canım gitmek yaklaştı galiba hadi hayırlısı valla bizde kimlikle gittik tabi pasaport varsa onu bilmem oda kabul oluyor
bize giriş çıkış için bi kağıda mühür basıp verdiler onunla gidip geldik....
Herşeyden önce rengimiz ilgimiz eğitimimiz kıssaca herşeyimizle farklıyız..
Tek ortak noktamız çocuk sahibi olamamak... yada bu yolda acayiiiiiiip emek harcamak zorunda kalmak..
Buda olaya farklı yaklaşımlara neden oluyor...Kavga ve eleştiri nedeni olmamali derim)))
Psikolojinin ben çok önemli olduğunu yaşayarak deneyimledim.. Onun için çocuksuzluk travması ile yüzleşmenin nedemek olduğunu bilirim.. Ve profesyonel yardımla analizinide yapabildim..
Bu konuyu es geçmem ve hamileliğe giden yolda çok önemli olduğunu biliyorum..
Gelelim son dönem yaşananlara... Olay aslında çok farkli.
Çok net söyleyebilirim ki: şakalar BİLİNÇALTINDAN GELİR..
Ve agresörle özdeşim diyede türk insaninda acayip kullanilan sağlıksız bir savunma mekanizmasıda vardırki.. Egosu zayıf olanlar kendilerine yapilan kötülüğü sindirmek için kendileride aynı kötülüğü başkasına yaparlar.. Ve malesef türkiyede kız çocuk muteber değildir. Yada gelin erkeği anasında ayıran kötü kadındır. Erkek üzerine güç savaşı vardır.. binlerce neden doğru yanliş..
Atessnin yazdığına sonuna kadar katılıyorum..o bir gerçeği dile getirmiş.
.Gerçeklerin ağır taşınmaz ve can açıtıcı olduğunu biliyorum..
Ama moonroose bunu kendine tepki olarak algılamış aslında..sadece fikir paylaşımı olarak algılamak yerinde olurdu.. Ve
kimseninde burada destekçiye yada kankaya ihtiyacı yok çünkü allaha şükür hepimiz bayağı olgunuz(orta yaş civarı anlamında)))
İnsanlar uzun süre ve çabalar sonucu hamile kalınca sevinçleride çok farklı oluyor bu çok doğal.. Öyle bir ruh hali bu süreçte zorlananlara kaldırmak ve taşımak için zor geliyor olabilir..
Unutmayin hepimiz insanız..
Allah gönüllerimizi sevgi ve anlayışla doldursun...
Herşeyden önce rengimiz ilgimiz eğitimimiz kıssaca herşeyimizle farklıyız..
Tek ortak noktamız çocuk sahibi olamamak... yada bu yolda acayiiiiiiip emek harcamak zorunda kalmak..
Buda olaya farklı yaklaşımlara neden oluyor...Kavga ve eleştiri nedeni olmamali derim)))
Psikolojinin ben çok önemli olduğunu yaşayarak deneyimledim.. Onun için çocuksuzluk travması ile yüzleşmenin nedemek olduğunu bilirim.. Ve profesyonel yardımla analizinide yapabildim..
Bu konuyu es geçmem ve hamileliğe giden yolda çok önemli olduğunu biliyorum..
Gelelim son dönem yaşananlara... Olay aslında çok farkli.
Çok net söyleyebilirim ki: şakalar BİLİNÇALTINDAN GELİR..
Ve agresörle özdeşim diyede türk insaninda acayip kullanilan sağlıksız bir savunma mekanizmasıda vardırki.. Egosu zayıf olanlar kendilerine yapilan kötülüğü sindirmek için kendileride aynı kötülüğü başkasına yaparlar.. Ve malesef türkiyede kız çocuk muteber değildir. Yada gelin erkeği anasında ayıran kötü kadındır. Erkek üzerine güç savaşı vardır.. binlerce neden doğru yanliş..
Atessnin yazdığına sonuna kadar katılıyorum..o bir gerçeği dile getirmiş.
.Gerçeklerin ağır taşınmaz ve can açıtıcı olduğunu biliyorum..
