Bu hafta sonu full eğitim var giremedim bir türlü.
P pablo40 içtiğin ilaç OK. Balık yağı önemli. Sana tavsiyem tavuk tüketiyorsan ve hindi hemen bırak. Somon füme ye, süt ürünlerindne biraz uzaklaş. S Sebida canım üzülme diyemem çünkü biliyorum insan çok çok yıkılıyor... Çünkü donasyon garanti gibi konusuyor burada ki doktorlar... Ama sukur 6 tane embryon kalmıs... Bu da buyuk sans. Y Yesilada2003 ya katılıyorum ozellıkle kıbrısta ilk deneme de olmuyor olabilir. Ama bence bu da şans dogus ta benden sonra yapan arkadasım fresh transfer ilk sefer yaş 46 dun sabah kanda posıtıf cıktı... Inanamadı kızcagız... Şans diyebiliriz, super altın yumurta embryosu dıyebılırız... Nasip diyebiliriz.... Cokk sevindim allaha dua ediyorum hayırlısı ile kucagına alsın diye.
Allah bize de canlı kanlı tatliş bebişlerimizi kucagımıza alıp eve dönmeyi nasip etsin.

Çok teşekkürler canım benim. Bizim evde tavuk çok tüketilirdi bundan sonra yok , tavsiyene uyacam somon füme alacam .

bir de kolesterol ilacı ne kullanıyorsun sormayı unuttum
P pablo40 bu arada kolesterol ilacı kullanıyor musun? ozellıkle statın turevı eger kullanıyorsan lütfennn coq10 de ıc hergun.... Ihmal etme.

Aklin varsa ondan uzak dur arkadasim bende onun magduruyum

Allahim devamini getirir insallah

bir de kolesterol ilacı ne kullanıyorsun sormayı unuttum

P pablo40 bu arada kolesterol ilacı kullanıyor musun? ozellıkle statın turevı eger kullanıyorsan lütfennn coq10 de ıc hergun.... Ihmal etme.
Evet kolesterol ilacı da kullanıyorum .
Pravastatin-Natrium 40 mg.
Günde bir tablet akşam saat 10 dan sonra alıyorum. Coq10 ne anliyamadim canım

Arkadaslarim ablalarim bakin ne buldum 3. Gun ile 5. Gun embriyosu arasindaki farki cok guzel anlatmis dr. Labaratuar ortami col gibi diyor biz bunun yerine anne rahminde 3. Gun embriyosunu yapiyoruz labaratuarda kalacagina rahimde kalmasini istiyoruz diyor. 3. Gune gelip 5. Gune labaratuarda tuttugumuzda embriyolar olebiliyor diyo benim anladigim bu acaba sizler ne anlayacaksiniz

Amin meyracım
Sen tedaviye başladınmı?
Yok abla bugun yarin kirmizilar gelicek. Ofis histeroskopi istedik. O yapilacak bu ay sonrasi insallah ocak gibi transfer donorun adetini bekliyoruz. 21. Gun o baslayacak ilaclara sonraki surec de ne olacak bilemiyorum. Bir de acik yurekle birsey ogrendim merkezden. Acik ve net soylendi. Bu dr. Yada merkez bunu soyledi ama acaba kibristaki merkezler soyleyebilecekmi. Biraz kafam karissada yine de devam edecegim. Once Allahtan sonra doktorumdan umutluyum insallah

Okadar müzakireli konuki inan bazen benimde aklımda kalıyor acaba 3 günlükmü koydursam
Bir kere doktora sordum hayır kesinlikle 5 günlük dedi,ama bir doktorda 3 günlük dene adapte etsin ve tutunsun dedi
Off off off napalım artık bilemedim

En önemliside bu inan merkezine doktorunada
İnşallah sonucunda güzel olsun

Ben de ayni seyi dusunmekten deli olacagim. Acaba dogru mu sonucta rahimde kanla besleniyor. Ama labaratuarda neyle besleniyor yada kan demeyim de sivi felan ortam sicakligi bilemiyorum ki bir de tek gebelik isteyenlere 5. Gun koyuyoruz diyo. O zaman 5. Gunun embriyosunda ikiz olan sayisi 3. Gune gore daha mi az

Evet kolesterol ilacı da kullanıyorum .
Pravastatin-Natrium 40 mg.
Günde bir tablet akşam saat 10 dan sonra alıyorum. Coq10 ne anliyamadim canım
coQ10 (ubiquinone ) veya 35 yas ustu isen ubiquinol (coq10 aktif formu) bir antioxidant ozellıkle statin kullandıgın ıcın ustelık 40 mg muhakkak bunu evzaneden al ve gunde en az 200 mg kullan. Tedavın sırasında ıcebılırsın . Artık tum dunyada statın kullananlarw ozellıkle verılıyor. Yıne doktoruna danıs, ınternetten oku veya eczacına danıs ıstersen. Cok onemlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…