Selam Arkadaşlar
Tecrubeli biri olarak size tavsiyelerim
1-Asla gittiğiniz kuruma tamamen teslim olmayın..Bütün testlerinizi,kontrollerinizi tam yaptırıp bulunduğunuz yerde iyi bir doktor kontrolünde olun..Mümkünse tüp bebekçi olsun..
2-Hangi kuruma giderseniz gidin yumurta donasyonu ise kesinlikle 3.günü kabul etmeyin,5.gün mutlaka olmalı..Artık bunu dünya alem biliyor..Yok efendim orjinale daha yakınmış,yok efendim şuymuş buymuş kanmayın..3.gün ısrarı yumurtanın az elde edilip,labaratuvarına güvenmeyen,kalanları da kaybetme korkusu olan kurumun safsatası...İlk denememde başıma geldi ve ciddi araştırmalar neticesinde bu cevaba ulaştım...Ama kendi yumurtanızda şansınızı denemeniz normaldir..
3-Düşüklerin ve kayıpların %90 ı embriyo kaynaklıdır..Çoğunluğu yumurta...Yüzdesi düşük ihtimaller üzerinde kafanızı karıştırıp çok zaman kaybetmeyin..Güvenilirliği düşük yöntem ve sistemler için boşuna zaman kaybetmeyin..
4-Kullandığımız hotmonlar ve yaşı dikkate alarak meme kanseri ve diğer kadın kanserlerine karşı uyanık olup kontrollerinizi mutlaka yaptırın..
Sevgiler