Zazam yazdim hayal cikmisHayalcim, senin gibi bende gulerek girmistim transfere yanimda kiz kardesim vardi hatta krize girmistik :) o günü asla unutamam... Herseyin hayirlisi güzeli haberlerinle olsun insallah... Aramizda üc gün var :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zazam yazdim hayal cikmisHayalcim, senin gibi bende gulerek girmistim transfere yanimda kiz kardesim vardi hatta krize girmistik :) o günü asla unutamam... Herseyin hayirlisi güzeli haberlerinle olsun insallah... Aramizda üc gün var :)
Hayırlı olsun inşallah tutunurlar annelerine bizlere degüzel haberini duymak nasip olur çok güzel maşalllah allah kucağına almayıda nasip etsin hayırlısıyla pozitif sonuç olsunMerhaba kızlar benim transfer yapıldı gayet başarılı geçti diyorlar bekleyip görecez artık, Allah yazdıysa sonuç pozitif olur. İdrar olayını da tecrübe sahibi olunca çözüyorsun:)) çok sıkıştıkça biraz boşaltım yaptım :)) bu sefer nedense bir sakinlik bir dinginlik hakimdi bende, ne bir panik ne bir heyecan aksine çok neşeli girdim Allah sonunu hayır etsin, darısı tüm bekleyen arkadaşlarıma hepinizin tedavisi su gibi kolaylıkla aksın işleriniz rast gitsin şansınız bol olsun inşallah dualarım sizlerle
binlerce sorun var ülkede..halladilmeyi bekleyen bir sürü mesele..bizim donasyonumuza mı kaldı işEvet ben bu yasayı takıp edenlerdendım hatta zaza ya buralarda yazmayalım whatsapp grup kuralım dedım. Tehlıkelı. Tabıı kı yurtdısı onları baglamaz ama TC vatandaslarını baglar netıce de....
Gerı kalmıs bır ulkenın kanunu ıste baska da bır sey degıl. Korkum Kıbrıs a da el atar bunlar ogrenırler vs...
Hayırlı oslun tatlım rabbım yuzunu guldursun ınsallah hayırlı haberınıde alırız ınsallahMerhaba kızlar benim transfer yapıldı gayet başarılı geçti diyorlar bekleyip görecez artık, Allah yazdıysa sonuç pozitif olur. İdrar olayını da tecrübe sahibi olunca çözüyorsun:)) çok sıkıştıkça biraz boşaltım yaptım :)) bu sefer nedense bir sakinlik bir dinginlik hakimdi bende, ne bir panik ne bir heyecan aksine çok neşeli girdim Allah sonunu hayır etsin, darısı tüm bekleyen arkadaşlarıma hepinizin tedavisi su gibi kolaylıkla aksın işleriniz rast gitsin şansınız bol olsun inşallah dualarım sizlerle
Cok haklısın canm valla bı umudumuz bu yontem onuda elımızden Alıcaklar varımızı yogumuzu bu tedavıye verdık ısteyen gıtsın yaptırsın herkez ısıne baksın yanııbinlerce sorun var ülkede..halladilmeyi bekleyen bir sürü mesele..bizim donasyonumuza mı kaldı işumarım sirayet etmez bizlere kadar..
