insallah bu tedavinle kuzuna kavuşursun.
Ama olumsuz olursada kıbrısda yumurta donasyon yerine Tandem i deniyebilirsin(kendi yum +donör yum )
yaşın ve amh ın kaçtı ?

Yaşım 32 amh 1.5 fakat toplanan yumurtalarım kaliteli olmadığı için ya döllenmiyor yada kaliteli embriyo oluşturmuyor

Yaşım 32 amh 1.5 fakat toplanan yumurtalarım kaliteli olmadığı için ya döllenmiyor yada kaliteli embriyo oluşturmuyor
arısütü ampül sabah aksam iç ve coenzim q10 tavsiye ederim
Aslında bu liste uzun ve minimum 3 ay yapılmalı.
Eger birebir uygularim dersen yazarim.
Bir yumurtanın dogup.olgunlasıp.atılımı 3 ay sürdüğü için.
Ben günde 17 adet vitamin kullanıyordum.ama benim amh ım cok düşük ve yasim senden ileri .

Şuan doktor bana
Krilom qh
Qenzim 10
Inofolic combi
Ester c
Melatonin
Folik asit

Verdi. Onları içiyorum. Birde geçici menopoz iğnesi oluyorum.

Şuan doktor bana
Krilom qh
Qenzim 10
Inofolic combi
Ester c
Melatonin
Folik asit

Verdi. Onları içiyorum. Birde geçici menopoz iğnesi oluyorum.
Morkanatlarımın dediği gibi arı sütüde(marinis) eczaneden al kapsül olarak 1000mg + biosteronda al

Biosteron günde 3 adet , onu söylemeyi unutmuşum

Oda iyi iç kuzum
Eşini hazırlamayıda unutma
En esas sigarayı hayatınızdan çıkarın

Hiç sigara içmiyoruz. Eşimin sperm sayısı morfolojisi ve ileri hareketlilij hakkında çok iyi dediler. Bir tek rahmimin dar olduğunu histeroskopi yapılarak onun genişletilmesi gerektiğini söylediler. İçim artık o kadar daralıyorki bu detayları düşünmekten, ilk denemelerinde yada istemeden hamile kalanlara hayret ediyorum

benim yumurta kalitesi icin kullandiklarimi yaziym belki bizi okuyan birilerinin de işine yarar
_ultimate mega coq10
_resvaratrol
_melatonin
_biesteron
_L,carnatin
_Beneday
_vitamin D intense
_IVF Herbal women's fsh (bu ürün türkiyede yok )Biostetonun bitkisel hali
_dhea
_arı sütü(kapsül veya ampül )
Vucut kitle indeks maksimum 25 olucak
Her gun 1 saat tempolu yürüyüş(rahim kasları için )
bakliyat. balik.sebze agirlikla beslenilecek ( akdeniz diyeti genel adı )
tum vitamin takviyeleri en az 3 ay düzenli icilecek.Yumurta olusum döngüsünden dolayı )
Bana bu listeyi veren sevgili Defne'ye ilaç temini konusunda sevgili Zaza'ya
Herzaman tecrübeleri ile sevgili Qerany
Bu listenin altında teşekkür etmesem eksik olurdu.
Özellikle o 3 canım arkadaşıma şuanki kuzularıma sahipsem emeklerini inkar edemem.
madem başladım : )
sevgili kahramanım.Doktorum murat önal a minnettar olduğumu söylemeliyim.
Arkadaşlar hormonlarıma verin azıcık hassasım bu aralar : )

Arkadaslar baku de bi kampanya olmus sanirim o kampanya tekrar olacakmis net bilgisi olan olursa lutfen benimle de paylassin. 3000 euro donasyon yapan baska bir yer yok sanirim? Varsa bilgi paylasirsaniz sevinirim

Çok teşekkürler hem donasyon düşünüp amh düşük olanlar için güzel bir liste. Hamiş olup da bunları yazmanız burada bizlere yol göstermeniz ne yüce gönüllülük. Erken menopozumu öğrenince donasyon var nasılsa kıbrıs'a gider hemen hamile kalırım diyordum ancak forumdaki sayfaları okuyunca öyle olmadığını anladım. Yumurta paylaştırma olayı vs sorun olduğunu düşünüyorum. 5 bin euro az para değil. İşin hem maddi hem manevi boyutu var. Ukraynada 10 bin euro garantili paket dikkatimi çekti hem de donörle tanışma imkanı var fakat yorumlarda labaratuvarı kaliteli değil denildi. Bakü var reklam vs deniliyor fiyatı uygun ancak kalite konusu nedir aklım çok karışık lütfen Ukrayna, Bakü, Gürcistan deneyimi bilgisi olan yazabilir mi? Geçmiş sayfaları okudum ama detaylı bilgi bulamadım

teşekkür ederim : )
ben 0.35 amh la ikizlerime hamileyim bu başka arkadaşlarımızada umut olabilir diye düşünüyorum.
Nasıl ki ben buradaki arkadaşlarımdan destek gördüm,bilgilerini paylaştılar bende aynısını yeni gelen arkadaşlarımıza yapıyorum,
Erken menapoz yazmışsın tamamen girdin mi yoksa tandem mi dusunuyosun (kendi yum +donor yum )
Ukranyayı bende arastirmistim hatta kievde bi merkezle bi süre yazışmıştım.Ama onların yasaları gereği sadece ukranya vatandaşlarını donör olarak kullanıyolardı.Benim hayalim istandinav bi donordü .
Laboratuvar konusunda birebir gormedim ama o dönem şöyle dusunmustum.Ekonomik olarak iyi durumda olmayan bi ülke son sistem cihaz kullanabilirmi diye. Artı olarak garanti pakette bebegi dogurma garantisi yok.Hamile kalıp belli bi ayda bebek düşerse (3 .ay sanirim )garanti iptal oluyo. Sevgili zaza ile arastirmistik bu garanti paketin iptaline dair yazdigimi net hatirlamiyorsam.Zaza beni düzelt lütfen.
Sayfamıza hoşgeldin Arya'cım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…