malesef ben anne olamadım orda ve her transferime para verdim

süper maşallah embriyo sayısı...umarım ihtiyaç olmaz ama bence de bu donmuşları kastetmişl,ki bu da şahane bişey..muhtaç olma inşallah bebeklerine kardeş için git o zaman kullan embriyolarını:)

Ucretsiz denemeyle hamile kaldim sukurler olsun suanda hamilwyim
Bunu sende iyi biliyorsun hiç bedavaya tedavi olmadım ve herkesede aynı yaklaşım yok
heryerbebek 6 defa hite denedi şimdi embriyolog zerrin hocaya göre yine orda deniyecek ve ondanda ücret istedi
bak 6 defa denemesine rağmen

arkadaşım neden pişman oldun kötü bir şey söylemedin ki bir birimize destek olmak için buradayız

arkadaşım neden pişman oldun kötü bir şey söylemedin ki bir birimize destek olmak için buradayız
kıyamam sağol kuzum tabi kötü bişey demedim de hani dedim ya sonraki denmeler filan,olumsuzu çağrıştırmasın..ondan..senin denk gitsin işin ihtiyaç olmasın..sadece önlem tabiki..hassasım ben çok en korktuğum şey de üzmek..şimdi sen hep olumlu şeyler düşün..biz de dua edelim senin için canım:)

kizlar selam ,
bir kac merkez ile gorustum merkezler direkt bilgi veriyor fakat hemen telefon alalim biz size doneriz diyen de oldu suanda aldigim en guzel bilgi bahceci kibris ti dr ile aksam ustude olsa o gun gorusturduler dogusun telefona cikan kisinin ne konistugunu cok anlayamadim fiyat konusunu muhesebeden aratacakmis o an alamadim bilgi diger merkezlere de telefonu mu biraktim donus yapacaklar dr ve fiyat icin walla ilk itiba cok onemli nasil baslarsa oyle gider diye dusunuyorum sonucta kalkip ta ankaradan kibrisa gidecegim cok ilgi ve sonrasinda basarida olursa simdiden heyecan basladi bende sayfalri inceliyor cok guzel yorumlar var kafamda sanirim 3 merkez olustu biri olucak bekliyorum digerleride guzel donusler ve sorularima akilli mantikli ve net cevaplar verirlerse karar vericem

Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inanın bende hepimiz için dua ediyorum ve hep edeceğim.seninde dediğin gibi istemeden de olsa umarım kimseyi üzmem yada kimsenin kafasını karıştırmam.Burda ki kadar kimse aile arkadaş kadeşte dahil ama hiç kimsenin bizi anlayacağını sanmıyorum kendi adıma söyleyeyim anlamıyorlar. Burdan sonrası Yaradan da ol derse olur ama olmazsa yine Allah ımdan dileğim banada sizler kadar güç,sabır,ve devam edebilmek için güç versin ben bundan önce sadece 3 kez test sonucu bekledim değil günlerin saatlerin saniyelerin yıllara döndüğünü yaşadım ve mahvoldum ama sizlerden gördüm aslında sabrın ne olduğunu Allah yardımcımız olsun

Kızlar süreç öncesi maca premium kendisi ve eşi için kullananız varmı?
Bugün bitkisel bio malzemesi satan Almanların attar dükkanı diyelim.
Ordaki satıcıya bebek düşündüğümüzü ve eşimin spermini güçlendirmek için ne tavsiye edersiniz diye sordum.
Bana maca premium tozu tavsiye etti, hem esiniz hem siz kullanabilirsiniz dedi. Bol vitaminli hormon dengeleyici dedi .
Foto çektim ve net üzerinden bir baktım, gerçekten hakkında güzel şeyler yazıyor ama almakta kararsız kaldım.

tesekkurler kumsal ben de gozumun ıcıne bakıp senı anne yapacagım deyısını unutmuyorum ruyama gırıyor gercı ona gıtmedımo ayrı

bız esıme proxeed plus sabah 1 aksam 1 ıcırdık bır ınceleyın arzu edersenız.

bu dogru para bolusuluyor hatta buradan herhangı bır merkeze yollayan doktor 1000 euro alıyormus bana kendı soyledı yalan yok.

Burda herkes.yasadıgini biliyo ve bir.cok.arkadasimda.o hitte.hamile kaldi ve suan.bir cocu
bu dogru para bolusuluyor hatta buradan herhangı bır merkeze yollayan doktor 1000 euro alıyormus bana kendı soyledı yalan yok.
Ben yasadim.dunya tup.bebekte bunu

bız esıme proxeed plus sabah 1 aksam 1 ıcırdık bır ınceleyın arzu edersenız.
Canım ,benim eşimde profertil günde iki tablet alıyor, benim dediğim bu maca kökü tozu farklı bişey İçeriğini bir okusan.
Saglıkcılar belki daha iyi değerlendirir.

Canım ,benim eşimde profertil günde iki tablet alıyor, benim dediğim bu maca kökü tozu farklı bişey İçeriğini bir okusan.
Geçen sene aktardan alıp içtim
ama eşime değil kendim içtim fito östrojendi
tadınıda çok sevmiştim sütlü kokteyl gibi biraz acılığı var sona yakın

Geçen sene aktardan alıp içtim
ama eşime değil kendim içtim fito östrojendi
tadınıda çok sevmiştim sütlü kokteyl gibi biraz acılığı var sona yakın
Satıcı hem erkek hemde bayanlar için dedi.hipofiz bezini uyarıyor denge sağlıyor dedi. Hormon ilacı değil bitkisel toz dedi. Tabi benim için önce doktorunuza sorun dedi.

Satıcı hem erkek hemde bayanlar için dedi.hipofiz bezini uyarıyor denge sağlıyor dedi. Hormon ilacı değil bitkisel toz dedi. Tabi benim için önce doktorunuza sorun dedi.
Şimdi okudum evet enerjı kaynağı vitamin mineral içerir
okadar çör çöp,ot alıp içmişimki her şeyi karıştırıyorum

oooo tmm maca evet ozellıkle kendı yumurtamız ıcınde muthıssss ABD de cılgınca fertılıty ve yumurta kalıtesı ıcın ıcılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…