teşekkür ederim
siz benim soruma cevap yazmadınız-)

teşekkür ederim
siz benim soruma cevap yazmadınız-)
Size cevap :)))
Aslinda evet herkes hatasini anlar bak bu sekilde yaziyorlar biraz dikkat edelim derler.Ben yardim istemem artik ordan bu is guven isi bedava olsa bile gitmeyiz artik

Yazdim daha onceleri
Tekrar yazin yeni gelen birsuru kisi var tecrubelerimizi paylasalim bu sorun gercekten cok artti cagimizin hastaligi kisirlik artik cok buyuk sorun.Normal birisine sormak da zor bu konuyu.Burada yazalim ben Dogustaki kotu tecrubemi yazdim diger merkezleri bilmiyorum.Hatta hastane olarak embriyolaog bile cok fark ediyor.Isim isim yazalim ki butun arkadaslarimiz hepimiz biraz olsun bilgi alalim.Tesekkur ederim size yazanlara

Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır takip ediyorum bu sayfayı benim sizlere sormak istediğim bir şey var benim amh düşük yumurta sıkıntısı yaşıyoruz donasyon düşünüyoruz ancak tam bu sırada eşimde morfoloji 0 çıktı donasyonda bu sıkıntı olur mu?

@zaza benokudum baya siteyi sende bahçeci iyi demişsin genel bir kanaat gördüğüm ama sanırım en güzeli bütün merkezlerle tek tek görüşmek içime sinmesi en önemlisi çünkü

@zaza benokudum baya siteyi sende bahçeci iyi demişsin genel bir kanaat gördüğüm ama sanırım en güzeli bütün merkezlerle tek tek görüşmek içime sinmesi en önemlisi çünkü
Aynen cok guzel dusunmussunuz hepsini arastirin iyi karar kildiginizi bize de soyleyin lutfen bizi de bilgilendirin sebebi ile birlikte tesekkur ederim

Bam yine ayni haddini aşan çirkin saldırgan tavır.
Ben gynolife ın hastasınız buna karsin o merkezi bile savunmayip olumsuzlukda konusurken Senin menun olmadigin dogus u niye savunayim !!
Beni o merkezi savunup avukatlik yapma iftirasini atmadan önce .ilk basta gecmis mesajlarimi bi oku bakalim.
Benim hangi merkezle bi alakam var.
Ben objektifim sana tepki verdigim konu"buradaki üyelere olan SALDIRGAN tavrın.Ve bana yazdigin yazidanda belli oluyor ki birine sıçramak icin yer arıyorsun.
Kendi iç dünyandaki mutsuzlukları .baska insanlarida mutsuz ederek tatmin edemezsin.
Unutma NEGATIF hayata bakmak, NEGATIF sonuç doğurur.
Uslubunu düzelt arkadasim buraya bizler birbirimize destek olmak icin geliyoruz.kimsenin afrasini çekmek icin degil.
Begenmediysen topigimizi gelme.geleceksen diger üyeleri germe sadece kurumlar hakkindaki yasadiklarini yaz.insanlara pozitif destek ver.

Tesekkur ederim o gittiginiz merkezi duydum ama bilgim yok paylasirsaniz guzel olur deneyiminizi

dna hasarına baktır

Tesekkur ederim o gittiginiz merkezi duydum ama bilgim yok paylasirsaniz guzel olur deneyiminizi
Ben hic bi merkezin tanıtımını yapmayı uygun bulmuyorum.
benim yasadigim tecrubelerim gecmis mesajlarimda var zaten.
Kişilere bireysel bildigim hususlarda .bilgi birikimlerimi anlatmak .soru soran arkadaslara yardimci olmak icin halen buradayım.Yapılacak tüm testler ayrıca özelilikle düşük amh lı arkadaşlara bu izleyecekleri zorlu yolculuklarinda yanlarinda olup kaliteyi arttırma konusunda neler yapilabilecegini anlatmak icin burdayim.
Ben nasil olsa sukur kavustum .banane diger üyelerden Asla diyemem.burda benim icin degerli Dostlarim var ve her anne olmak istiyip ugsan kadına sonsuz saygim var ve ne gelebilirse elimden bunlari yapmak icin buradayim.
Size tavsiyem eksiksiz bi hazirlik süreci beynen.bedenen hazir olmak sonrasinda tum testler ve merkez karar asamasinda en onemlisi laboratuvar ve embriyolog.O embriyologun gecmis iş tecrubelerini iyice incelemek ve kurumdaki dr un vijdanli olmasini umudetmek.ve bunu bulduguna inandigin an kendini kadere bırakmak.Nasip kısmet cok önemli.
insallah sende biran önce Anne ol.bu yol uzadıkca stres artar .
Ama gözünü sevdigim Zaza'm onca yasadigi talihsizlige karsi hala pozitif Allahim o canim arkadasiminda yuzunu guldursun.Zira o gün bayramım olcak.

vallah şimdiye kadar bahçeciden zopa yemedim
kötü bir şey görsem onuda yazarım sonuçta babamın yeri değil
bir de iyi kötü adlandırdığımız şeyler bilmiyorum kimde nedir bende merkezden,doktordan aldığım pozitiv bir destek
olumsuz olunca arkamda durmaları
ilk bahçecide denediyimde pozitiv aldım düştü
aynı donorün dondurulmuşları negativ
ikinci donorle 3 denememde pozitiv aldım ama bir labaratuvar yalnışlığından kayb ettim
şimdiye kadar ancak güzel şeyler yaşadım bahçecide yarın başıma ne iş gelecek bilmiyorum
ama inanın her türlü ne yaşasam söylerim

ağlatın beni canım kardeşim

K0opoko
Peki neden sorun nerde bir arastirmak lazim cunku cok deneme hem maddi hem manevi olarak yipratiyor.

Sorun belki benim kafada ölsem biter
Olur mu cnm oyle soyleme umudunu asla kaybetme.Sen en guzel sekilde yasamayi hak ediyorsun.Olmamasi icin bir sebeb yok.Donasyon da sans digerlerine gore daha fazla.Tutunmamasinda ve dusuk olmasinda kromozom a ait hatalar olabilr.Umudunu ve gozlerindeki isigi asla kaybetme.Gecmisi bosver yeni sayfa ve yeni cozumlere odaklan.Biliyorum zor ama inanc azim ve kararlilik bunlari kaybetme ve amacina odaklan

Morcum, , ne kadar güzel yorumlasanda birak degmez cünkü anlamaz .. O yüzden hic o güzel canini ve o güzel iki yavruyu da sIkIntIya sokma stres yapma

Morcum, , ne kadar güzel yorumlasanda birak degmez cünkü anlamaz .. O yüzden hic o güzel canini ve o güzel iki yavruyu da sIkIntIya sokma stres yapma
Yok canım arkadaşımızda anladı bence.gayet pozitif yazilari var artik.
Yinede beni dusundugun icin cok tesekkur ederim.
Ama sen hele bu 12 gunluk surecde nolur canını sıkacak hic biseyin icinde olma.
Aklım sende ve verecegin güzel haberde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…