Ben bir kutu aldım çok da pahalı. İki üç kaşık ev yogurduna bir çay kaşığı attım, tarifi bir tatlı kaşığı ama korkum dan bir çay kaşığı attım :) eşime yedirdim. Eşim sordu bunun içinde keçi boynuzu pekmezimi var diye, çaktırmadan hı hı dedim :)oooo tmm maca evet ozellıkle kendı yumurtamız ıcınde muthıssss ABD de cılgınca fertılıty ve yumurta kalıtesı ıcın ıcılıyor
-))) allah seni güldürsünBen bir kutu aldım çok da pahalı. İki üç kaşık ev yogurduna bir çay kaşığı attım, tarifi bir tatlı kaşığı ama korkum dan bir çay kaşığı attım :) eşime yedirdim. Eşim sordu bunun içinde keçi boynuzu pekmezimi var diye, çaktırmadan hı hı dedim :)
Gerçeği söylersem dilinden kurtulamam valla :)
Ne olacak bakalım, gider ayak herşeyi
mahvetmeyim de . Sonunda eşim kıvırtarak, bende elde tespih dolaşmayımda:)
aslinda dvit 3 hamilelik icin tahlil sonucuna gore de olmaz. Sizinki dusuk birkac fis dil ustune sıkın ıhmal etmeyın lutfen. Ben sabahlari bir fis ile solgar B12 prenatal one aday, omega3( poneaday ın abd den aldım) tr de efa mom ya da imom onerırım ve prenatal olarak da vinalac onerırım( ıcınde probıyotık var kabızlıgı engeller) ve coq10 ile hem blasta gittim hem de agustos da yumurta sayim costu misal. coq10 ubiquinol zaten normalde de icilmeli. Ben yaklasik on senedir hepsini ciiyorum hamdolsun iyiyim. Dvit imega 3 ubiquinol B12 ozellikle kadinlarin kesinlikle kullanmasi gerekenler. Sprey yapin her sabah. Cidden dil ustu emilimi cok. ABd de okudum ben ve bize egitimde boyle ogretildi. Isterseniz deneyin. Kendim kullandigim icin oneriyorum. B12 benexol mesela gebelikte tehlikeli emzirende de ama israrla burada yazilyorlar o yuzden solgar alın ltfn.
Merhaba arkadaşlar burdan çok şey okudum son zamanlarda okudum demek eksik olur burda yattım kalktım resmen o yüzden bende şimdiye kadar olan deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.Ben Halil İbrahim Tekin de yumurta donasyon u yaptırdım bu gün sabah.38 yaşındayım.Daha önce TR de 2 kez mini tüp bebek yaptırdım.Ve sonuç negatif...O ora incir kürü ve testere dişli aslan pençesi kürü ile kendiliğimden bir kimyasal gebelik yaşadım.Yumurta sayım çok azdı bir yılda sadece 6 embriyo elde edebildik. Rahmimin ve eşimin sperminin gayet iyi olduğunu 12 dr da söyledi.HİT te randevu için aradığımda eşimden ve benden bazı testler istediler bunları yaptırıp (her Cumartesi dr beyin İstanbulda olduğunu şöyleydiler) hangi Cumartesi randevu istediğimizi sordular. Ağustos ta ön görüşmemizi İstanbul’da yaptık.Ordaki danışman adresi ve konumu attı.Rahim filmine istediği testlere ve eşimin sperm sonuçlarına baktıktan sonra muayene isteyip istemediğimizi sordu.istedik.Hit sonuçlardan sonra diğer dr la birebir aynı şeyleri yorumlayıp yumurta donasyon u hakkında ne bildiğimi ve donasyon a sıcak bakıp bakmadığımı sorduktan sonra tam 40 dk bilgi verdi konuşmaları çok samimi ve içten geldi çünkü biz kendisine cinsiyet seçimini ve ücretini sorduğumuzda daha ilk bebeğiniz