- 27 Eylül 2018
- 194
- 418
- 103
- 33
Benim kalbimin nasıl olduğunu burda çok kişi biliyor
hamilesin çok şükür dualarına muhtacız ama durmadan baku merkezini yazman ve savunman iyi bir şey değil
biraz şübhe uyandırıyor
eğer öyle bir şey yapan varsa merkrzden komisyon alıp bu işi yapan veya o merkezde çalışıp merkeze yönelten hiç hakımı helal etmiyorum
ciğeri yanan evlat hasreti çeken kadın olarak yazıyorum
ve tüm buradakı benim gibi çocuk peşinde olanların ahı üzerilerine gelsin diyorum
belli başlı isimleri takip ediyorum burda bunlardan biride sizsiniz. Dilerim bu sefer son olur. Rabbim size sağlıklı hayırlı bi evlat nasip ederLütven akıla başla inceleyin kimin ne olduğu belli burda
Bu nasıl bir vicdansızlıktır yaaa? Allah'tan korkun be. Yıllardır ne acılar çekiyor , ne umutlarla yaşıyoruz.kalbimin tüm ağrı acısı ona geçsin
nakadar acımasız
Sen sağol kuzumBen bunun bastan beri hamile olduguna inanmiyordum! Sahtekarin 1 numarası... Sagol Morcum
Sen sağol kuzum
Düşünsene ruh hastalığını kendi soru soruyo sonra kendi cevaplıyo.Sonra Yalan söylediğini bile bile .onun sahtekar olduğunu söylediğimizde kendini savunup bizi iftira atmakla suçluyo.
Bak merkez çalışanı sahtekar kişi.
Sen önce git bi psikolojik tedavi ol.
Düşünsenize merkezi biri arasa doktor olarak da bu konu konuşuyodur.embriyolog olarak da.hemşire olarakda süper emb. anlatıyodur :)))
ruh hastası bunlar...o merkez ve telefonu aramayı düşünğyorum sakinleşince biraz..iki çift laf edicem...gerçi whatsap numarasıymış ..olsun terbiyesiz yazmazsam içimde kalacak...Sen sağol kuzum
Düşünsene ruh hastalığını kendi soru soruyo sonra kendi cevaplıyo.Sonra Yalan söylediğini bile bile .onun sahtekar olduğunu söylediğimizde kendini savunup bizi iftira atmakla suçluyo.
Bak merkez çalışanı sahtekar kişi.
Sen önce git bi psikolojik tedavi ol.
Düşünsenize merkezi biri arasa doktor olarak da bu konu konuşuyodur.embriyolog olarak da.hemşire olarakda süper emb. anlatıyodur :)))
Morcum ellerine kalbine sağlık kuzumKeske daha önce şikayet etseydim.
Kimbir bu sürede sessiz sakipçilerden kimleri ağına düşürdüler.
Işte sana ah almak bu.
Elbet bu dolandırıcılığının vebali olacaktır.
Şuan mutlaka bizi okuyolardır.
O kişinin bahsettiği o merkez bu tarz oyunlar peşindeyse, gidecek kişiler tekrar tekrar düşünsün !!
Ee sahtekarr bunca kadını kandırma çaban , bakalım sana nasil dönecek Allah büyük .
Bu kadınlar en kutsal duygunun , anne olmanın peşinde.Seni aç gözlü menfaatçi pislik!!
evetsayfada boyle biseyler cikmaya baslamis sahte hesapp uzgun falan yaziyor sizdede mi oyle gözüküyor acaba
Sevgili Zaza'cım.Morcum ellerine kalbine sağlık kuzum
Kardeşim sen böyle şeylerle canını sıkma bebekleri düşün kocaman öpüyorum siziOnun buradaki amacı belli arkadaşım.
Biz bıktık yaptığı ve verdiği numaradan o bıkmadı.
Menfeat dünyasının çalışanı belli.
Canım arkadaşım haklısın ♡Kardeşim sen böyle şeylerle canını sıkma bebekleri düşün kocaman öpüyorum sizi
Asıl güzel yürekli insanlar sizlersiniz sizleri tanımasamda çok seviyorum kardeşlerim inan tekrar başlamaya korkuyorum allahım bana hiç kuvvet ver diye yalvarıyorum ağlamadan uyumadım gece yok güldüğüm zaman kendimi suçlu hissediyorumCanım arkadaşım haklısın ♡
Ama napiym işte banane diyemiyorum.
Onlarda annelerinin karnında şimdiden öğreniyorlar. diğer insanların mutluluk ve mutsuzluklarını paylaşmayı.Eğitim minikken başlar : )
Canım neo 'cum seninde tekrardan güzel haberini almayı dört gözle bekliyorum, güzel yürekli arkadaşım.
Canım benim çok haklısın.Asıl güzel yürekli insanlar sizlersiniz sizleri tanımasamda çok seviyorum kardeşlerim inan tekrar başlamaya korkuyorum allahım bana hiç kuvvet ver diye yalvarıyorum ağlamadan uyumadım gece yok güldüğüm zaman kendimi suçlu hissediyorum
Neocum inşallah güzel haberini bekliyorumAsıl güzel yürekli insanlar sizlersiniz sizleri tanımasamda çok seviyorum kardeşlerim inan tekrar başlamaya korkuyorum allahım bana hiç kuvvet ver diye yalvarıyorum ağlamadan uyumadım gece yok güldüğüm zaman kendimi suçlu hissediyorum
İnanılır gibi değil birlac kere yazdıktan sonra herhalde hamılelıgı ıle ılgılı yalan soylemıyordur dıye dusunup valla inanmıstım... Cok agır sözcük grupları gecıyor yüreğimden cunku burada bir can yaratmaktan bahsedıyoruz zaten caresısız bır de oyuncak olmus hayallerımız .. Ne ıcın? İki fazla hasta icin... Allahınızdan bulun!Bu 2 şarlatan aynı kişi olup yapılan kontrollerde Azerbaycan'dan yazdıkları yani bahsi geçen merkezin bulunduğu ülkede oldukları saptanmıştır. Yazdıklarına asla itibar etmemenizi rica ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?