- 16 Ekim 2015
- 1.567
- 4.568
- 133
of zazam ya...umarım temiz çıkar iğne olması filan gerekmez umarım..yandık yoksa..benim içimden geçen en baştan beni beni geren 3.gün embriyosu olması..tamam çok başarılı sonuçlar var ama bence benim bünyem rahmim için değil..blast olmalı..sanki o zaman olacak...onunda sonucu temiz çıkıcak bak görürsün
kaliteli embriyoyla bu iş olucak
allaha tevekkül et kısmetinde ne varsa onu görüceksinof zazam ya...umarım temiz çıkar iğne olması filan gerekmez umarım..yandık yoksa..benim içimden geçen en baştan beni beni geren 3.gün embriyosu olması..tamam çok başarılı sonuçlar var ama bence benim bünyem rahmim için değil..blast olmalı..sanki o zaman olacak...
inşallah canım senin de benim de isteyen kim varsa ....allaha tevekkül et kısmetinde ne varsa onu görüceksin
inşallah güzel sonuç alırsın ve son olur
sperm fish verdik biz de..iki haftaya çıkacakmış sonucu..böylece tüm tetkikler bitti..aklıma gelen okuduğum başka şey yok era testi hariç..umarım atlamamışımdır bu kez bişey..kendimi sorumlu hissediyorum..oysa ki merkezin benim yerime düşünüp,atladıkları bişey var mı yok mu diye titizlemeleri lazım..aşırı yorucu bir süreç bu..heleki erkekten test filan istediklerinde..kadınlar ve erkekler kesinlikle ayrı gezegenden..beni yatırp canlı canlı kesseler bebek için tamam dicem...fish sonucu olumsuz çıkmaz umarım...
canım benim benim üçüncü biliyorsundur..keşke ilkinde herşeye baktırsaydım..elinden ne geliyorsa yaptır..eşini ikna edersen..ben gittim labratuara tüpü aldım evde yaptı örneği kolumun altına koydum ısı kaybı olmasın vücut ısıssında dursun diye..sonra o arabayı kullandı allarazı:)) olsun ben kuluçkaya yatmış tavuk gibi kolumun altında spermle labratuara gittim bıraktım..güleyim mi ağlayayım mı bilemedim..bi gebe kalayım boğcam onu..çok aşığım ama bazen hakkaten boğasım geliyor..Aynı bizde sperm testi yaptırdık ama ben tatmin olamadım . Ürolog sanki üstün körü bir test yapmış.ayrıntılı Kruger testi değil.
Sayı normal morfoloji 8 fakat ileri hız düşük.
Bunu merkeze yolladım. Merkez sayı normal ileri hız biraz yavaş dedi ama bu işlem için yeterli dedi.
Eşime kaç kere söyledim sperm dna sı yaptıralım diye. Ama mümkün değil adamı ikna edemedim, neymiş canım dr.demiş yeterli. İki kere narkoz altına ameliyata girdim, dahada gir deseler girecem ama bu erkek milleti bir sperm vermekten aciz. Yani elimde olsa aleti elime alıp götürecem de, elimde degil mecbur onun kapısına muhtacım.
Arkadaslar sizce benim ilk denemem ve bu söylediğim sperm sonucunda sperm dna sı yaptıralımmı? Merkez istemedi ama benim içime kurt düştü.
Eşinin değeride morfolojısıda gayet iyiAynı bizde sperm testi yaptırdık ama ben tatmin olamadım . Ürolog sanki üstün körü bir test yapmış.ayrıntılı Kruger testi değil.
Sayı normal morfoloji 8 fakat ileri hız düşük.
Bunu merkeze yolladım. Merkez sayı normal ileri hız biraz yavaş dedi ama bu işlem için yeterli dedi.
Eşime kaç kere söyledim sperm dna sı yaptıralım diye. Ama mümkün değil adamı ikna edemedim, neymiş canım dr.demiş yeterli. İki kere narkoz altına ameliyata girdim, dahada gir deseler girecem ama bu erkek milleti bir sperm vermekten aciz. Yani elimde olsa aleti elime alıp götürecem de, elimde degil mecbur onun kapısına muhtacım.
Arkadaslar sizce benim ilk denemem ve bu söylediğim sperm sonucunda sperm dna sı yaptıralımmı? Merkez istemedi ama benim içime kurt düştü.