Ama moonroose bunu kendine tepki olarak algılamış aslında..sadece fikir paylaşımı olarak algılamak yerinde olurdu.. Ve
kimseninde burada destekçiye yada kankaya ihtiyacı yok çünkü allaha şükür hepimiz bayağı olgunuz(orta yaş civarı anlamında)))
İnsanlar uzun süre ve çabalar sonucu hamile kalınca sevinçleride çok farklı oluyor bu çok doğal.. Öyle bir ruh hali bu süreçte zorlananlara kaldırmak ve taşımak için zor geliyor olabilir..
Unutmayin hepimiz insanız..
Allah gönüllerimizi sevgi ve anlayışla doldursun...
Yaaa arkadaşım ben bir şeyi tam anlayamadım,fiyat konusu. Forumun eski sayfalarına bakıyorum hep 4500 yumurta 5000 embriyo donasyonu her merkez aynı deniyor. Bu Firdevs hanımın fiyatı nedir? Ya da ne kadar indirim yapıyor? Herkes Firdevs daha ucuz diyor. Malum pahalı işler bunlar,birçoğumuz zorlanıyoruz....bilginizi paylaşırsanız sevinirim... Sevgiler
Bebeğimi kaybettim
adet oldum yarın kurtaj olucam
işyerinde çalışırken masamda ani bir kanama geçirdim..arkadaşlarım doktora götürdüler..sabah beş haftalık kese göründü ama kanamam devam etti..doktor eve gönderdi parça gelirse tekrar gel dedi parçalar geldi ve bende tekrar gittim yarın kurtaja gidicem
çok çok çok ama çok üzgünüm..
Herşey buraya kadarmış....
Hayatta herşey beni buluyor....
canım benimki sperm donesyonu o galiba emriyo ve yumurta donesyonundan ucuz zaten ama genede ben savaşlada görüştüm hitlede ne bileyim dünya tüp bebeklede hepsinden uygun firdevsdi bilmiyorum ayıp olurmu burda verdiğim fiyatı açıklamak ben internetten firdevs hanıma bir buçuk ay önce akıl dedi meil at ulaşım adresi var ordan uygun fiyat verirseniz sizi düşünüyorum diye yazdım ertesiğün kendisi aradı 3750 ero olabilecegini artı ilaçlar dahil içinde ilaçlarım sadece getirilen 2500 tl ve 5 gün otelde dahildi tabikine benim için fiyatta çok önemliydi zaten eger öteki merkezler gibi 4000 ero 4500 ero deseydi kalıcaktı bi kaç ay sonraya para yetersizdi ve o yüzden bekliyordum zaten kaç aydır ben 4 ay öncesi kış başı hepsine tek tek tel açtım hepsi agız birliği etmiş şekilde 4000 ero 4500 ero dediler ve ilaçlar fiyatada dahil degildi zaten ilaçlar 2500 3000 tl civarı o yüzden paramız çok eksik biraz daha biriksinde diye kıştan beri sallıyordum burda papatya arkadaşımız kızını orda doguşta firdevs hanımla oldugunu filan yazmıştı ve bi kaç arkadaş para önemliyse pazarlık yap demilerdi ben merkezdekilerle fiyat konuştugumda pazarlık filan yapmak aklıma gelmemişti yani yapılmaz sandımdı yani birazda heralde kısmet olucakki rastmı geldi bilmiyorum ben hep haziran içi adetimle diyordum para yüzünden hazirana takmıştım kafayı firdevs hanımla konuşunca parada yetince mayıs içi adetimle başladım çok şükür haziran başı şu an bebişlerim karnımda birazda kısmetimizmi artık allah yardım etti bilmem bizim 3750 eroya uçak dahil degildi çünkü ilaçlar dahil olunca içine kendimiz verdik zaten çokta tutmadı 450 geliş gidiş tuttu iki kişi otelimiz güzeldi yemekler güzeldi sadece suya para verdik oda olsun valla benimki böyle oldu sizlerinde rast gelsin sonuda çok güzel oldu en büyük korkum tutmamasıydı çünkü bidaha deneyecek paramızda yoktu buda anne olmak için artık son şansımdı gene allah yüzüme baktı inşallah devamıda gelir kucagımada alırım seninde olur inşallah canım..
