyati o yuzden ucuz
Sevgili arkadaşım merhaba...sanırım siz ya da yakınınız Doğuşla ilgili sıkıntı yaşadı..profilinize baktım sadece Doğuşla ilgili yazmak için açmışsınız sanırım..İddianız doğru olabilir çok sıkıntılar da yaşamış olabilirsiniz,nitekim doğuşu ilk eleştiren siz değilsiniz..Ancak beni rahatsız eden embriyoların genetik hastalıklı olduğunu söylmeniz..burayı binlerece kadın okuyor..doğuşa ya da diğer merkezlere binlerce kadın gidiyor..merkezlerle ilgili ciddi sıkıntılar var doğrudur ama tüm embriyoları hastalıklı diyemeyiz,dememliyiz..orda gebe kaln ve kalacak olan arkadaşlar var..içlerine kurt düşse,gebelikleri boyunca üzülseler endişe etseler ne üzücü olur değil mi..güvnilir olarak da bahçeçci demişsiniz o da doğrıdur tamam ama olumlu ya da olumsuz konuşurken yönlendşrmeyi doğru bulmuyorum...bırakınız insanlar araştırsın..bırakınız hür iradaleriyle her yönlü düşünerek karar versinler..lütfen..teşekkür ediyorum..

Back
X