ne gerek var masrafa belki istediğiniz olacak dedi. Bu cümlesi bende yaptığı işi tamamen ticarete çevirmek istemediği izlenimi verdi ama bu benim yorumlamam arkadaşlar... Kesinlikle dr mu buldum kararını verdiren cümleleri ise: gözümün içine bakıp rahim ve spermde sorun olmadığından ben size bebek yaparım benden kucağınız boş çıkmazsınız tabiki tevekkül diye bir şey var inanıyorsanız ve bu işin 100 de yüzü de yok her yerde herkes yüzde 70 den fazla şans verirsede doğru olmaz bunu da bilin dedi.ilkinde 5ooo+500 Euro olmadı (otel havaalanı transferleri otelden hastaneye transfer dahil )2. De 1500 Euro olmazsa oluncaya kadar ücretsiz dedi ve kararımızı tabiki hit te verdik.Hangi ay istediğimizi söyledik ilaç programlamasını yaptıktan sonra sonraki aşamaları da tüm detayları ile anlatıp anlattıklarını yazdıktan sonra biraz da Euro ve ekonomi hakkında sohbet ettikten sonra TR deki görüşmemiz sona erdi ...arkadaşlar uzun yazıyorum ama tüm detayları yazmak istedim rahatsızlık veriyorsa affınıza sığınıyorum ama yeni başlayacaklar için tüm detayları anlatmak istedim..
Hazanım benim değerli arkadaşım ben şimdi sana bir protokol uygularımLadycez18 cim
Benim B12...325
D VİTAMİNİ...10.8
Benim kesin kullanmam lazım.
Ne kullanayım canım.
Yazdıklarında çok kafam karıştı.
Teşekkürler arkadaşlar ::))
Dvit cok önemli hemen başla. Dvit spreylerden ben WELlcare kullanıyorum 1000uı al 3 ay kesintisiz günde 3 fıs kullan dil üstü. İhmal etme. Dvit 3 su ucuz ecz de satılan ampullerden de alabilirsin ama spreyı de kullan muhakkak. Zaten kış aylarındayız dopingle.Ladycez18 cim
Benim B12...325
D VİTAMİNİ...10.8
Benim kesin kullanmam lazım.
Ne kullanayım canım.
Yazdıklarında çok kafam karıştı.
Teşekkürler arkadaşlar ::))
Merhaba arkadaşım dondurulmuş yumurta kullanacaklarını kendilerimi söylediler.Benim e2 normal çıktıktan sonra sinem hemşire aradı bizim fiziksel özelliklerimi sordu ve nasıl özelliklede hangi milletten donor isteğimizi öğrendikten sonra ertesi günü yaşını mesleğini hobilerini daha önce doğum geçmişi olup olmadığını açıklyan 3 doner bilgisi gönderdi.Rahim kalınlığımı yaşadığım yerde dr 6 ölçmüştü Selda hanıma sonucu yolladığımda rahim biraz inçe dr bey kendisi görmek istiyor geldiğinizde dedi geldiğimiz gün eşimin spermi alınırken ölçtü ve 8.7 olduğunu çok iyi olduğunu söyledi.Ben dr yada klinik karşılaştırması yapmaya çalışmıyorum kesinlikle yanlış anlamayın çünkü yapacak tecrübeye sahip değilim ve başka dr la görüşmediğimden başka dolar Hakkında bir izlenime de sahip değilim, ama dondurulmuş kullandıklarında bunu söylüyorlar mı gerçekten çok merak ettim şimdi...Arkadaşım yazmana kesinlikle sıkıntı yok canım.
Ben onda ne yaşamıştım.
Sen onlara dikkat et diye yazıyorum bende şimdi sana.
Biz öngörşmeye Kıbrıs a gittik.
Tahlil .rahim filmi vs. Alarak.
Rahmin ince dedi.
Fizyolojik terapi dedi.
İnanırım polip ameliyatı olmuştum.Çok kazımıştır dedim.
Asıl sıkıntım Kıbrıs'ta eşimden sperm aldılar.