Bebeğimi kaybettim
işyerinde çalışırken masamda ani bir kanama geçirdim..arkadaşlarım doktora götürdüler..sabah beş haftalık kese göründü ama kanamam devam etti..doktor eve gönderdi parça gelirse tekrar gel dedi parçalar geldi ve bende tekrar gittim yarın kurtaja gidicem
Herşey buraya kadarmış......
şok oldum haberini okuyunca... çok sıkıntılandım.. hiç beklemiyordum.
ultrasona girip keseleri gördükten sonramı kanama oldu?
yoksa kanaman oluncamı kontrol için ultrasonla baktılar? anlayamadım yazdıklarından..
ne desem boş.. tüm olanlara çok üzüldüm..
yarın için sana dua edeceğim.
seevgimiz senle..
Bebeğimi kaybettim
Bebeğimi kaybettim
bizide firdevs hanım yönlendirdi burda doktora doktorum çok iyi giden sadece biz degiliz sekreteri kıbrıs lafını duymuştu geçenlerde yumurta takibini yaparken abla buraya kıbrısa gitmeye gelen çok orası dahamı iyi dedi he evet öyle diyorlar bakalım ondan gitcez dedim bilmiyorum doktor biliyorda yanındaki pek bilmiyor gibi geldi zaten doktorda hiç yüzümüze vurmuyor donesyonmu bilmemne diye eşimle sanki öyle bişey degilmiş gibi anlatıp konuşuyor ilk tedaviye başladıgımız gün sezaryan amaliyatına gidecekmiş beni muane ederken acele ettiydi dedi siz gibi kıbrısa gidenlerin dogumu var darısı size dedi nasılda denk geldi oğün inşallah dedim yani doktor öyle biri zaten konturoller ve dogumu ona yaptırcaz bizde allah kısmet ederse inşallah..
Ah hayatım o kadar endeşilerim varki.Bir başlasam karar verip.firidevs hanımlada mutlaka konuşucaz.Yardımların için saol.
canım endişelenme çok bende yıllardır bazen her yönden şöyle bi düşünürdüm ama o endişeler çok yersizmiş eşimin tepkisini düşüncesini herşeyi aklıma getirdim şimdi var ya her gün işe giderken geldinde karnımı seviyor canım benim bebeklerime iyi bak diyor evde bayram havasındayız şu an dönör mönör umrumuzda bile degil ne hayaller kuruyoruz şunu alırız bunu şöyle yaparız geride bi an korkuyorum sevincimize bi gölge düşer diye allah korusun eşim çok hevesli pozitif haberini alınca benimle beraber büssürü agladı oda bu bebege hasret ve çok istiyor dün diyor çok güzel degişik bi duyguymuş çocugumuz olucak düşüncesi güzelmiş allah herkeze yaşatsın diyor aminn dedim sürekli evde çok şükür allah herkeze olmayanlara versin deyip duruyoruz inşallah sende yaşarsın endişeler çok boşmuş şu an anne baba olma bebegimiz olması heyacanı var sadece inşallah devamı gelirde hevesimiz kursagımızda kalmaz mucize arkadaşımızın başına gelen korkuttu dogrusu canım benim ona sabır versin inşallah tez zamanda geri anne olur hepimizin bebegini allah korusun kucagımıza gelmesini nasip etsin ..
Bebeğimi kaybettim
Bebeğimi kaybettim
ayy ne güzel allah mutluluğunuzu daim etsin.Bebeklerinizi kucaklarınıza almak,onlarla mutlu bir hayat yaşamak nasip etsin.Benim eşimde çok istekli okadar zor günler yaşadık hala yaşıyoruz ama.Bana hep diyor ki benim için senin doğurman yeteerli.Biliyorum onun müthiş bir baba olacağından ama yine insanın içi buruk oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?