Donörüm bulundu kızlar daha doğrusu iki donör bulundu bu sefer ben tercih yaptım..umarım hayırlı olur...az önce regl de oldum korkmuştum histereskopi yüzünden gecikir diye şükür olmadı gecikme..bi daha ki aya tedavi başlıyor..yani tahminen yılın ilk haftası transfer olacak..3.ve sonuncu olur umarım..

Hayirlisi olsun yesiladam, ücüncü ve son olur insallah... Bu ara da gözün aydin olsun (Regel için)

Hayırlara vesile olsun.
inşallah vucudun bu yumurtayi sever benimser.
Hangi ırkdan seçtin Sarı ırk secmissindirde rus,ukranya?
Ben bu sefer sana çok güvendikleri bi donör seçtiklerine inanıyorum.
Çünki indirim yapmalarından belli senin yeniden anne olmani gercekten istiyorlar.
Murat hoca üźulmus senin üzüntüne bence.
Kocaman yürekli doktorum benim : )
insallah 2019 a bebeklerinle gir yeşil'cim : )

Canım morum:) ben de üzüldüğünü düşünüyorum..iki donör vardı ben Türk istemiyordum..yeşil gözlü uzun boylu kumral üniversite mezunu filan kriterlerim...iki donörde yeşil gözlü kumral ve bana benziyormuş..biri Türk hukuk okuyor..ve kitap okuyor diğeri moldovyalı atletik ve fizyoterapi okumuş..ilki 21 yaşında ve daha önce donör olmuş diğeri 28 yaşında ve Kızı var..ben ilkini seçtim..içimden öyle geçti..istemiyorum diye diye Türk oldu..vardır bi hayır..umarım uğurlu gelsin yumurtası..çok teşekkür ederim benim için içten dua edenlerin başındasın çok hissediyorum :)

Hadi hayirli olsun Yesilada guzel haberlerini bekliyiruz

Bence de kalbimin sesini dinlemen iyi olmuş. Ayrıca hukuk okuyor olması .fiziksel benzerliği , daha önce donor olması ve yaşının küçüklüğu harika : )
Inşallah süper embriyoların olur :)

Şimdiden hayırlı olsun canım, inşallah bu sefer gönlüne göre olur

Beni artik kibristaki merkezler acikca ilgilendirmiyor kibrisa verecegim paraya baska ulkelere giderim.
Evet ben ya 2015 ocakta ya da 2014 ocakta gittim o zamanda bahcecinin embriyologu bayandi. Hemsire ozlem hanimdi. Ozlem hanim ilgisizdi baska hemsire istedim degistirdiler. Sonra Zehra hanima mail attim o da bana mailde numarasini yolladi konustuk beni iyi anladigini soyledi testler yapildi donor hazirlandi esim testlerini verdi vs. Kibrisa gittik esim ornek verdi. Bana 5. Embriyosu olacak dediler pek bilgim yoktu arastirdim neyse otele goturduler bu arada havaalanindan da kardiladilar hersey guzeldi esim spem verdigi gun progestan ignelere baslandi Allahim ne acidir. Gunluk ignemi Bahcecide oldum. 3. Gun iyi embriyolar cok guzel ilerledi felan dediler ben 4. Gun gecesi havale gecirdim progestan igne apse yapmis. Hastaneye kaldirdi esim serum yedim 150 tl bir seruma para verdik hala icim aciyor neyse 5. Gun yransfer icin gittik muayeneye aldi Zehra hanim. Tamam dedi guzel dedi 8 mm rahim transfer olacagim saat Zehra hanim bizi cagirdi embriyolarin durumu kotuye gitti biz bu transferi iptal edecegiz dedi. Ben sevindim yalan yok cunki 1 gun oncesi havale gecirdim 41 derece atesim vardi icim rahat degildi. Iyi olmus dedim anlattim. Esimden tekrar ornek istediler 186 milyon sperm ve yuzde 80 ileri hareketliydi 1 hafta boyunca balik yedik sanirim ondan tavan yapti.
O gun cok guvendim isteseler bana o embriyoyu koyup yollarlardi. Sonra bir ay ara verip diger adette tekrar basladik bu sefer sperm onlarda oldugu icin once gitmemize gerek yoktu. 4. Gun iyi durumda gelin dediler bu arada 2. Donorden para alinmadi sadece otel yol parasi verdik. Gittik bu transferde progestani fitil olarak verdi. Transferde 2 embriyo kondu ve farkli embriyolog calisti guzel dedi Bismillah diyerek koydu aksama kadar hastanede yattim 1 hafta kalip evime geldim 6. Gun 40 olarak ogrendim gebeligi. 12. Gun 980 li sayiydi. Tam 7. haftanin ortalarında kanama basladi. Zehra haa msj attim hemen hastaney git dedi. yatis verdiler tekrar msj attim uzgunum ddi. ne yani uzgunum dedi ve bitti sonra msj yok. 9.5 haftalik olana kadar hastanede yattim. taburcu edildim yekrar kanama bsladi hastaneye gittk kalp atisi durd durdu kutaj dediler. inanamıyorum yok dedim evde bir kanamam oldu anlatamam cocuk bezi kullancak kadar. Neyse aldikbenim psikoloji gitti. aradan 6 ay geçti beni merkez aradi nnasilsiniz vs. 6 aydir neredesiniz? dediler dondurulmuşlariniz var su ucrete yeniden transfer yapalim. Dedigim tek cumle benim kac embiyo kaldi? Ben kardes istiyorum ona gore geleyim. dedikleri ise embriyo sayımız yeterli gelin 3. gittigimizde merkezde fridevs hanim baslamis. transfer oldum elime rapor verldi 1 tane 4bb 1 tane 4 cc embriyo transferi yapildi kalan embriyo Bu nedir dedim hani embriyo sayisi yeterliydi ben kardes istiyorum dedigimde sayimiz yetrli dediniz dedim cevap yk insalainsalah bunlardan iyi sonuc aliriz dediler Moralim bozuldu bana deselerdi ki 2 embriyonuz var 1500 euro veecegine 2000 euro daha ver yeni donorle çalışalım seve seve kabul ederdim. aratiriyorum kotu kalite yaziyor. Halit Firat erdene mail attim cok zor dedi tutunmaz 12. gun ikn sayi 40 6. gun 6 cikti. herkes kimyasal gozyle bakiyor ama olacagina oyle bir inandim ki olduda o kalitesiz embriyolar tutundu. ama moralim hala 0.
beta duzgun artmiyor kkese gec olusuyor kese bozuluyor ayni hikayeler sonra da arayan soran yok 1 yil sonra arayip 3500 euroya yeniden ypalim mi? siz bana neden bunu yaptiniz deyince cevap yok. aradan kac yil gecti hala borcunu ödüyorum. kisaca guzel baslayan seruven kotu bitti guvenimi sarstilar zaten benden sonrada hastane isim degisti dr. degisti. insallah embembriyologda degismistir. umarim artik daha vicdani calisiyorlardir. benim onlara basta olan guvenim kalmadi....
bu arada arkadasimla ayni ay trasfer olduk 12. gun kanamasi oldu betasi 0 di kiz trasfer yaptiklarina bile inanmadi.
Ama insâllah degismistir ve yeni giden yada gidecek olanlarin bebesini kucaklarina almayi Allahim nasip eder.
Cok uzun oldu kusura bakmayin