Merhaba canm soyledıklerınde haklısındır ama sen bı arkadasım yaptırdı demıssın sankı yasamıs gıbı anlatmıssın her merkezın ıyısı kotusu var kımı olumlu sonuc alıyor kımı olumsuz sımdı gıdcek arkadaslar vardır aramızda burayı okuyan arkadaslar tedavıye baslamıs ve sonuma gelmıs artık gerı donemeyen arkadaslar vardır etkılemek ne kadar dogru bende o merkezde beser ay ara ıle yumurta donasyonu denedım hepsı dustu ama ben merkzı suclamk ıstemıyorum ıhmal vardı veya yoktu kım hatalı allah bırlır olmayınca olmuyor evet hasta cekmek ıcın cok ılgılıler laf cambazlıgı yapıyorlar ılk tedavıler genelde cok ılgılı gecıyor hemn yanıt hemen cevap ıkıncı ucuncu denemelerde sız tecrubelısınz nasıl kullanacagınızı bılıyorsunz ılacları dıyorlar ılgı azalıyo ama bu her merkezde vardır bence zar zor sorulara cevap alınıyor her merkez ılgı cekmeye hasta cekmeye calısıyor yanı bu benım gorusun bende krıgınım merkeze ama orada olumlu sonuc alan hastalarla orada tanıstım her gıttıgımde onlar sanslı larmıs tutmus ve dogurmuslar bız sansıZ katagorısınde yer alıyoruz bende derdımı burada anlattım banada arkadaslar klınık sordu ben ısım verdıgım ıcın pısman oldum oraya gıden trasfer olan araksas varmıs aramızda ya onu etkılersem olumsuz olur dıye endıse ettım kımın nasıbı hangı merkezde bellı olmaz sans kadar kısmet bu ıslerKibrista dogus var benim bildigim guvenilmez senden para almak icin hersey olumlu derler zaten kibrista bir suru sikandala karismis merkez sertifikali sperm ve yumurta kullanmiyorlar.Kibrista guvenilir olsun dersen bahceci var
Bende dinledim yasayi. Denk geldi. Ntv de anlatiyordu. 3 yildan 5 yila kadar hapis cezasi. Yaptirana, yaptirilmasina tesvik edene , ve yapana. 4 cocuk diye bagiriyorlar. Ulkenin nufusu hizla dusuyor ve 15 20 yil sonra tüp bebekle bile cocuk isi zorlasacak. Once ulkemize giren o zehirli yiyecekleri yasakla, yasaklaki biz hasta olmayalim 25 yasinda menopozla tanismayalim. Once sen onlem al sonra gel bizi yargila.binlerce sorun var ülkede..halladilmeyi bekleyen bir sürü mesele..bizim donasyonumuza mı kaldı işumarım sirayet etmez bizlere kadar..
Bu dogruysa napicaz kibris dadami yasak olucak nerdem bikceklerki donasyona gittmiziBende dinledim yasayi. Denk geldi. Ntv de anlatiyordu. 3 yildan 5 yila kadar hapis cezasi. Yaptirana, yaptirilmasina tesvik edene , ve yapana. 4 cocuk diye bagiriyorlar. Ulkenin nufusu hizla dusuyor ve 15 20 yil sonra tüp bebekle bile cocuk isi zorlasacak. Once ulkemize giren o zehirli yiyecekleri yasakla, yasaklaki biz hasta olmayalim 25 yasinda menopozla tanismayalim. Once sen onlem al sonra gel bizi yargila.
Hic bilemiyorum ki.. cocuk dogup buyudukten sonra basina is cikarmasinlarda insanlarin.. yarinimizin garantisi yok ama insAllah yapmazlar boyle birseyBu dogruysa napicaz kibris dadami yasak olucak nerdem bikceklerki donasyona gittmizi
Oncelikle sana cok gecmis olsun canimMerhaba canm soyledıklerınde haklısındır ama sen bı arkadasım yaptırdı demıssın sankı yasamıs gıbı anlatmıssın her merkezın ıyısı kotusu var kımı olumlu sonuc alıyor kımı olumsuz sımdı gıdcek arkadaslar vardır aramızda burayı okuyan arkadaslar tedavıye baslamıs ve sonuma gelmıs artık gerı donemeyen arkadaslar vardır etkılemek ne kadar dogru bende o merkezde beser ay ara ıle yumurta donasyonu denedım hepsı dustu ama ben merkzı suclamk ıstemıyorum ıhmal vardı veya yoktu kım hatalı allah bırlır olmayınca olmuyor evet hasta cekmek ıcın cok ılgılıler laf cambazlıgı yapıyorlar ılk tedavıler genelde cok ılgılı gecıyor hemn yanıt hemen cevap ıkıncı ucuncu denemelerde sız tecrubelısınz nasıl kullanacagınızı bılıyorsunz ılacları dıyorlar ılgı azalıyo ama bu her merkezde vardır bence zar zor sorulara cevap alınıyor her merkez ılgı cekmeye hasta cekmeye calısıyor yanı bu benım gorusun bende krıgınım merkeze ama orada olumlu sonuc alan hastalarla orada tanıstım her gıttıgımde onlar sanslı larmıs tutmus ve dogurmuslar bız sansıZ katagorısınde yer alıyoruz bende derdımı burada anlattım banada arkadaslar klınık sordu ben ısım verdıgım ıcın pısman oldum oraya gıden trasfer olan araksas varmıs aramızda ya onu etkılersem olumsuz olur dıye endıse ettım kımın nasıbı hangı merkezde bellı olmaz sans kadar kısmet bu ısler
