oooo tmm maca evet ozellıkle kendı yumurtamız ıcınde muthıssss ABD de cılgınca fertılıty ve yumurta kalıtesı ıcın ıcılıyor
Ben bir kutu aldım çok da pahalı. İki üç kaşık ev yogurduna bir çay kaşığı attım, tarifi bir tatlı kaşığı ama korkum dan bir çay kaşığı attım :) eşime yedirdim. Eşim sordu bunun içinde keçi boynuzu pekmezimi var diye, çaktırmadan hı hı dedim :)
Gerçeği söylersem dilinden kurtulamam valla :)
Ne olacak bakalım, gider ayak herşeyi
mahvetmeyim de . Sonunda eşim kıvırtarak, bende elde tespih dolaşmayımda:)

-))) allah seni güldürsün
İnşallah yarasın

Ladycez18 cim
Benim B12...325
D VİTAMİNİ...10.8
Benim kesin kullanmam lazım.
Ne kullanayım canım.
Yazdıklarında çok kafam karıştı.
Teşekkürler arkadaşlar ::))

Arkadaşım yazmana kesinlikle sıkıntı yok canım.
Ben onda ne yaşamıştım.
Sen onlara dikkat et diye yazıyorum bende şimdi sana.
Biz öngörşmeye Kıbrıs a gittik.
Tahlil .rahim filmi vs. Alarak.
Rahmin ince dedi.
Fizyolojik terapi dedi.
İnanırım polip ameliyatı olmuştum.Çok kazımıştır dedim.
Asıl sıkıntım Kıbrıs'ta eşimden sperm aldılar.
İşte orda koptum ben.
Dondurulmuş yumurta.embriyo.sperm..
Sonuç negatifti

Ladycez18 cim
Benim B12...325
D VİTAMİNİ...10.8
Ne kullanayım canım.
Hazanım benim değerli arkadaşım ben şimdi sana bir protokol uygularım
D vitaminin çok düşük mutlaka ilk d3 ampulla başla-1 ampul d3(300 000 unit) kır ekmek üstüne damlat ve ye ,ardındanda günlük doz olarak well care markasının d3 intense
Her gün 3-5 damla dil altı devam et
Bu senin d vitaminini depolanmasını sağlıyacak
Geçelim b12 düşük deyil ama takviye ala bilirsin
B12 tek başına uzun süre kullanınca b1,b6 ve b9(folik asit)emilimleri zayıflar mutlaka bunları bilin uzun süre b12 kullanana b kompleks yanında takviye eklenmeli
Geçelim b12 vitamininin en iyisi hangisine
B12 vicuda syanocobalamin olarak girer metilcobalamin olarak emilir
Eczanelerde b12 alınca hazır olarak metilcobalamin olan b12 olan şekilde ne varsa ala bilirsin
Mesela (new life,solgar)
Egerki 1 aydan fazla kullanılırsa b12 yanında mutlaka b kompleks vitamin takviyeside alın
B grup vitaminleri suda emilim sağladıklarığı için ve milimleri günün ilk yarısı olduğu için kahvaltı veya öylen yemeyinden sonra alın
Akşama burakmayın
Uzun oldu-) ama her şey siziçin