Nerde yaptormistin cnm
Zazacim arkadasin digital olan testleri kullansin, çizgi hafif gözüküp bir süre sonra silinmesi aletin iyi kaliteli olmamasi... Bu ara da benim Kan tahlilim ayin 24. de dün Dr aradim cumartesi gününe geliyor cuma yapmak istiyorum dedim Kabul etmedi, simdi mecbur pazartesi ayin 26. Kadar beklemek zorundayimilgide önemli,saygıda önemli,işlerini güzel yapmalaRIDA ÖNEMLİ ne yazıki bunu ancak yabancı ülkelerde oluyor
birde bir şey sormak istedim arkadaşımın adından
hani size demiştimya bir arkadaşım 7 defa (3 savaş,3hit,1 firdevs) kıbrısta negativler aldıktan sonra yüz tuttu çehoslovakiyaya,9 bin euroya mall oldu tedavi ama ona özenle seçilmiş tek donörden 5 güne 6 tane embriyo dondurulup ve biri transfer olundu
transfer sonrası 7 gün açık pembe idrar testini gördü ama ertesi güne o ikinci hamileliyi gösteren çizgi kayb oldu
dün 9 günü ve yine yaptı test 2 çizgi yine çıktı 5-6 dakikada
ama akşama çoook solgunlaştı
sizlerden duymak istediyim böyle bir şey yaşayan oldumu
kan testi 23 kasımda erken veremiyor çünkü almanyada yaşıyor tr gibi değil tam zamanında alıyorlar kanı
Zazacim arkadasin digital olan testleri kulansin, kesin test de bozukluk var, benim de Kan tahlil ayin 24.de Fakat hafta sonuna geldigi için dün Dr aradim Rica ettim cuma yapmak istiyorum dedim Kabul etmedi gel 26.yapicaz diyorilgide önemli,saygıda önemli,işlerini güzel yapmalaRIDA ÖNEMLİ ne yazıki bunu ancak yabancı ülkelerde oluyor
birde bir şey sormak istedim arkadaşımın adından
hani size demiştimya bir arkadaşım 7 defa (3 savaş,3hit,1 firdevs) kıbrısta negativler aldıktan sonra yüz tuttu çehoslovakiyaya,9 bin euroya mall oldu tedavi ama ona özenle seçilmiş tek donörden 5 güne 6 tane embriyo dondurulup ve biri transfer olundu
transfer sonrası 7 gün açık pembe idrar testini gördü ama ertesi güne o ikinci hamileliyi gösteren çizgi kayb oldu
dün 9 günü ve yine yaptı test 2 çizgi yine çıktı 5-6 dakikada
ama akşama çoook solgunlaştı
sizlerden duymak istediyim böyle bir şey yaşayan oldumu
kan testi 23 kasımda erken veremiyor çünkü almanyada yaşıyor tr gibi değil tam zamanında alıyorlar kanı
Sebida'cım orada bi laboratuvara gidip kan testi yaptırılamıyor mu.prosedürlerini bilmiyorum.?Zazacim arkadasin digital olan testleri kulansin, kesin test de bozukluk var, benim de Kan tahlil ayin 24.de Fakat hafta sonuna geldigi için dün Dr aradim Rica ettim cuma yapmak istiyorum dedim Kabul etmedi gel 26.yapicaz diyor
Yok Morcum burda Dr kagit vermeden yani onay hic kimse birsey yapmaz ... Hastane de dahilSebida'cım orada bi laboratuvara gidip kan testi yaptırılamıyor mu.prosedürlerini bilmiyorum.?
yok artık..Zazacim arkadasin digital olan testleri kullansin, çizgi hafif gözüküp bir süre sonra silinmesi aletin iyi kaliteli olmamasi... Bu ara da benim Kan tahlilim ayin 24. de dün Dr aradim cumartesi gününe geliyor cuma yapmak istiyorum dedim Kabul etmedi, simdi mecbur pazartesi ayin 26. Kadar beklemek zorundayim
harfiyen katılıyorum..Selam Arkadaşlar
Tecrubeli biri olarak size tavsiyelerim
1-Asla gittiğiniz kuruma tamamen teslim olmayın..Bütün testlerinizi,kontrollerinizi tam yaptırıp bulunduğunuz yerde iyi bir doktor kontrolünde olun..Mümkünse tüp bebekçi olsun..