Oncelikle sana gecmis olsun canim.Biz gittik ben kardesimin yanindaydim parayi alincaya kadar ilgili sonra 19 yumurta cikti guzel dedik sonra nakil zamani saymaya basladi su kadari oldu su kadari gelismedi oda olabilir tmm sonra ikisi kliniferter dedi.O an anlamadim dusunduk kardesimin genetik test var hastalik yoktu bize sectikleri sperm aklima geldi sertifikali dedi ama bizim gordugumuz kanit yok.o an anladik ki hastalik spermden ve ratgele oldugunu anladik.Pgt yaptirmasak belki sakat olacakti.Ve sunu gorduk 4 embriyolog var hepsi hastanenin adinda site var dogus tuo bebek diye insanlari ikna edip getirip orda islemi yapiyorlar hepsinin fiyatlari farkli kandirabildigine.Hangisine sorsan butun islemleri ben yapiyorum baska embriyolog yok diyor.Doktoru biz gormedik zaten.Sonuc sansizsiniz diyor boyle aciklama bilimsel bir aciklama asla bir kurumun aciklamasi olamaz mutlaka bilimsel bir sebeb olmali.arti rahim kalinligi su bu asla kontrol etmiyorlar.olay bu eksik var fazla yok.biz burada cok yazi aradik en azindan yeni gidenler fiyat dusuk duye atlamasin.heryeri arastirsinMerhaba canm soyledıklerınde haklısındır ama sen bı arkadasım yaptırdı demıssın sankı yasamıs gıbı anlatmıssın her merkezın ıyısı kotusu var kımı olumlu sonuc alıyor kımı olumsuz sımdı gıdcek arkadaslar vardır aramızda burayı okuyan arkadaslar tedavıye baslamıs ve sonuma gelmıs artık gerı donemeyen arkadaslar vardır etkılemek ne kadar dogru bende o merkezde beser ay ara ıle yumurta donasyonu denedım hepsı dustu ama ben merkzı suclamk ıstemıyorum ıhmal vardı veya yoktu kım hatalı allah bırlır olmayınca olmuyor evet hasta cekmek ıcın cok ılgılıler laf cambazlıgı yapıyorlar ılk tedavıler genelde cok ılgılı gecıyor hemn yanıt hemen cevap ıkıncı ucuncu denemelerde sız tecrubelısınz nasıl kullanacagınızı bılıyorsunz ılacları dıyorlar ılgı azalıyo ama bu her merkezde vardır bence zar zor sorulara cevap alınıyor her merkez ılgı cekmeye hasta cekmeye calısıyor yanı bu benım gorusun bende krıgınım merkeze ama orada olumlu sonuc alan hastalarla orada tanıstım her gıttıgımde onlar sanslı larmıs tutmus ve dogurmuslar bız sansıZ katagorısınde yer alıyoruz bende derdımı burada anlattım banada arkadaslar klınık sordu ben ısım verdıgım ıcın pısman oldum oraya gıden trasfer olan araksas varmıs aramızda ya onu etkılersem olumsuz olur dıye endıse ettım kımın nasıbı hangı merkezde bellı olmaz sans kadar kısmet bu ısler
Canm haklsın ben uc kere gıttım cok ınandım fatma hanımdı benım embrıyologum cok tatlı bı bayandı abla kardes gıbı yaklastı hele ılk tedavım de ınanılmaz motıve ettı benı hıc tutmayacak dıye aklıma gemmedı ve ıkız gebelıgım oldu ama dusuk ıle sonucladı acıklama ıstedım ama olabıkır ılkler dusuyor soyle dusun 7. Veya 8. Ayda kalbı dursa daha kotu falan dedıler bu sefer olacak sozu ıle yıne denedık yıne dustu ama ben hıc merkeze kızmadm kızmak ıcınden gelmedı esım hep onlarj sucladı ama nasıp degılmıs dedım ben nasıl olsa yasardı dedım kendımı yenı tadavıye hazırlıyordum cunku motıve olmam lazımdı tek kızdıgım nokta bana ıkı dısukten sonra hemen 3. Yapmayacakları arastırma yaptırmaları gerektı rahım fılmı bıle ıstemedıker gerek yok dedıler bı sprm tahlılı ıle cıktık yola cok sey yasadım ama kımseyı etkılemek ıstemem bunu dedıgım gıbı ben yasadım fatma hanm bızı sessız sakın buldu belkde keske tum hastalar sızın gıbı olsa derdı bana fatma hanm benı engelledıler zaten ben ıkı gub once dayanamadm farklı bunaradan mesaj artım ne gekıyırsa soyledım okumus ama donmedı ben kotu tecrube yasadm sızde keza oyle ama yaptıracak arkadaslar ınsallah boyle seyler yasmaz dıslı olmak gerek sessız herseye tamam dememek gerekıyormus onlara karsı onu anladmOncelikle sana cok gecmis olsun canim
