onunda sonucu temiz çıkıcak bak görürsün
kaliteli embriyoyla bu iş olucak
of zazam ya...umarım temiz çıkar iğne olması filan gerekmez umarım..yandık yoksa..benim içimden geçen en baştan beni beni geren 3.gün embriyosu olması..tamam çok başarılı sonuçlar var ama bence benim bünyem rahmim için değil..blast olmalı..sanki o zaman olacak...

allaha tevekkül et kısmetinde ne varsa onu görüceksin
inşallah güzel sonuç alırsın ve son olur

Aynı bizde sperm testi yaptırdık ama ben tatmin olamadım . Ürolog sanki üstün körü bir test yapmış.ayrıntılı Kruger testi değil.
Sayı normal morfoloji 8 fakat ileri hız düşük.
Bunu merkeze yolladım. Merkez sayı normal ileri hız biraz yavaş dedi ama bu işlem için yeterli dedi.
Eşime kaç kere söyledim sperm dna sı yaptıralım diye. Ama mümkün değil adamı ikna edemedim, neymiş canım dr.demiş yeterli. İki kere narkoz altına ameliyata girdim, dahada gir deseler girecem ama bu erkek milleti bir sperm vermekten aciz. Yani elimde olsa aleti elime alıp götürecem de, elimde degil mecbur onun kapısına muhtacım.
Arkadaslar sizce benim ilk denemem ve bu söylediğim sperm sonucunda sperm dna sı yaptıralımmı? Merkez istemedi ama benim içime kurt düştü.

canım benim benim üçüncü biliyorsundur..keşke ilkinde herşeye baktırsaydım..elinden ne geliyorsa yaptır..eşini ikna edersen..ben gittim labratuara tüpü aldım evde yaptı örneği kolumun altına koydum ısı kaybı olmasın vücut ısıssında dursun diye..sonra o arabayı kullandı allarazı:)) olsun ben kuluçkaya yatmış tavuk gibi kolumun altında spermle labratuara gittim bıraktım..güleyim mi ağlayayım mı bilemedim..bi gebe kalayım boğcam onu..çok aşığım ama bazen hakkaten boğasım geliyor..

Eşinin değeride morfolojısıda gayet iyi

Zazacim arkadasin digital olan testleri kullansin, çizgi hafif gözüküp bir süre sonra silinmesi aletin iyi kaliteli olmamasi... Bu ara da benim Kan tahlilim ayin 24. de dün Dr aradim cumartesi gününe geliyor cuma yapmak istiyorum dedim Kabul etmedi, simdi mecbur pazartesi ayin 26. Kadar beklemek zorundayim

Zazacim arkadasin digital olan testleri kulansin, kesin test de bozukluk var, benim de Kan tahlil ayin 24.de Fakat hafta sonuna geldigi için dün Dr aradim Rica ettim cuma yapmak istiyorum dedim Kabul etmedi gel 26.yapicaz diyor

Zazacim arkadasin digital olan testleri kulansin, kesin test de bozukluk var, benim de Kan tahlil ayin 24.de Fakat hafta sonuna geldigi için dün Dr aradim Rica ettim cuma yapmak istiyorum dedim Kabul etmedi gel 26.yapicaz diyor
Sebida'cım orada bi laboratuvara gidip kan testi yaptırılamıyor mu.prosedürlerini bilmiyorum.?

Selam Arkadaşlar
Tecrubeli biri olarak size tavsiyelerim
1-Asla gittiğiniz kuruma tamamen teslim olmayın..Bütün testlerinizi,kontrollerinizi tam yaptırıp bulunduğunuz yerde iyi bir doktor kontrolünde olun..Mümkünse tüp bebekçi olsun..
2-Hangi kuruma giderseniz gidin yumurta donasyonu ise kesinlikle 3.günü kabul etmeyin,5.gün mutlaka olmalı..Artık bunu dünya alem biliyor..Yok efendim orjinale daha yakınmış,yok efendim şuymuş buymuş kanmayın..3.gün ısrarı yumurtanın az elde edilip,labaratuvarına güvenmeyen,kalanları da kaybetme korkusu olan kurumun safsatası...İlk denememde başıma geldi ve ciddi araştırmalar neticesinde bu cevaba ulaştım...Ama kendi yumurtanızda şansınızı denemeniz normaldir..
3-Düşüklerin ve kayıpların %90 ı embriyo kaynaklıdır..Çoğunluğu yumurta...Yüzdesi düşük ihtimaller üzerinde kafanızı karıştırıp çok zaman kaybetmeyin..Güvenilirliği düşük yöntem ve sistemler için boşuna zaman kaybetmeyin..
4-Kullandığımız hotmonlar ve yaşı dikkate alarak meme kanseri ve diğer kadın kanserlerine karşı uyanık olup kontrollerinizi mutlaka yaptırın..
Sevgiler

yok artık..

harfiyen katılıyorum..

Canımsın. Seni ve Bebekleri kocaman öpüyoruz.
O günler artık geçti çok şükür. Allahım bize yalnış yoldan kurudu.

3 günden sonra erkeğin geni devreye giriyor ve embriyo buzulabiliyor.. Ama bu sizin tercihiniz 3 gün embriyosu bile isteyebilirsiniz. bol şanslar. inşallah en yakın zamanda hamile kalıp, bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

sebida allah senden razı olsun
arkadaşım almanyada yaşıyor demek ordada uyduruk testler satılıyormuş-))

hayır lab acısından soylemıstım selma hanım ebmbryo acısındam degıl yanı dolleyıp 3.cu gune getıren lab 5 e de goturur cıhazlar tek onu demek ıstemıstım
Öyle olmuyor işte.Benim çoğu embriyom 3.günü geçti 5 güne gelmedi.Bu embriyo kalitesiyle alakalı bir durum.Keske sizin dediğiniz gibi olsaydı ama maalesef.Ancak kaliteli olan embriyo 5.günü görüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…