Ladycez18 cim
Benim B12...325
D VİTAMİNİ...10.8
Ne kullanayım canım.
Dvit cok önemli hemen başla. Dvit spreylerden ben WELlcare kullanıyorum 1000uı al 3 ay kesintisiz günde 3 fıs kullan dil üstü. İhmal etme. Dvit 3 su ucuz ecz de satılan ampullerden de alabilirsin ama spreyı de kullan muhakkak. Zaten kış aylarındayız dopingle.
Burada ki herkes muhakkak istisnasız Pre-natal vitamin kullanmalı içinde genelde 400mcg folik asitte oluyor zaten. Bu size diger B vit leri de verecek . Diger ihtiyac duydugunuz hamılelıge hazırlayacak vitamınlerı de. TR de vinalac var bildiğim butun akrabalarıma onerdıgım cunku ıcınde probıyotık de var. Kendim de kullandım 2 ay sımdı , abd den aldıgım one a day prenatal kullanıyorum. Ayrıca kıbrısa gıttıgınız de gırnede kı erol eczanesınde de harıka vitaminler var. Tr fıyatlsrımdan daha ucuz kapsul sayısına bolunce. Merkezde bır eczane tesaduf bulduk. Pregnacare hamilelik oncesınden aldım onu ıcırıyorum kuzenıme mesela. TR ye yenı gırdı Vitabıotıcs urunlerı de harıka bır eczaneye gıdın ınceleyın. Hatta hamılelık esnasında kullanacagız urunlerı de var sonrasında emzırmede de . Sonuc olarak lütfen ; Pre-natal sart!
Omega3: Efa mom ya da imom omega3 asla ihmal etmeyin! Bunlar hayatınızdan eksik etmemeniz gereken vitaminler. Madem bu yoldasınız içeçeceksiniz. Ayrıca ilerisi içinde kadın oldugumuz icin faydalı.
Kendi yumurtası ve esının spermı ıle kullanılıp problem oldugunu dusunenler de Impryl ve Astalıfe ( astaktın ve balık yagı ) kombınasyonunu kullansınlar. Pişman olmazlar. Bırer kutu bıtırın muhakkak. Bu onerılerı sizi tR de takıp eden dr unuzla da paylasın. bu onerıler hekım ve eczacı ve kısısel arastırma bılgısı netıcesınde. Ama en ıyısını sızı takıp eden dr unuz bılır. Muhakkak saglık ocagında bedava kan tahlılı yaptırın en az 6 ay da bır yanı merkez ıstıyor bılıyorum ama sız kendı saglıgınız ıcınde gıdın baktırın.
Bir de ben simdi asıl estrofemsız dogal rahım kalınmasını arastırıyorum yenı trend bu. Ben agustos da estrofem kullanmadım normal gelısımı muthıs ıdı. Impryl de kullanmıstım tek farklı olarak o ay. Cınko da var ıcınde. Unutmadan cınko da rahım kalınmasında yardımcı! Atlamayın. Hatta hıcbısı ıcmek ıstemıyorsunuz bagısıklık ıcınde ıyı ıcınde C vıt D vıt ve Cınko vsr redoxon su da cozunen eff tablet ıcın gun asırı. Simdi diyorlar ki duzenlı adet gorup hala bır ıkı farketmez yumurta atan ınsan rahmınvucut dıgal olarak rahmı hamıleleıge hazırlıyor. Ben sımdı estrofemsız her ay donasyona kadsr rahım kalınlıgımı olcturecegım ve belkı bır devrım yaratıp estrofem kullanmadan donasyona gıdecegım ama sız bunu yapmayın sımdılık ben kendımde deneyecegım :)

Sevgiler.

Merhaba arkadaşım dondurulmuş yumurta kullanacaklarını kendilerimi söylediler.Benim e2 normal çıktıktan sonra sinem hemşire aradı bizim fiziksel özelliklerimi sordu ve nasıl özelliklede hangi milletten donor isteğimizi öğrendikten sonra ertesi günü yaşını mesleğini hobilerini daha önce doğum geçmişi olup olmadığını açıklyan 3 doner bilgisi gönderdi.Rahim kalınlığımı yaşadığım yerde dr 6 ölçmüştü Selda hanıma sonucu yolladığımda rahim biraz inçe dr bey kendisi görmek istiyor geldiğinizde dedi geldiğimiz gün eşimin spermi alınırken ölçtü ve 8.7 olduğunu çok iyi olduğunu söyledi.Ben dr yada klinik karşılaştırması yapmaya çalışmıyorum kesinlikle yanlış anlamayın çünkü yapacak tecrübeye sahip değilim ve başka dr la görüşmediğimden başka dolar Hakkında bir izlenime de sahip değilim, ama dondurulmuş kullandıklarında bunu söylüyorlar mı gerçekten çok merak ettim şimdi...

Bildigin yolda.devam et ve dondurulmus asla.kullanmaz.Halil.bey her defasinda fresh yaptilar baska.doktorlarla.karistirmayin Halil beyi