Simdi aynen dedigin gibi odemeyi alincaya kadar ilgililer haklisin.Ben kard
Oncelikle sana gecmis olsun canim.Biz gittik ben kardesimin yanindaydim parayi alincaya kadar ilgili sonra 19 yumurta cikti guzel dedik sonra nakil zamani saymaya basladi su kadari oldu su kadari gelismedi oda olabilir tmm sonra ikisi kliniferter dedi.O an anlamadim dusunduk kardesimin genetik test var hastalik yoktu bize sectikleri sperm aklima geldi sertifikali dedi ama bizim gordugumuz kanit yok.o an anladik ki hastalik spermden ve ratgele oldugunu anladik.Pgt yaptirmasak belki sakat olacakti.Ve sunu gorduk 4 embriyolog var hepsi hastanenin adinda site var dogus tuo bebek diye insanlari ikna edip getirip orda islemi yapiyorlar hepsinin fiyatlari farkli kandirabildigine.Hangisine sorsan butun islemleri ben yapiyorum baska embriyolog yok diyor.Doktoru biz gormedik zaten.Sonuc sansizsiniz diyor boyle aciklama bilimsel bir aciklama asla bir kurumun aciklamasi olamaz mutlaka bilimsel bir sebeb olmali.arti rahim kalinligi su bu asla kontrol etmiyorlar.olay bu eksik var fazla yok.biz burada cok yazi aradik en azindan yeni gidenler fiyat dusuk duye atlamasin.heryeri arastirsin
Aynen oyle canim engellemek ne demek terbiyesizlik Fatma hanim da oyle Tonguz da oyle parayi odeyinceye kadar hersey guzel sonrasi soyledigin gibi.Para icin yapmayacaklari yok.Zaten Sevket bey doktor onceden 16 yasindaki cocuklardan yumurta toplamaktan davali kibris haberde var herkes bakabilir.Yalan degil ama dogru olan seyleri yazmaliyiz ki baskasini somurmesinler.Canm haklsın ben uc kere gıttım cok ınandım fatma hanımdı benım embrıyologum cok tatlı bı bayandı abla kardes gıbı yaklastı hele ılk tedavım de ınanılmaz motıve ettı benı hıc tutmayacak dıye aklıma gemmedı ve ıkız gebelıgım oldu ama dusuk ıle sonucladı acıklama ıstedım ama olabıkır ılkler dusuyor soyle dusun 7. Veya 8. Ayda kalbı dursa daha kotu falan dedıler bu sefer olacak sozu ıle yıne denedık yıne dustu ama ben hıc merkeze kızmadm kızmak ıcınden gelmedı esım hep onlarj sucladı ama nasıp degılmıs dedım ben nasıl olsa yasardı dedım kendımı yenı tadavıye hazırlıyordum cunku motıve olmam lazımdı tek kızdıgım nokta bana ıkı dısukten sonra hemen 3. Yapmayacakları arastırma yaptırmaları gerektı rahım fılmı bıle ıstemedıker gerek yok dedıler bı sprm tahlılı ıle cıktık yola cok sey yasadım ama kımseyı etkılemek ıstemem bunu dedıgım gıbı ben yasadım fatma hanm bızı sessız sakın buldu belkde keske tum hastalar sızın gıbı olsa derdı bana fatma hanm benı engelledıler zaten ben ıkı gub once dayanamadm farklı bunaradan mesaj artım ne gekıyırsa soyledım okumus ama donmedı ben kotu tecrube yasadm sızde keza oyle ama yaptıracak arkadaslar ınsallah boyle seyler yasmaz dıslı olmak gerek sessız herseye tamam dememek gerekıyormus onlara karsı onu anladm
Kayit altina alinsa bile kibrisda yasal olan birsey icin turkiyeye dosya vermezler. O ulkede de suc olmali. Ben oyle biliyorum.Böyle bir yasa 2010 yılında da çıkmış zaten.Yaptiranlara 3 yıl hapis istenir falan diyor.O zaman da varmis bu yasak ama su a na kadar bir yaptırım uygulanmamış.Yani tespit edilemediginden mi acaba.Merkezler bu işlemi kayıt altına almıyor mu ki
Artık kıme neye guvenecegımzı sasırdık maddı manevı bıttık tekrar denemeye korkuyorumAynen oyle canim engellemek ne demek terbiyesizlik Fatma hanim da oyle Tonguz da oyle parayi odeyinceye kadar hersey guzel sonrasi soyledigin gibi.Para icin yapmayacaklari yok.Zaten Sevket bey doktor onceden 16 yasindaki cocuklardan yumurta toplamaktan davali kibris haberde var herkes bakabilir.Yalan degil ama dogru olan seyleri yazmaliyiz ki baskasini somurmesinler.