Duygularını paşlaşman .yaşadıklarını anlatman.içini dökmen güzel bişey.
Kötu zamanlar gecirmissin.
insallah bu seferki yeni tedavin sana bebeklerini getirsin arkadaşım.

Buarada donasyon deneyen arkadaşlar dönüşte havaalanında manyetik aramadan geçtinizmi yoksa gebeyim deyip yandanmı geçtiniz?
Ordaki doktorlar gecebieceğimizi söyledi.Ben de bıkac günlük embriyonun zarar göreceğini düşünmüyorum.Ben önemsemedim ama test gününe kadar olan süreçte sürecte özellikle alışveriş merkezine gitmedim.

Bir sorum var annem sordu yine cevap veremedım... Cunku saglıkcı da olsam vallahi benimde kafam almıyor..
Saglıklı embryo koyulan bır vucutta betahcg nın 0,1 cıkması ne kadar anlamlı? Yanı sankı hıcbısı koyulmamıs gıbı... Bunun mantıgını anlayan var mı?
Arastırdım nette bulamadım yanı 1 olur 2 olur yanı 5 altı olur ama bısı olur? Ne dıyorsunuz?
ıkıncı sorum ; bu teansferlerden sonra regl surenız uzadı mı? Benım bayagı gecıktı?
Cevap verirseniz sevinirim. Tesekkurler iyi gunler.
Lütfen hangı merkezde yaptırdıgımı vs sormayın. Uzayda yaptırdım :)

bana da kaselı ımzalı rapor verdıler ama ınan cop oldugunu dusunuyorum cunku ne derlerse ne verırlerse OK dıyoruz. Zamanında euroıvf de vermıstı hepsı cop yanı hepsı verıyor . Tabıı kı ozgur ama benım tepkım o hanıma ıdı cunku gıtmesçdıgı deneyımlemedıgı bır merkezı ovdu. Sadece dıgerını kotuleyebılırdı ustelık arkadasıma yapıldı yazdı sonra kardesıme dedı... Ben de onyargı ıle konusacak degılım.

Bu değerlerin sağlıklı olduğunu olduğunu düşünmüyorum.Embriyo sağlıklı olsa da tutunmamış.Değerlerin düşük olması kimyasal gebelik .Sürekli tedavi olmadığınız için regl tarihi uzayabilir sonucta hormon ilaçları kullanılıyor.Ama genelde bir sonraki regl de normal periyoda giriyor.12 normal 3 donasyon tedavisinden edindiğim nacizane tecrübe arkadaşım.

ama bu kımuasal genelık bıle olamaz kı dusunuyorum dusunuyorum yanı 0,1 deger yanı normal tedavı olmayan bırını de alıp gotursek bu cıkavak... ? Benım hep duzenlı reglım vardı oncekı tedavılerden once de hemen yıne gununde gelmıstı de bu sefer sasırdım. Cevabınız ıcın tsk ederim.

tabiki öyle bu değeri o kadar aldım ki bildiğin negatif.5 değerleri de kimyasal gebelik o da başıma geldi onu demek istedim.Benim tedavimin birinde negatifi aldıktan sonra reglim 1 hafta gecikti.

Y Yesilada2003 cım sana da bır sorum var sen en son transferınden sonra 2.cı reglımde mı baslamıs oluyorsun?
Ben sımdı regl olsam (transfer ertesı) misal aralıkta olacagım reglımde deneme yapabılır mıyım? Yoksa ocak ı beklemek zorunda mıyım ( dr ocak embryolog subat) dedi de? Tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…