İşte orda koptum ben.
Dondurulmuş yumurta.embriyo.sperm..
Sonuç negatifti
Bildigin yolda.devam et ve dondurulmus asla.kullanmaz.Halil.bey her defasinda fresh yaptilar baska.doktorlarla.karistirmayin Halil beyiMerhaba arkadaşım dondurulmuş yumurta kullanacaklarını kendilerimi söylediler.Benim e2 normal çıktıktan sonra sinem hemşire aradı bizim fiziksel özelliklerimi sordu ve nasıl özelliklede hangi milletten donor isteğimizi öğrendikten sonra ertesi günü yaşını mesleğini hobilerini daha önce doğum geçmişi olup olmadığını açıklyan 3 doner bilgisi gönderdi.Rahim kalınlığımı yaşadığım yerde dr 6 ölçmüştü Selda hanıma sonucu yolladığımda rahim biraz inçe dr bey kendisi görmek istiyor geldiğinizde dedi geldiğimiz gün eşimin spermi alınırken ölçtü ve 8.7 olduğunu çok iyi olduğunu söyledi.Ben dr yada klinik karşılaştırması yapmaya çalışmıyorum kesinlikle yanlış anlamayın çünkü yapacak tecrübeye sahip değilim ve başka dr la görüşmediğimden başka dolar Hakkında bir izlenime de sahip değilim, ama dondurulmuş kullandıklarında bunu söylüyorlar mı gerçekten çok merak ettim şimdi...
Zaza senı tanımıyor son derece saygı duyuyorum. Senden cpk bilgi ogrenıyorum. Lakin azcık cevaplarında sen de saygı duyarak yazarsan cok sevinecegım. Tesekkur ederim. Ben de laf sallayan, egıtımsız bılgısız tecrubesız bır kısı degılım. Buradakı bazı arkadaslar gercek kimliğimi biliyorlar egıtımımı donanımı ve hatta bırcok medya kurulusunda buzmanlıgımla bilirkisi olarak cagırılıyorum. ben hem abd de hem TR de okudum ayrıca 15 sene abd de yasadım, orayı gayet ıyı bılıyorum. TR de asıl bırcok ucuz urun hammaedeleri cınden getırılıyor. ABd de bılındık markalar kullanılacak. Fason uretımler değil ki önemi yok ne marka oldugu. Vinalac da italyadan geliyor ama mukemmel bır urun ve ucuz misal. Kıbrısta bahsettıgım satısta ki markalar TR de ve ıngıltere olanlar kendını ıspatlamıs markalar Vıtabıotıcs misal girn bakın ve hepsı dunya capında bılındık. Ben hekımım aıle hekımı ve farmakolojı yuksek lısansım var abd den emın olmadıgım hıcbır sey paylasmam , kendı kulladıklarımı yazıyorum lutfen yazı yazarken bırbırımızı ıncıtmeyelim. Ayrıca solgar onerdın gecen gun ve o da yuzde yuz Amerıkan markası. TR den ucuz dıye urun alırken dıkkat edın. Esımın eczanesı var neler goruryoruz. 20 senelık eczacı ve bır fııl ısın ıcınde bir uzman eczacı o da. Lütfen herkes tecrübesini yazarken saygı ve sevgi tonlamalarını kullanalım. Burada bilgi yarıştırmıyoruz netice de herkes tecrubesını paylasıyor. İyi günler.Arkadaşın yazdıklarına bende bilgilerimi sizinle paylaşmak istedim bir eczacı olarak hiç bir zaman tanımadığınız bilmediyiniz tr de olmayan vitamin ve mineral takviyelerini kullanmayın
heleki amerika malı olarak görseniz çünkü amerikada baya kalitesi düşük etken madeleri kendileri üretmeden çinden getirtilen otc ürünleri çok lütven dikatli olun
geçelim gebelikte,gebelik öncesi ve emzirme döneminde kullanılan pregna veya latte takviyelerine
