valla buradakı doktorlardan bana dedı kı stratejık hata yaılmıs sende 3.cu gun dondurulmalı idi . 5-6 ınat edılmemelı ıdı dedı... Ben de okumustum 3.cu gun embryosu dondurulmusta ozellıkle yuksek sans dıye...
Adam dedı kı tuttrrmuslar bır 5.ci gun ezberlemıs gıvı

Bunu bende izlemistim :)

Tamam canım pazartesi mutlaka ev doktoruma ve eczaneye soracam alacam. Sen bize böyle yardım ettin ya Rabbim seni yavrularınla sevindirsin yüzünü güldürsün. Çok teşekkür ederim canım.

Ben 5.güne giden embriyolardan üc istemistim, Dr bana dedi ki tutunma sansi yüksek oldugu için seni riske sokmak istemiyorum o yüzden iki tane koycam demisti

Canım bende görücez sonucu :)) şaka bir yana benim embriyologda aynı şeyi dedi sonuçta laboratuvar yapay bir ortam bazen embriyo kendi doğal ortamında daha iyi tutunuyor dedi ben de hiç karışmadım. Herşeyin hayırlısı olacağı tutacağı varsa olur, ilki 5. Gündü bu 3. Gün bakalım sonuç ne olacak

Füme ürünler kanserojen etkiye sahip normal somon yese daha iyi olmazmı

İnşallah güzel olur kuzum

Hayal hiç test yaptınmı
Belirti varmı

Canim merhaba peki kac tane transfer oldu ve beta testini kacinci gun istediler. 5. Gun embriyosunu 12. Gun istiyorlar ama 3. Gun embriyosu da yine ayni mi

Ben Murat beyinAnkarada beni yönlendirdiği doktorla son kez kendi yumurtamla deneyeceğim. Eğer başaramazsak yeni yılda gideceğim Kıbrısa. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Ben Murat beyinAnkarada beni yönlendirdiği doktorla son kez kendi yumurtamla deneyeceğim. Eğer başaramazsak yeni yılda gideceğim Kıbrısa. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
İnşallah son denemen olsun ve özbe öz yavruna kavuş kardeşim yıprandık bu yollarda
Rabbim yıpratmasın seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…