Arkadaşın yazdıklarına bende bilgilerimi sizinle paylaşmak istedim bir eczacı olarak hiç bir zaman tanımadığınız bilmediyiniz tr de olmayan vitamin ve mineral takviyelerini kullanmayın
heleki amerika malı olarak görseniz çünkü amerikada baya kalitesi düşük etken madeleri kendileri üretmeden çinden getirtilen otc ürünleri çok lütven dikatli olun
geçelim gebelikte,gebelik öncesi ve emzirme döneminde kullanılan pregna veya latte takviyelerine
içeriklerini inceleyin folik asit bildiyimiz b9 vitamini folat isimli olsun 400 mcg ve b12 metilkobalamin olarak 1000 mcg
marka olarak omepa vm ala bilirsiniz içeriyinde omega 3,çinko,demir ve dahada
geçelim omega 3 sevenlere,anne karnında olarken ve ölene kadar bu yağ asitlerina(efa,dha)muhtacız
son araştırmalarda balıktan alınan omega 3 ağır metaller içere bilir daha kaliteli ve emilimi yüksek olan balık yağından 6 kat daha güçlü omega 3 kril oil isimli ürünlerdir içeriği antarktidadan toplanmış omurgasızlıların omega 3 ve astaksantin dediyimiz güçlü antioksidant içerir
rahim kalınlaşmasında bakın eğerki vaskulyar problem yaşanmıyorsa mesela benim rahmimden 9 fazla miom alınmış ve damarlar zarar görmüş kan dolaşımı biraz bozuk
argilerin,e,c,b1,b6,b12,ginko biloba ve fitoöstrojen dediyimiz doğal estrofemler kullana bilirsiniz
doğal fito östROJEN DEDİYİMİZ BİTKİLER HAYIT TOHUMU,soya izoflavones,keten tohumu ve daha neler neler bilgisayardan inceleye bilirsiniz,ama lütven abartmayın unutmayın her vicut aynı deyil fitoöstrojen doğalda olsa hormon artırır ve adet gören kadınlara zarar vere bilir
en son kendi fikrimide söyleyim sağlığınızı koruyun güzel yeyin için çünkü bu yazdığımız takviyeler o yiyeceklerde var
kan değerlerinize baktırın az kalan vitaminleri takviye olarak alın
ama inanın sağlıklı embriyo rahime girse kolay kolay kopmaz
sizleri seviyorum

Zaza senı tanımıyor son derece saygı duyuyorum. Senden cpk bilgi ogrenıyorum. Lakin azcık cevaplarında sen de saygı duyarak yazarsan cok sevinecegım. Tesekkur ederim. Ben de laf sallayan, egıtımsız bılgısız tecrubesız bır kısı degılım. Buradakı bazı arkadaslar gercek kimliğimi biliyorlar egıtımımı donanımı ve hatta bırcok medya kurulusunda buzmanlıgımla bilirkisi olarak cagırılıyorum. ben hem abd de hem TR de okudum ayrıca 15 sene abd de yasadım, orayı gayet ıyı bılıyorum. TR de asıl bırcok ucuz urun hammaedeleri cınden getırılıyor. ABd de bılındık markalar kullanılacak. Fason uretımler değil ki önemi yok ne marka oldugu. Vinalac da italyadan geliyor ama mukemmel bır urun ve ucuz misal. Kıbrısta bahsettıgım satısta ki markalar TR de ve ıngıltere olanlar kendını ıspatlamıs markalar Vıtabıotıcs misal girn bakın ve hepsı dunya capında bılındık. Ben hekımım aıle hekımı ve farmakolojı yuksek lısansım var abd den emın olmadıgım hıcbır sey paylasmam , kendı kulladıklarımı yazıyorum lutfen yazı yazarken bırbırımızı ıncıtmeyelim. Ayrıca solgar onerdın gecen gun ve o da yuzde yuz Amerıkan markası. TR den ucuz dıye urun alırken dıkkat edın. Esımın eczanesı var neler goruryoruz. 20 senelık eczacı ve bır fııl ısın ıcınde bir uzman eczacı o da. Lütfen herkes tecrübesini yazarken saygı ve sevgi tonlamalarını kullanalım. Burada bilgi yarıştırmıyoruz netice de herkes tecrubesını paylasıyor. İyi günler.

Son düzenleme:
ikiniz de son derece bilgili,aydın,güzel şahane kadınlarsınız...ilgiyle okuyorum tavsiyeleri herkes gibi..mesela d vitamini aklıma gelmdei siz uyartdınız gittim tahlil yaptırdım..elbette çok önemli önerileriniz..eksiklik çıkarsa ve vitamin takviyesi alacaksam sizin yazdılarınızı google yazar bakarım aklıma yatanı ve fiyatı uygun olanı alırım..herkes kendi süzgecinden geçiriyor yani elbette...lütfen nolur yazmaya ve bilgilendirmeye devam edin..burası bu konuyla ilgili tek kaynak...binlerce kadın okuyor..yazdıklarınız yazdıklarımız sadece bizi bağlamıyor yani çok haklısınız titiz olmak da...ama kırmadan kırılmadan...ikinizi de çok çok öpüyorum..:)