içeriklerini inceleyin folik asit bildiyimiz b9 vitamini folat isimli olsun 400 mcg ve b12 metilkobalamin olarak 1000 mcg
marka olarak omepa vm ala bilirsiniz içeriyinde omega 3,çinko,demir ve dahada
geçelim omega 3 sevenlere,anne karnında olarken ve ölene kadar bu yağ asitlerina(efa,dha)muhtacız
son araştırmalarda balıktan alınan omega 3 ağır metaller içere bilir daha kaliteli ve emilimi yüksek olan balık yağından 6 kat daha güçlü omega 3 kril oil isimli ürünlerdir içeriği antarktidadan toplanmış omurgasızlıların omega 3 ve astaksantin dediyimiz güçlü antioksidant içerir
rahim kalınlaşmasında bakın eğerki vaskulyar problem yaşanmıyorsa mesela benim rahmimden 9 fazla miom alınmış ve damarlar zarar görmüş kan dolaşımı biraz bozuk
argilerin,e,c,b1,b6,b12,ginko biloba ve fitoöstrojen dediyimiz doğal estrofemler kullana bilirsiniz
doğal fito östROJEN DEDİYİMİZ BİTKİLER HAYIT TOHUMU,soya izoflavones,keten tohumu ve daha neler neler bilgisayardan inceleye bilirsiniz,ama lütven abartmayın unutmayın her vicut aynı deyil fitoöstrojen doğalda olsa hormon artırır ve adet gören kadınlara zarar vere bilir
en son kendi fikrimide söyleyim sağlığınızı koruyun güzel yeyin için çünkü bu yazdığımız takviyeler o yiyeceklerde var
kan değerlerinize baktırın az kalan vitaminleri takviye olarak alın
ama inanın sağlıklı embriyo rahime girse kolay kolay kopmaz
sizleri seviyorum
cevabımda bir abez şey göremedim evet solgarın amerikan bir markası olduğunuda güzel biliyorum ve etken madelerini kendileri üretiklerini üretir hazır aldıklarınıda standartlara uygun olduğunuda biliyorumZaza senı tanımıyor son derece saygı duyuyorum. Senden cpk bilgi ogrenıyorum. Lakin azcık cevaplarında sen de saygı duyarak yazarsan cok sevinecegım. Tesekkur ederim. Ben de laf sallayan, egıtımsız bılgısız tecrubesız bır kısı degılım. Buradakı bazı arkadaslar gercek kimliğimi biliyorlar egıtımımı donanımı ve hatta bırcok medya kurulusunda buzmanlıgımla bilirkisi olarak cagırılıyorum. ben hem abd de hem TR de okudum ayrıca 15 sene abd de yasadım, orayı gayet ıyı bılıyorum. TR de asıl bırcok ucuz urun hammaedeleri cınden getırılıyor. ABd de bılındık markalar kullanılacak. Fason uretımler değil ki önemi yok ne marka oldugu. Vinalac da italyadan geliyor ama mukemmel bır urun ve ucuz misal. Kıbrısta bahsettıgım satısta ki markalar TR de ve ıngıltere olanlar kendını ıspatlamıs markalar Vıtabıotıcs misal girn bakın ve hepsı dunya capında bılındık. Ben hekımım aıle hekımı ve farmakolojı yuksek lısansım var abd den emın olmadıgım hıcbır sey paylasmam , kendı kulladıklarımı yazıyorum lutfen yazı yazarken bırbırımızı ıncıtmeyelim. Ayrıca solgar onerdın gecen gun ve o da yuzde yuz Amerıkan markası. TR den ucuz dıye urun alırken dıkkat edın. Esımın eczanesı var neler goruryoruz. 20 senelık eczacı ve bır fııl ısın ıcınde bir uzman eczacı o da. Lütfen herkes tecrübesini yazarken saygı ve sevgi tonlamalarını kullanalım. Burada bilgi yarıştırmıyoruz netice de herkes tecrubesını paylasıyor. İyi günler.