Bende aynı şeyi düşünüyorum embriyo transferi isteyen hastalar için yumurtalardan aldıklarını düşünüyorum. Yoksa sadece 3 embriyo oluşması ne demek? Benim 36 yaşındaki arkadaşımda bile 4 tane en iyi kalite 5. Gün embriyosu oluştu ki bu donörler en fazla 28 yaşında diye biliyorum.Ben nereye gıdersem gıdeyım 10 gunlugune gıtmeyı dusunuyorum yanı en az transferden once 3 gun sornasında en az 7 gun kalıp donecegım artık. Ucakta da stres oluyorum cunku ve yapacak merkez baksın rahıme fılan. Transfer sonrası da strese gırmek ıstemıyorum ve otel olacagı ıcın sabah ogle aksam yemek onume gelsın ıs guc dusunmuyorum ıstıyorum.
Dıger yandan ben de artık nasıp oldugunu dusunuyorum bır de suphem su ornek genc donorden 15 uumurta alıyorlar belkı 8-9 embryo oluyordur 3 ona 3 bana belkı boluyorlardır altınınkım yakalarsa. Gercı farklı donor dıyorlar ama belkı de aynı gun yapanlar aynı donordur ne bıleyım... Guvenmekten baska sans yok. Durmadan super embrıyoooolarrr koyduk sızeee Allahtannn denmesınden yoruldum. Elbette Allah nasıp etmezse yaprak kıpırdamaz ama bır bılımsel acıklama bu durumda olması gerekmez mı? Cunku deger 0,1 yanı hıc bır gelısme yok sıfır... Demek bır yerde hata var ya benım hormonlarda ya rahımde ya sperm de ...
Kıbrısa el atmazlar senelerdi bu var ve bunu gayet iyi biliyorlarEvet ben bu yasayı takıp edenlerdendım hatta zaza ya buralarda yazmayalım whatsapp grup kuralım dedım. Tehlıkelı. Tabıı kı yurtdısı onları baglamaz ama TC vatandaslarını baglar netıce de....
Gerı kalmıs bır ulkenın kanunu ıste baska da bır sey degıl. Korkum Kıbrıs a da el atar bunlar ogrenırler vs...
Sorun gidecek olanda değil şuan orda tedavi sürecinde olan insanlar var ve bu yazdıklarınız onların moralini bozuyor. Belki pozitif alınacak bir sonuç stresten negatife dönecek. Lütfen yazmadan önce biraz tedavideki arkadaşlarımızda düşünelimEvet bir yakinim gitti aynen birebir goruslerimiz dogrudur.Insanlar tabiki kendi karar verecek ben kendi goruslerimi paylastim sizde paylasabilirsiniz.Embriyo genetik hastalik cikti aynen dogrudur pgt ile bakilinca.Bunun sebebi de rastgele sperm kullanmalari dogus tup bebek de bunlar yasandi.Gidecek olana bilgimi paylastim herkes ozgur.
Burada herkes yasadiklarini yaziyor.Bizde buradan ogreniyoruz bazi seyleri.olanlari yaziyoruz.Bundan daha dogal birsey yok.fikrinize katilmiyorumSorun gidecek olanda değil şuan orda tedavi sürecinde olan insanlar var ve bu yazdıklarınız onların moralini bozuyor. Belki pozitif alınacak bir sonuç stresten negatife dönecek. Lütfen yazmadan önce biraz tedavideki arkadaşlarımızda düşünelim