cevabımda bir abez şey göremedim evet solgarın amerikan bir markası olduğunuda güzel biliyorum ve etken madelerini kendileri üretiklerini üretir hazır aldıklarınıda standartlara uygun olduğunuda biliyorum
kaç eyaletinde bulunduğunuda biliyorum
bilmediyim şeyide yazmam
bende 23 senelik rus eğitimli ve trde denkliğimi yapıp çalışan bir eçzacıyım burda çok arkadaşımda beni tanıyor
başım çok taşlara değdi sizinde değmemesi için çalışıyorum bilen biliyor
sonucunu alınca kendimi düşünmeden sana koştum az çok nasıl kalbim olduğunuda gördün
amerikada yaşamadım ama ordanda bir çok kazıklar yedik ilaclara bağlı
amerikada otc takviyeler mesela markete patates,soğan satarak satılıyor ve tüm markalar aynı kalite standartlarına uymuyor

o ki kaldı vinalaca çok sevdiyim pregna vitaminlerinden biri hem içiyorum ve tavsiyede ediyorum
iyi vinalacın reklamını yaptık-))

Bildigin yolda.devam et ve dondurulmus asla.kullanmaz.Halil.bey her defasinda fresh yaptilar baska.doktorlarla.karistirmayin Halil beyi
masum80 kuzum biz dayağı halil beğin eski embriyoloğu ali beğden yiyenlerir
ben,hazan43,umut14,heryerbebek hepimiz o ali beyin zamanında sıkıntılar yaşayanlarız ama şimdi halil beğin merkezinde yeni embriyolog zerrin hocayı yakından tanımasamda güzel sonuçlar verdiyini duydum ele biri sen şimdi ikizlere gebesin maşallah
zerrin hoca eskiden bülent traş beğin en iyi embriyolog olduğunuda biliyorum

Arkafaslar zazaya.son.derece katililiyorum cok.onemli.embriliyog ve embriyo.kalitesi ben adenemiyozis.hastasiyim ve bu.sekilde hamilelik.yasiyorum.suan.ve Halil beyin.Suanki.embriyologu..Zerrin.hanim suan.en iyi.embriyologlardan.bir.tanesi cunku.bizi.en.iyi anlayan kisi.oda tup.bebekle.ikiz.annesi olmus bir bayan

canım için rahat olsun sem embriyolog zerrinin elinden çıkan embriyolardan allahın izniyle gebe kalırsın
rahat rahat gününü bekle ve bizede güzel sonuçlarını yaz

o ki kaldı vinalaca çok sevdiyim pregna vitaminlerinden biri hem içiyorum ve tavsiyede ediyorum
iyi vinalacın reklamını yaptık-))
aynen onyuzden marka da yazmaya cekınmıstım ama blue bubble soyleyınce yazdım. Probıyotık olusu iyi bagırsakları duzenledı. Evet negatıf aldıgımda ılk sen aradın allah razı olsun ondan saygım dedıgım gibi sonsuz. Ayrıca esımın meslektasısın hıc saygı duymamak mumkun mu?

Benim normal tüp bebekle bebegim oldu ancak yaşım sebebiyle sizi takip ediyorum
Bende de dr.um bilinenlerden ek olarak solgar d vitamini 1000 mg ve yine solgar omega 3 950 mg. Ve bemix b12 ilaclari baslatmisti.ilk kez bir dr d vitamini vermisti ben dr.umu çok bilgili buldum o andan konuşmalarimızdan itibaren.ve 2 - 3 yıldir quenzum q10 ve melatonin iciyordum.biesteron da 2 - 3 yildır iciyordum onu biraktirdi tabi.diyecegim o ki bebek bunlardan sonra geldi.oğlum 7 aylik olmak uzere :) bilgileriniz icin teşekkürler

d vitamini 30 üstü olsun çalış ve fiyatı uygun olanı değil biz kardeşlerini dinliyip alıcaksın-))

zaten butun ısı embryolog halledıyor resmen ya sonrası da dr un transferde kı becerısı resmen. Ya ne ıslerle ugrasıyoruz 313 ayetel kursı mı okusak her transfere gıdecek bırısıne onceden toplasıp? En yakın kım varsa ona sanırım yesılada en yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…