2-Hangi kuruma giderseniz gidin yumurta donasyonu ise kesinlikle 3.günü kabul etmeyin,5.gün mutlaka olmalı..Artık bunu dünya alem biliyor..Yok efendim orjinale daha yakınmış,yok efendim şuymuş buymuş kanmayın..3.gün ısrarı yumurtanın az elde edilip,labaratuvarına güvenmeyen,kalanları da kaybetme korkusu olan kurumun safsatası...İlk denememde başıma geldi ve ciddi araştırmalar neticesinde bu cevaba ulaştım...Ama kendi yumurtanızda şansınızı denemeniz normaldir..
3-Düşüklerin ve kayıpların %90 ı embriyo kaynaklıdır..Çoğunluğu yumurta...Yüzdesi düşük ihtimaller üzerinde kafanızı karıştırıp çok zaman kaybetmeyin..Güvenilirliği düşük yöntem ve sistemler için boşuna zaman kaybetmeyin..
4-Kullandığımız hotmonlar ve yaşı dikkate alarak meme kanseri ve diğer kadın kanserlerine karşı uyanık olup kontrollerinizi mutlaka yaptırın..
Sevgiler
hayır lab acısından soylemıstım selma hanım ebmbryo acısındam degıl yanı dolleyıp 3.cu gune getıren lab 5 e de goturur cıhazlar tek onu demek ıstemıstım3 e giden 5 e e gidebilir diye bişey mümkün değil bu embriyo kalitesiyle alakalı bir durum.
Canımsın. Seni ve Bebekleri kocaman öpüyoruz.Sen ve o meleğin ♡ sağolun canım benim.
Ilknurun o "paranı alırlar ama seni kasıtlı olarak hamile kalMAMAN için herşeyi yaparlar " sözünü sen söyleyince hatırladım.Sinir olmuştum.bu nasıl kötücül bi zihniyet
Enis bey işini hakkıyla yapan bi kordinatör.
Kısa sürede organize oldu doğru donörü seçtiler ve tabiki Rabbimin onayı sayesinde şükürler olsun.o minnak bebek orada anasına sıkıca yapıştı : )
Hamilelik haberini duyunca çokkkk mutlu oldum.
O bebişin yeri gönlümde ayrı : )
Her şer'de vardır bi hayır.ben buna inanıyorum.
3 günden sonra erkeğin geni devreye giriyor ve embriyo buzulabiliyor.. Ama bu sizin tercihiniz 3 gün embriyosu bile isteyebilirsiniz. bol şanslar. inşallah en yakın zamanda hamile kalıp, bebeğinizi kucağınıza alırsınız.Ben boyle dusunmuyorum 3 e gıden 5 e de gıdebılır... Ama burada terxıh meselesı var bazı dr lar gervekten 3.cu gun embryolarının rahımde tutundugunu dusunuyorlar . Bır suru makale de var bu. Yanı lab ile alakalı oldugunu dusunmuyorum. Hatta 3.cu gun dondurulan ve basarı ıstatıstıgı daha yuksek konusunda yapılmıs arastırmalarda var. Dolayısı ile lab ı kotulememek gerekır bır verı ıle dıye dusunuyorum. Ve tabıı bazen 3 den sonra embryo yurumeyecek gelısmeyecekse de bu ıslemı yapıyorlar pra almak ıcın ama ıste gorduk blast olanlarda da olumsuzluk tavan yapmıs durumda.
sebida allah senden razı olsunZazacim arkadasin digital olan testleri kullansin, çizgi hafif gözüküp bir süre sonra silinmesi aletin iyi kaliteli olmamasi... Bu ara da benim Kan tahlilim ayin 24. de dün Dr aradim cumartesi gününe geliyor cuma yapmak istiyorum dedim Kabul etmedi, simdi mecbur pazartesi ayin 26. Kadar beklemek zorundayim
Öyle olmuyor işte.Benim çoğu embriyom 3.günü geçti 5 güne gelmedi.Bu embriyo kalitesiyle alakalı bir durum.Keske sizin dediğiniz gibi olsaydı ama maalesef.Ancak kaliteli olan embriyo 5.günü görüyor.hayır lab acısından soylemıstım selma hanım ebmbryo acısındam degıl yanı dolleyıp 3.cu gune getıren lab 5 e de goturur cıhazlar tek onu demek ıstemıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?