masum80 kuzum biz dayağı halil beğin eski embriyoloğu ali beğden yiyenlerirBildigin yolda.devam et ve dondurulmus asla.kullanmaz.Halil.bey her defasinda fresh yaptilar baska.doktorlarla.karistirmayin Halil beyi
canım için rahat olsun sem embriyolog zerrinin elinden çıkan embriyolardan allahın izniyle gebe kalırsınMerhaba arkadaşım dondurulmuş yumurta kullanacaklarını kendilerimi söylediler.Benim e2 normal çıktıktan sonra sinem hemşire aradı bizim fiziksel özelliklerimi sordu ve nasıl özelliklede hangi milletten donor isteğimizi öğrendikten sonra ertesi günü yaşını mesleğini hobilerini daha önce doğum geçmişi olup olmadığını açıklyan 3 doner bilgisi gönderdi.Rahim kalınlığımı yaşadığım yerde dr 6 ölçmüştü Selda hanıma sonucu yolladığımda rahim biraz inçe dr bey kendisi görmek istiyor geldiğinizde dedi geldiğimiz gün eşimin spermi alınırken ölçtü ve 8.7 olduğunu çok iyi olduğunu söyledi.Ben dr yada klinik karşılaştırması yapmaya çalışmıyorum kesinlikle yanlış anlamayın çünkü yapacak tecrübeye sahip değilim ve başka dr la görüşmediğimden başka dolar Hakkında bir izlenime de sahip değilim, ama dondurulmuş kullandıklarında bunu söylüyorlar mı gerçekten çok merak ettim şimdi...
aynen onyuzden marka da yazmaya cekınmıstım ama blue bubble soyleyınce yazdım. Probıyotık olusu iyi bagırsakları duzenledı. Evet negatıf aldıgımda ılk sen aradın allah razı olsun ondan saygım dedıgım gibi sonsuz. Ayrıca esımın meslektasısın hıc saygı duymamak mumkun mu?o ki kaldı vinalaca çok sevdiyim pregna vitaminlerinden biri hem içiyorum ve tavsiyede ediyorum
iyi vinalacın reklamını yaptık-))
d vitamini 30 üstü olsun çalış ve fiyatı uygun olanı değil biz kardeşlerini dinliyip alıcaksın-))ikiniz de son derece bilgili,aydın,güzel şahane kadınlarsınız...ilgiyle okuyorum tavsiyeleri herkes gibi..mesela d vitamini aklıma gelmdei siz uyartdınız gittim tahlil yaptırdım..elbette çok önemli önerileriniz..eksiklik çıkarsa ve vitamin takviyesi alacaksam sizin yazdılarınızı google yazar bakarım aklıma yatanı ve fiyatı uygun olanı alırım..herkes kendi süzgecinden geçiriyor yani elbette...lütfen nolur yazmaya ve bilgilendirmeye devam edin..burası bu konuyla ilgili tek kaynak...binlerce kadın okuyor..yazdıklarınız yazdıklarımız sadece bizi bağlamıyor yani çok haklısınız titiz olmak da...ama kırmadan kırılmadan...ikinizi de çok çok öpüyorum..:)
zaten butun ısı embryolog halledıyor resmen ya sonrası da dr un transferde kı becerısı resmen. Ya ne ıslerle ugrasıyoruz 313 ayetel kursı mı okusak her transfere gıdecek bırısıne onceden toplasıp? En yakın kım varsa ona sanırım yesılada en yakınArkafaslar zazaya.son.derece katililiyorum cok.onemli.embriliyog ve embriyo.kalitesi ben adenemiyozis.hastasiyim ve bu.sekilde hamilelik.yasiyorum.suan.ve Halil beyin.Suanki.embriyologu..Zerrin.hanim suan.en iyi.embriyologlardan.bir.tanesi cunku.bizi.en.iyi anlayan kisi.oda tup.bebekle.ikiz.annesi olmus bir bayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?